Мъск се страхува от спад на населението на планетата

Според него това е много по-голям проблем, отколкото хората осъзнават

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да кажем ние с гайдите.

Кво го засягя нали ги произвеждат с роботи за хора, ако няма хора ще ги продадат на роботите. И работата се оправя.

Един разумно мислещ човек

На теслата дръжката и на гошу китайския флагман

Второто му дете ще се казва: на геслата дръжката 3.14159

Тва менте пак ли за него ве Тоя и зукерчето са подставени лица

Голямото богатство не се отразява добре на психическото състояние на този интелигентен господин.

ЮжноАмерикански Педер.

Населението на света като цяло нараства, но това не е навсякъде. В Европа намалява. Доскоро и в САЩ е нараствало и са си казвали "боли ме .... ", но сега Мъск взел, че открил, че и в САЩ населението ще вземе да намаля и вече взе да ги боли .... Да не се притеснява, в Африка и особено в Азия населението нараства. Талибанчета ще има много. Проблемът е, че те не работят и не произвеждат, само консумират. Явно за това се кахъри Мъск.

Не е толкова трудно да се стигне до този извод. В момента икономическата система работи по следният начин. Пари в икономиката се наливат от работещите (хората между 18-65 години) от тях се взимат данъци и отиват към пенсионерите и социално слабите. В същото време тези хора са родители. Съответно работещият издържа свойте деца и свойте родители. Като сложим, че продължителноста на живота е скочила, населението застарява и хората масово имат по едно дете. Така ще се стигне до момента в който ще има малко работеща сила и много пенсионери, много хора на помощи. И задачата става такава, че ще трябва да се взима огромен процент данък, а пари трябва да остават и за работещият и да има за да отгледа деца.

Пенсионната система в Америка НЕ е като нашата. Работещите там НЕ издържат със своите данъци пенсионерите. Избираш си пенсионен фонд и цял живот си внасяш в него. Ако ти фалира фонда - оставаш без пенсия. Капиш?

Спокойно бе момче ще има кой да возиш в космоса. Тези с парите няма да умрат. Даже последни ще останете да се самоизяждате.

В САЩ се страхуват,тук не! Тук от 89-та има главоломна смъртност,никаква раждаемост,пълен геноцид над населението и стадо алчни политици,които се бият за кокала и кой,колко да краде горе без да мислят,чедържава на 1 300 години умира! Алчната феодална измет и политическите изчадия провеждат найбруталния геноцид в историята на човечеството в битка за някакви си пари дето влизат от Европа...

изгониха 2млн. Българи, щото нямало какво да правят в България. СССР навремето дава Македония на Сърбия , за да може по- лесно да си контролира Колонията- България. За 30 години , Държавно-Националните предатели от БКП изгониха 2млн. Българи. Подлогата на БКП , Борисов, казваше, че безработицата спадала.... СМЯХ. В България не може да се забогатее честно. Трябва да си подлога на БКП. Тия, които не искат, са на ягодите в Great Britain. България беше и си остана една лъжлива комунистическа управлявана от Държавни предатели.

Чичо Мъск иди при Елитаджиите (Сорос, Ротшилд, Рокфелер, Гейтс и др) и им го кажи това!!! Те са решили да намалят населението, а ти говориш, че искаш да се увеличава?! Вземете да се уточните вече милярдерите?! Иначе доста се говореше по темата с ваксините! Според някои, тези ваксини освен, че имат доста странични ефекти (тромбози, проблеми със сърцето), водят и до стерилитет! Така, че май планът им на ония върви добре за сега!!!

“ След игра на двора, едното сигане било много мръсно и Асан попитал Айшето:-“ Жена, ще го къпем ли или друго ще правим”. За тези няма проблем при размножаването, яко ръгат мамула.Проблемът е, че дадоха много свобода на църните и цветните,и белите стават като роби. Погледнете правата на белите в Африка( особенно Южно Африканската република),Индия, Китай.

Милиардерска им работа;) - Илон и Бил го играят доброто и лошото ченге- Илон е кахърен, че намаляваме, Бил - че се увеличаваме...;)

Значи, населението на хамерика има проблем, това означава, според “гениалният ум”, че и на земята има проблем . Страшна логика, да се смееш ли, да плачеш ли? На този му наляха пари, бутнаха му скапаният бизнес, и вече се мисли, че знае всичко.И на тези им дават изява да бръщолевят измислици, защо ли?

Зависи от гледна точка, неговата икономическа му трябва някой да му копува продуктите и да инвестира във фирмите му за да може той да инвестира в патуване из космоса уж ( типична понзи схема) но погледнато от него тези в уса са по-добре от тези в индия или африка щот мое да дадат кинти.....

С други думи, Мъск подсъзнателно се страхува от спад, на педя под кръста...

не знам от какво се страхува, ама да не се окаже, че ще задължат всички мъже да разждат за да не намалее населението на Земята. Тоя човек е гений, не се знае какво може да му дойде на ум!

Този пак изтрещя нещо. Щял да заселва Марс. Той не разбра ли, че няма как да се случи това?

Като започнат да командват хората чрез подходящи импланти в мозъците им, хората с радост ще се съгласят да правят каквото им се нареди. Включително да ги закарат на Марс, за да вършат опасната работа там. Опасенията на Мъск вероятно идват от прогнозата, че такива работници няма да живеят дълго и трябва да има нови попълнения, които все по-трудно ще се намират при недостиг от население на Земята.

Е публикувана статията "САЩ разреши тестовете с мозъчни импланти върху хора" с подзаглавие, че Мъск може да се сдобие с разрешително за такава дейност. Преди време имаше друга статия с информация, че Мъск вече имал маймуна с имплант в мозъка и я командвал да върши някои дейности.

Аз имам много с имплант в мозъка дето ги кара само да се подмазват и да се топят един друг. И какво от това?

По точно белите хора изчезват. Вижте какво става в Индия, Африка и сред сиганското население. Белите хора са гръбнака на икономиката. Другите са дискриминираните пиявици на помощи

стената се дължи

Да дойде по нашенско. Ще го поразходя с джипката. Ще спра да го страхувам като му покажа какви високи постижения в областта на приръста постигнах. Важното е - работа, работа и пак работа.

Населението не може да расте безгранично. Абсолютизирането на растег.жът на икономиката също трябва да се преосмисли. Постоянен растеж е свързан с увеличаването на потребителите, което рано или късно ще даде на късо. Непрекъснат растеж могат да имат само развиващи се икономика. Тези, постигнали предела на своето развитие и осигурили благоденствие на населението си не е нужно да гонят някакви цифрички със знак плюс, стига да не допускат минусите да са прекалено големи и тенденция.

За да се развива икономиката и корпорациите да увеличават печалбите си. Потреблението се базира на нарастване на броя на потребителите или на въвеждане на нови стоки и услуги, съпроводено със създаване на предпоставки и нагласи за купуването и ползването им.

потреблението се базира също и на драматично намаляване на качеството. Примерно купиш нож, ползваш го да режеш хляб, той се счупи и отиваш за нов. Купуваш телевизор, повреди се, отиваш за нов. Времената когато ползваш дадена стока до живот са отдавна в миналото, днес трябва да се потребява и консумира

Мъск ще е спасителя на човечеството към една бъдеща корнукопия докато Тесла не спре да продава посредствени батерии. След това ще се изниже по-бързия начин.

Кой е мъск?

А ти кой си?

Това е проблем на бялата раса, останалите си се размножават и не се занимават с глупости

Белите плащат за това плащат за лекарствата и зада не измират от болести и да не им викат расисти и робовладелци , въпреки че робските пазари са си арабска работа.Даже в ЛИбия ги отовиха на ново.300 долара е броиката !! може да се провери в нета

Мъск има 7 деца. Ти с какво допринесе за раждането на бели дечица?

Тоя проблем не ме касае. Който има вътрешна необходимост - да си ражда.

Мъск май не е запознат, че не е важно количеството, а качеството. Материял в Китай и Индия колко искаш,но кой ще ги обучи и възпита?

СПОКО ЕЛОНЧО, СУРАЯ И МЕМЕД РАБОТЯТ НЕУМОРНО И ПРАВЯТ ПО 5-6 ДЕЦА. НАМАЛЯВА САМО БЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ.

Да, но въпросните деца никога не достигат трудоспособна възраст, и техните родители, и те, (и техните потомци) са цял живот на социални помощи!

Всъщност световната икономика ще оцелее и процъфтява дори при 10% от сегашното население. Просто някои много богати хора ще спрат да забогатяват със сегашното бясно темпо

И Мъск ще е един от тях

Няма проблем намаляването, ако е структурирано оптимизирано, т.е. да ни избиват с възрастова селекция, така че трудовоактивните да са мнозинство.

И да допълня: правилна структура на населението. Т.е. колко роб, колко надзирател на роб, колко робовладелец и колко управник и вожд.

Пращаме ви един катун с цигани и проблема ви е решен. Верно, че са напълно безполезни паразити, но ако търсиш бройка а не качество, са добро решение.

Страшно много, дискотеките се изпразниха, момиченцата гонят все кариери и нормално е така да се получава

Момченца не им се иска да издържат деца и предпочитате ръчната. щото дете се прави за час, а ма се гледа 18 години. В България за жалост до 35.

За какво са им тези деца? Деца са се правели винаги от интерес или незнание. Сега вече или поне в този момент няма интерес от правене на деца. Напротив, сега е доживотно робство за един апартамент и едно дете

Да пита другата откачалка Гейтс, който пък иска да ни редуцира и намали значително, че да има повече за лапане от ресурсите за него и лапетиите му.

ти недей да питаш. Те си говорят по между си. Остави ти тъпотиите на руските блогъри чули не дочули, а още по-малко разбрали кой какво ТОЧНО е казал.,

Това, че в т.нар. западна цивилизация раждаемостта и популацията спадат, съвсем не означава, че в другите райони на земното кълбо е така. Напротив - популацията на Земята, като цяло непрекъснато расте... Друг е въпросът, че там където популацията се разраства, няма необходимия квалифициран човешки "мат'рял", в качеството му на ефективна работна ръка...

Почтни няма страна, чийто приръст да не отслабва. Очаква се към средата на века населението да пикира и да почне да намалява. Прогнозата наскоро беше направена по-песимистична. Което значи, че може да удари и по-рано. Най-много, зорлем, да стигнем 10 милиарда преди да почнем да се стопяваме. Разбира се, възрастовата структура ще удари икономиката много по рано.

са известни отдавна. Демографите откога говорят за депопулация, а Мъск сега направил новина от това.

Не знам, какви са тези "прогнози", но като погледнеш само тенденцията за прираста на Китай и Индия, тръпки могат да те побият...

Да достигне пик/връх и да "пикира" са две мнооого различни неща.

Довчера ни плашеха с пренаселвване, днес с обезлюдяване. Както казва шиши - страхуват ни.

На Земята преспокойно може да живеят 200 милиарда души и да имат от всичко,което си пожелаят,стига да няма такава алчност,като днешната! Съвременната безгранична алчност води до катастрофа за цивилизацията,едни имат от всичко и по много,други нищо,една шепа хора имат повече от цялото човечество...

ти сериозно ли?

Човекът е сериозен според мен. Той не говори за днес или утре. Преди 300 години са правили сметки, че един милиард ще катурне цивилизацията. Такива криви сметки след това са били правени на няколко пъти - нарастваща популиация, ударно поскъпване на ресурсите и тн. Трендовете обаче се оказаха обратни. Даже някакви се бяха хванали на бас. Дуумърът разбира се изгуби. Басът е известен като Simon–Ehrlich wager. Истинският лимит е научният прогрес. Ако той удари на къмик, тогава може да правим такива апокалиптични сметки.

Тоя е луд, постоянно бръщолеви глупости

Марс има нужда от хора...Ами вземете мигранти от Афганистан,тъкмо са жилави

ти по-кекав и по-некаъдрен от тях ли си? Нямаш тогава място в продължаването на вида си според Дарвин.

Благодаря за колата и за космическата ти програма, но... Куку-куку....

Година свършва петролът. Само след по-малко от 30-Тина години, ако не и по-рано. Факт, който е много по-притеснителен от всички глупости на Мъск. Последиците ще са гигантски и такива, за които е трудно дори да гадаем.

тоя петрол е засвършвал от 80-те и все го отлагат...

Като колите с десния волан.....още от 90 ги забраняват

Преди 40г. се приказваше за свършването на петрола. Минаха 40г. все още има. Има нови находища с ресурс 100г. Освен това, никой не знае откъде идва този нефт. Ами ако се синтезира дълбоко в земята?

Този е луд за връзване с глупостите, които ги плещи. Със сегашните темпове сме по-близо сме да съсипем живота на земята, отколкото да колонизираме Марс.

Жалко е да обиждаш милиардери и в пъти по-успели хора от теб смешник жалък

Богат не означава умен. Не ознаава и успял. Кажи ми кои е бил наъ-богатия по времето на Давинчи на Нщтон и на Аинщаин и сам ще си го рабереш сложи и Тесла ако искаш.

Облъчили са те. Намаляващо и застаряващо население означава стагнация и депресия според всяка икономическа теория във вселената. Екологичните проблеми не идват от бройката, а от това как тази бройка употребява ресурсите. Ако си мислиш, че след 30 години още ще горим петрол и въглища, замърсяваме океаните и пилеем ресурси явно нямаш никаква идея нито от случващите се процеси, нито каквато и да е историческа переспектива.

ама виж, той къде е и ти къде си... ;-)

Не количеството ще съсипе ами качеството. Някой беше писал по горе, че и 100 милярда можем да станем стига малко от малко да са нормални. Има как и за енергия и храна, ама не може само на сянка под дървото...

Нормално, в САЩ има едни социалисти, дето започнаха да раздават основен доход за всички, който ще бъде осигурен от големите технологични гиганти.

Всеки с проблемите си ... Едни искат да се намалява, други да расте популацията , кой прав , кой крив - не се знае :-)

Първият автентичен култ на планетата Марс ще бъде към св.Мъск.