Има ли признак на живот на луната Енцелад?

Освен метан, "Касини" регистрира на Енцелад и други молекули

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам на автора на тази статия да се премести да живее на луната Енцелад

Поредната краварско соросоидна фантасмагория. Тия така наречени учени първо да обеснят що НАСАТА им излъга за програмата Аполо, що никога не са кацали на Луната, но и що лъгаха и лъжат още за тва? Що ме принудиха да им нарека кацането на Луната, програма Аполо-Нанайси? Гласувайте за Партия Възраждане и за Костадин Костадинов и българската прса, литература и телевизия ще бъде изчистена веднъж за винаги от такива измислени лъжи за някакви извънземни и мкроби в океана. Гласувайте за НАСА и Ний ще Възродим и Оправим България

Кор за Нанайси и приятеля му ДП

petrovito

с метан боя не става

На средната дума къде лепиш ударението?

Говорят си двама енцеладци: - А бе ти как мислиш - има ли живот на Земята? - Бе ти виждал ли си им заплатитите? За какъв живот може да говорим!

Толкова "много" знаем за вселената, и такива "модели" правим, все едно някое 6 годишно дете с частите от лего-то си да моделира реактор за термоядрен синтез, и той да проработи. Време трябва ... търпение, мъдрост и постоянство ... и да не се затрием някъде по пътя!

petrovito

по-скоро да няма цензура...контакт има отдавна

Не съм сигурен, че те разбирам изцяло. Ако твърдиш, че моделите са твърде наивно-примитивни, то това е комай единственият начин - да правим модел, после по-добър, после още по-добър. Ако само седим и чакаме, моделите няма как да се появят. Малкто дете, играейки си с конструктори, като порасне, ще прави много по-сложни неща.

При липса на данни точността на моделиране е 50 процента.Или има или няма но кой знае

Питали Вуте: Има ли живот на Енцелад? Той отговорил: И там няма...

Какъв признак търсите , само на Земята има биологична форма на живот, навсякъде другаде е силициева.

...искаш да кажеш "силиконова" мисля ... палавник !

Явно си експерт в материята, тип бакшиш, но биология означава наука за живота, така че, ако има силициева форма на живот, тя по дефиниция също е биологическа... добре...

"Касини" одавна го забичиха в Юпитер и изгоря там. Тия данни са от години, от време на време периодично се вадат и умници въртят около тях и се подрапват дълбокомислено по ташунките.