Коментари - Windows 10 ще има седем версии | IT.dir.bg
назад

Windows 10 ще има седем версии

Microsoft обяви имената на всички версии на операционната система Windows 10, която се очаква на пазара в близките месеци. Платформата ще излезе в седем версии.

Обратно в новината

Коментари - Windows 10 ще има седем версии | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Версия 'C' - cunt Версия 'D'- dick

Чудя се, нали щяха да правят една ОС за всички устройства? И сега изведнъж - цели седем. В крайна сметка една или седем ще ги правят?

Пише - една ОС, 7 версии ... Четете бе ...

Ти май си останал в 20 век. Аз на моето PC за 5000 лева посмъртно не мога да сложа XP, защото няма да тръгне. Нито има драйвери за видео картата, ни за дъно, ни за нищо. XP е само за компютри от 200 лева

Намали малко нулите...

И щото няма драйвери, значи че е скапана? То и за ферарито няма джанти във всяка гумаджийница - значи е скапано!

И как по точно да си използвам 8 или 16 gb ram na XP ? A тъч скрийна ?

Майкрософт сами си режат клона на който седят. С простотиите си отблъскват все повече и повече бизнеса. Вижте обявите за работа, вече не се търсят програмисти на майкрософтските глупости, а се търсят опен сорс. Това е така защото бизнеса се ориентира към Linux, Java, PHP... Професионалистите, които работят с компютър залагат на Мак най-вече или на линукс където може. В момента уиндоуса се ползва от държавните институции, сключили договори да ползват продуктите им и образованието по същата причина. Скоро и обикновените потребители ще им бият шута, защото все повече хора се изнервят на глупостите им. А да не говорим пък как развалиха Скайпа!

Откакто те взеха Скайп, аз вече не го ползвам! Не зная точно защо, но ми се струва, че вече при регистрацията в Скайп искат повече лични данни, което мен не ме устройва много! Така си мисля, не съм напълно уверен!

Аз сега съм с 8.1 Про. Значи ли това, че от Майкрософт ще предложат ъгрейд до 10 Про? Или ще ми предложат 10Хоум? Някой ако знае да напише!)

Всичко ще ти предложат: 1. Ъпдейта е безплатен, до колкото знам, дори и за пиратските. . . . за първата година 2. След първата година . . . и МС не са го измислили

И ъпдейта не е безплатен, преди три дни от централата на Майкрософт специално се изходиха по въпроса, че няма да се толерират пиратски версии за безплатен ъпгрейд до Виндос 10

Пичове намерете си гаджета - идете забавлявайте се - седенето пред компа само прави голям ГЪ3.

А ти що дириш тук?

Ал

Абе, много нахъсани троловете на MS! Даже полит-троловете изглеждат като ученички пред тях. MS успели да сглобят работещ Windows! Браво! Разчувствах се. Направо ми се къса сърцето!

Да ъпгрейдвам един стар виц, като добавя вин, ... та вина, чалгата и порното си приличат по едно нещо: Всеки ги псува, но всеки ги ползва ;)

И за 3-те не си прав. Ако трябва да съм честен: win-а го ползвам в 30% от случаите, чалгата - 0%, а порното.. хм, да речем 20% :)

Който не е 100% не го броим за гей, а?

За всеки по нещо уиндоус за малки фирми, за големи, за възрастни, за деца, за третия свят, за животни, за ромската махала в Пловдив, за вуйчо Ваньо и леля Веска, за Григор в асансьор, изобщо, Microsoft at its best, както винаги.

пак ли NTFS ?

RAW ще е :)))

Е нали уж Windows 10 щеше да има една обща версия за всички платформи и потребители?! Само глупости и маркетингови трикове за привличане на внимание.

И 77 да има - пак ще си търкалям федорката докато дишам...

Ми търкаляй си я бе. Що трябва да ни занимаваш с твоите мазохистични наклонности. Ако мислиш, че ще привлечеш някой към линукс обществото при десктоп системите имаш много здраве. След win7 всички опити на практика приключиха. Сега има около процент десктоп системи с линукс и то в повечето случаи дублирани с win.

Тъп си като гъдулка, батка! Ама едва ли в този си живот ще го разбереш...

Не си прав байо, ако човекът ползва компютъра за работа в областта на програмирането федората е перфектна ОС. Ако работи с графика, няма как, трябва си и win. Въобще не виждам какви са тия глупави спорове. Unix like OS са си за хора със сериозни занимания - програмиране, мрежи, сървъри и т.н. И тъй като тия хора са доста малко, нормално е и да се ползва по малко тази ОС. Windows си е за масовия потребител, лесна, шарена и .....платена :) Винаги се заформя спора, кокошката или яйцето :)

Българинът е интересно същество. Дали в негативен или поситивен смисъл е вече трудно да се прецени, толкова се е изкелиферчил. Що да не е платено нещо, което се прави от хора, които имат умения, знания, семейства, деца, живот... Българинът все реве, че не му се плаща нормално, че заплатата му малка... Когато стане дума обаче труда на други хора да се заплаща..."Гадни капиталисти, шпиони...пфу пфу пфу, как може да искат да им се плаща." Ами не ползвайте, не плащайте, има и (уж)"безплатни" варианти, на който каквото му върши работа. Ама не...после това там му харесало...ама не му се плаща на българина, че гледа как да крадне, ако може ей така, по Андрешковски да измуфти нещо, пък после като седне на раздумка да плюе, да плюе...

Не си ли разбрал че българина по природа е диструктивен. Против всичко. Дори и хубаво да е. И добър ден да му кажеш пак е недовлен и против.

"деструктивен"

Извинявай, а ти какъв си? Марсианец, Сатурнианец или Меркурианец? Много философи, много нещо, никаква практика, само приказки. Дай тогава лично пример в живота на тези около тебе, имай търпението да получиш резултата и когато го имаш, тогава давай изводи. Българина такъв, българина онакъв, а ти какъв си? Как от всичките дето размахвате устни или пръсти по клавиатурата и омрънкахте навсякъде, не се намери един, дето да му поникне мъничко акъл и да подходи другояче? "Ето тоя българин има еди какво си добро качество, стига така да подходи и към това и това, ще има резултати и там." Много е лесно да храчиш по падналия, защо вместо това не му подадеш ръка, КОГАТО ти я поиска? Колкото и да не вярваш СЪЩЕСТВУВАТ и други българи освен описаните от тебе. Просто ти виждаш това, което конските капаци на злобата и отчаянието ти дават да видиш. Опитай да ги махнеш ден, втори, трети.... триста и трети. Ще видиш и другите българи. И те не са избягали...

Прав си! Имаш лайк! Проче ти му Франк Кинслоу "Квантовата сихронизация...."

Уж голямо тръбене тръбяха, че ще има една единствена версия, която ще инсталира каквото инсталира в зависимост от устройството. Сега ново двайсе. Доста колебливи и непостоянни заявки, явна проява на неувереност.

Тва, че не можеш да схванеш си е твой проблем. Айде обясни как една и съща ОС (1:1) ще бачка и на телефон и на компютър и на банкомат? Че кат те гледам си голям разбирач.

Ти май си неразбирач. Неразбирач на българския език. Той каза, че Microsoft казваха, че ще е така.

Самите Майкрософт твърдяха това само преди няколко месеца. Това че ти не схващаш е твой, не мой проблем.

Да не би Линукс да има един билд за всички платформи ? Теглиш един имидж и го мацваш и на Интел ПЦ-то и на АРМ распбъри примерно ?

Тъй като винаги стават недоразумения, поясня пак. Ползването или мигрирането към Уин 10, не е задължително. ;)

Аз в момента съм с Windows 10 Build 10074 и съм изключително доволен. Всъщност от половин година съм с различни варианти на Windows 10 и нямам никакво намерение да бъда отсега нататък с нещо друго.

И аз съм със същата версия и съм много доволен.

Ал

Вие двамцата да не сте форумното рекламно лице на МС за България?

Вчера ъпгрейдвах до 10074 - перфектен е!

Билд 10074 воистина е много успешен, признавам, и не успях да намеря досега проблеми с него. За 7-цата - всеки спорeд желанието, но който е с 8ца- задължителен ъпгрейд към 10! Аз пък все пак си предпочитам Линукса пред Виндос 10-ката ..

Нали щеше да е една версия за всичко?

че не си правил софтуер, по-добре не коментирай.

Аз и прасе не гледам, ама ям мръвки. Даже им разбирам!

Това "безплатно за една година" малко ме смущава. Да се вдигнем навреме срещу НАП и държавната администрация за да не е задължително да се работи с IE и Microsoft Office с тях. Всичкият ми софтуер във фирмата работи и под Линукс, и на Mac, и само заради тях съм принуден да ползвам предимно компютри с Windows и MS Office.

ЦЕЛТА Е КОЛКОТО СЕ МОЖЕ УСТРОЙСТВА ПО СВЕТА ДА СЕ ИНФЕКТИРАТ С НАШ - АМЕРИКАНСКИ ШПИОНСКИ СОФТУЕР ...

Ал

Безплатно е сиренцето в капана. За 1 година. В момента, в който всичкия софтуер е мигриран за 10-та ще щракне капанчето и съм убеден, че тогава няма да можеш да се даунгрейднеш до 7-ца например. Аз съм точно с вашия проблем. Но вместо цяла машина поддържам една виртуална с ХР. Слава Богу НАП все още поддържат IE8.

Е,хайде сега.Пак конспирации.Потребителите ако имат лицензиран уиндоус 7 винаги могат да си го ползват.За целта е нужно да се инсталира това което се нарича clean copy" и след това да се въведе кодът който е записан на холограмната лепенка която върви с диска или компютъра.По интересният въпрос е колко пари ще струва годишният абонамент за уиндоус 10?

Българина е все недоволен. И добър ден да му кажат пак е недоволен.

Не, Българина че прекалява с недоволството на моменти - да, прекалява, но това да вижда къде разни селски тарикати в костюми за няколко хиляди долара как се пробват да те хванат на въдицата си, е незаменимо качество в днешния свят. И хайде стига сме говорили за себе си в трето лице. И ние сме Българи.

10 ВЕРСИИ С ЕДНИ И СЪЩИ "ЗАДНИ ВРАТИ" ЗА ШПИОНИРАНЕ И ХАКВАНЕ ОТ АРМИЯТА НА Ю-ЕС-ЕЙ :))

Винаги имаш възможност да работиш на калкулатор или с перфокарти тогава - там няма шпионски софтуер :)

БН Е БЕ - ИМАШ СИ ЕДИН КОМПЮТЪР БЕЗ ИНТЕРНЕТ И УАЙ-ФАЙ И ЕДИН ЗА ТРАКАНЕ ПО ИНТЕРНЕТ :))

Дал съм задача на АОА 'ГосСофтПромтРаз" да направят рузззки уиндос! Ще са готови с 16-битова версия през 2020г. Дотогава не ползвай продуктите на корпорации от ФАЩ!

Поредния слабоумник.

nobody

за съжаление първото и единствно копие на руския Уиндоус е било на "Прогрес" ..

За Родину ще го направим 17 битов!

Ти си пази твойта задна врата, че е по голяма вероятноста някой да те хакне из отзад, отколкото да се занимават с твой Win.