17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на кого да съобщя, че микромеките са пиратствали от OS2, за да направят тяхната джам-сиатема?..

Единствения начин за борба с пиратството е да се намали цената на софтуера, така че да направи използването на пиратски софтуер нерентабилно. Мак ос-а е безплатен, Линукса е безплатен и ако Унидоуса не струваше 200лв ами 10лв, нямаше да има много хора да си губят времето с инсталиране на кракове и едновременно да се заразяване с вируси качени от краковете. Всякакви други мерки са обречени на провал.

начи цялата им "система" се базира на натопи другарчето и получи награда за това... сиреч поощряване на доносничесвото с цел лична облага.... еми кат немат акъл за повече....

то така се движи света бе....да не мислиш, че в Германия от съвест го правят???

:)))) Юруш народе! Ся е моментът - шпионирайте и продавайте! Само докато изредим украинските сайтове за филми и музицак и ще станем милионери! А иначе - ми то така се възпитават доносниците! Срещу дребни суми! само дето не са написали, ако Иванчо съобщи за нещо и го възнаградят, а след това за същото нещо съобщи и Марийка, и тя ли ще получи награда?

Няма. Блокчейна няма да даде 2-ри път да регистрираш

Такива сайтове и без докладване са общоизвестни. По-скоро ще е - "комшията ползва нелегален Windows, Office и разни други програми, елате и го глобете ... "

"Потребителите ще могат анонимно да съобщават за незаконни програми, снимки и музика, както и да получават награда за това" Ако е анонимно, на кого ще дадат наградата? Питам за един прЕятел.

Аз съм с Линукс и дома и в офиса и го МЕСТИМ.

Ако репортна всички торенти в Замунда в новата система, ще стана ли милионер?

Милионер може и да не станеш , ама после ще ми гледаш У..я

Това не е добра новина. Особено за цифровият отпечатък. Тези тролове от музикалните и филмовите асоциации пак ще злоупотребяват

Ми не им гледай и слушай лайната бе. После ще почнат да ни се молят. И без това от няколко години насам нито филмите стават за нещо, нито музиката.