Мелинда Гейтс: Учете постоянно, за да бъдете успешни

Придобиването на опит в новите индустрии ще бъде решаващ фактор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ако може си намерете компания като IBM която може да осребри вашето учене както стана с Бил Гейтс и след това давайте съвети как да бъдете успешни. Има един виц за еврейчето и българчето . Еврейчето не се учило добре а българчето учело здраво. Учителът казал на еврейчето:'Как не те е срам виж българчето как се учи а ти си пълен лентяй'. Еврейчето отговаря:" Ами да нали някой трябва да работи в банката на татко, когато аз я наследя".

Ако не беше женена за Бил Гейтс а за Цветан Цветанов (примерно) друга песен щеше да пееш!

Често има случаи в които големи компании си нямат родствен наследник с качества за ръководене. При еврейте обаче си мисля, че наистина им е в гена банкерство/лихварство. В България преобладават директори и бизнесмени, които не ценят човешкия фактор и затова няма добра икономика.

Учете, за да може ние неуките да не го правим и да ви купуваме с все парцалите!

е по-важно коя е, вместо да се замислите над думите. В света търсят постоянно специалисти за работа от разстояние, фирмите изкарват списъци за графикдизайнери, програмисти, маркетинг и SEO специалисти, мениджъри на различни сектори,...Всичко това е свързано с много учене. Хората развиват страхотен дигитален бизнес на FB, Instagram, Pinterest...Да си седиш и клюкариш на пейката пред блока, когато си млад, да се оплакваш че няма работа, е само признак на мързел. И липсата на цел. Изоставане с век назад.

Ще кажеш, че по цял ден учи таз жена.

Принципно си прав за меринджеите и диреците. А, знаеш ли в ИТ сектора знаеш ли кои фирми се отнасят най-зле със служителите си? Еврейските.