17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви работи информацията поне що се отнася до заглавието. Москва не мисли, а има кибервойски. Колкото до превеса на украинците в тази форма на война някак си не св връзва с постоянните нападки на САЩ, че Русия им е провалила "честните" избори. Иначе информационното предимство на Украйна се свежда до постоянното облъчване на населението от медиите на ЕС и САЩ, които не показват друга гледна точка освен тази на зеления евреин. По света има обаче и други медии и това и е хубавото на информационната свобода. Правото да се информираш, анализираш и да избираш своята позиция. Няма такова нещо като справедлива война. Войнета винаги е в името на хора, които се познават и се мразят, но се води от хора, които не се познават, не се мразят, но в хода на войната се самоунищожават. Опитите да се заглушават медии може и да успее донякъде, но всеки търсещ може да намери и друг вариант в тази джунгла от фейк новини.

Интересно и притеснително е, че повечето от изхождащите се тук не са разбрали, какво разкрива статията, а именно, че всъщност хибридната война се води срещу Русия а не от нея... Странно, изобщо, как тази статия се е промушила през тясното иглено ухо на анти-руската пропаганда, развихряща се напоследък по масовите средства за масова дезинформация.

Капутин капут.

Абе сульо, ник-а ти "dp", как се превежда на български?... Като съкращение на "Дълбок Пърделник", може би?...

Анакондата бавно свива обръча - въпрос на време, а украинците ще си останат с фейкновините - е няма да са капо.

Абе май ще и разпорят задника урките преди това.

Ненаврякал се руски врякалник не се наврещя ей. Търси си работа, че Путин си заминава и няма кой да те хрантути да врякаш едно и също.

Около 70-100 хил. IT специалисти могат да напуснат Русия през април, прогнозира във вторник Руската асоциация за електронни комуникации (RAEC). "Първата вълна – 50-70 хиляди души вече са напуснали. Единственото, което задържа втората вълна, е, че билетите са скъпи, цените на жилища се увеличават, никой очаква руснаците и е невъзможно да се извършват финансови транзакции. Но втората вълна определено ще бъде, според нашата прогноза, от 70 хил. до 100 хил. през април. Това са само IT специалисти", каза Сергей Плуготаренко, ръководител на RAEC, на среща "Развитие на IT индустрията под санкции" в Държавната дума, цитиран от агенция "Интерфакс".

Аз имам познати - отидоха в Грузия и Сърбия.

Кой да командва руската киберармия в България!? Шилото или Инфо -то !?

AK-47 е моят фаворит!

Интересен подход е да сипеш още московска пропаганда чрез дописка как лъжат украинците. А с кого ще я правят тази армия? Днес самите руснаци от техните IT сдружения обявиха, че между 50 000 и 70 000 руски IT специалисти са емигрирали в първите десетина дни от войната. Очакват втора вълна от около 100 000 души да избягат в близките седмици.

"Добре, след като установихме вече, че сте проститутки, дайте сега да поговорим за цената ви“. Сякаш е към БГ медиите!

Телевизиите постигнаха нещо нечувано досега – избраха да демонстрират категорично състрадание към украинците и заключиха сърцата си за другите жертви. Вече са готови да отразяват всяка война, дори да е в Космоса – стига да им кажат, на кого да съчувстват. Преди дни в Донецк бяха убити най-малко 20 души, включително и няколко деца. Нито дума за това – поне ясно казана. Не се ли замислят, дали това няма да вледени и разума им, за сърцата им е ясно. И дори само тази медийна пристрастност означава, че ние участваме в конфликта – а понякога тя е по-опасна от всякаква ракетна установка… П.П.: Този текст не е подходящ за идиотите, които във всяко различно мнение откриват някакво „русофилство“.

Много тъжно, но вече никой не вярва на рашистката пропаганда и ЛЪЖИ! :))))))

Пак под вола теле търсите

Пт жив да те копам

Россия!!!

На маикави в Путката руски гадове господ да ви мъчи и на оня свет бял ден да не видите

Точно руските маймуни ли ми пишат за фейкове! БУХАХАХАХА Вижте си посраният маймунарник КГБ макака Шутки и орнагутана Ларвов бе боклуци лъжливи! Тия ако някой ги пита колко е часа и него ще излъжат!

Със санкциите срещу Русия Запада си направи харакири. Макрон обявява ваучери за храна ! Френският президент каза, че продоволствената криза вече е факт.

Санди що пишеш дивотии на които сам невярваш

Виж в ютуба руски тьотки как се бият за захар. Дай линк да видим френските.

"Фашистът" Зеленски говори с евреите да помогнат срещу агресията на пупу ??? Какви фашисти са ви в главите бе блядове алкохолизирани?

Каква кинер война бе. Русия води бойните действия по сталински с приоми от 1940. Днес разжалвали генерал дето води цялата кампания в Украйна. Сега бил в ареста. Лалво е виновен човека, че Русия не е модернизирала тактиката на водене на война от 1945-та година. Обвинението към генерала е за катастрофлани загуби на личен състав Русия признава за 10 хиляди загинали и 17 хиляди инвалидизирани войници. 30 хиляди загуби от 150 хиляди армия....... в Украйна русначетата са пушечно месо.....

Актуален руски виц: -Как да съхраня валутата? -В рубли? -Защо в рубли? - Защото никой няма да търси в купчината рубли валута!

Атлантическият океан: Американският енергиен сектор чака колапса след забраната за петрол от Руската федерация. Енергийната сигурност на САЩ след забраната за внос на руски петрол ще рухне, пишат западни медии. За първи път от много години САЩ нямат план как да поддържат енергийната сигурност в лицето на геополитическа криза. Това написа колумнистът Робинсън Майер за американското издание The Atlantic. Причината беше забраната за внос на руски петрол. „Енергийната сигурност след забраната за внос на руски петрол се превръща в колапс. Цените на бензина в САЩ се покачват бързо, а Саудитска Арабия игнорира молбите на президента на САЩ Джо Байдън за помощ.

_stankow

Нефт американците имат. И имат откъде да вземат. Руският нефт, който внасяха беше 8% от потреблението. И то за да разрежда американския по-лек нефт, да може да работят техните рафинерии в оптимален режим. Има откъде да вземат тежък нефт - Венецуела (мазнят ѝ се вече), Канада - може да помогне, да увеличи добива от шистите в Алберта. Иран даже - в замяна на някаква отстъпка от санкциите могат да купят от Иран. В краен случай ще пренастроят рафинериите. Да, ще спадне добивът на бензин, и пак ще се вдигнат цените. Но уранът ! От 21.03.23022 Русия спря доставките на уран за САЩ. Които задоволяваха 20% от техните нужди. И то обогатен уран, не природен. Оттук 8%, оттам 20% - щатите го закъсват лошо.

"...Но уранът ! От 21.03.23022 Русия спря доставките на уран за САЩ..." Супер!!! А ние йскаме за Козлодуй американско гориво... :(

Няма такава държава Украйна! Само хабите клавиатурите , тук не е Гал Дюти.

Санди ли си коя си да го набием на маикати озат разбра ли

2022-03-22 17:28:40 Санди (нерегистриран) До Рускито посолство: Долу НАТО ! Да живее Путин и Русия. Обичаме ви, братушки ! Поздрав от България и българският народ ! Ние сме с Вас ! Ние сме на страната на Русия и против НАТО. Изпратете този пост на Великият Путин. Сигурен съм, че той знае това, че една шепа продажни политици ближат US з.адници, но 85% от народа няма да предаде славянските си братя по кръв - руснаците. ----- КАТО ИЗЛЕЗЕШ НА УЛИЦАТА В СОФИЯ, И НА ПРОИЗВОЛЕН ПРИНЦИП СИ ИЗБЕРЕШ 20 ЧОВЕКА, КОЛКО ОТ ТЯХ ТИ ИЗГЛЕЖДАТ "СЛАВЯНИ"! ТО И ВИЕ РЕАЛНО НЕ СТЕ СЛАВЯНИ ПОВЕЧЕ ОТ 25% . ВАРЯГИ СТЕ - ВИКИНГИ. БАШ СЛАВЯНИ СА ПОЛЯЦИ И ЧЕХИ И ДОНЯКЪДЕ СЪРБИТЕ И ТАМ ТОВА ДЕТО БЕШЕ В ЮГОСЛАВИЯ ВИЕ ЩЕ ИЗБИВАТЕ СЕГА БАШ ЮЖНИТЕ СЛАВЯНИ /УКРАИНЦИТЕ/, А ? ПРИ ТОВА - ПОПИЛЯХНЕ БАЖ НАЙ-БЛЯДСКИЯТ ГРАД В УКРАЙНА - УКРАИНСКИЯТ НЮЙОРК- ХАРКОВ! А? КАЖЕ ВЕ, СКАПАН МОСКАЛ ! Я КАЖИ СЕГА, АСВАБАЖДЕНИЕТО ОТ "ТУРСКО" ВЪЗМЕЗДНО ИЛИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО БЕШЕ, СИРЕЧ - БЕЗКОРИСТНО, БРАТСКО ИЛИ "ПО СМЕТКА" ! КАЖИ, КАЖИ ... ДА ЧУЕМ! АМА ИСТИНАТА Я КАЖИ! "БРАТЯ" БИЛИ ТИЯ ВАРЯГИ, АМА ТАКА "ПО БРАТСКИ" ПРИСВОИХЕ ИСТОРИЯТА НА КИЕВ И БУКВИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ... ВАШТАТА МАМА ДА ЕВА ! ВСИЧКИ ВИ МРАЗЯТ ВЕ! САМО КОЙТО НЕ ВИ Е СЪРБАЛ ПОПАРАТА, САМО ТОЙ ОЩЕ НЕ ВИ Е НАМРАЗИЛ ...АМА СЕГА С ТАЗИ ВОЙНА СЕ РАЗСЕЯХА ВСИЧКИ СЪМНЕНИЯ ! ЕДНО ВРЕМЕ НИТО В КОМИ, НИТО ПОСЛЕ В ИНСТИТУТА, НЯМАШЕ НИ ЕДИН БЪЛГАРИН, КОИТО ДА ИМАШЕ ПРИЯТЕЛ - БЛЯД! НИТО ЕДИН! ВСЪЩНОСТ ЛЪЖА, ИМАШЕ ЕДИН ДВОЙКАДЖИЯ ДЕТО СЕ ВЗЕ БЛЯДКА , САМО ТОЙ ИМАШЕ ПРИЯТЕЛИ СРЕД ВАС ... И НИКОЙ ДРУГ! ЗАЩО ТАКА , А?!?

Славяните не са етническа група, както е популярно днес ... Славяни са наричали българските монаси разпространявали словото Божие и Писмото Българско сред неуките народи на север ... Хората са викали, ето идват носителите на Словото, т.е Словоносещите ... Българите са първопричината! ... Племената нагоре са от азиатските групи на венетите, фините, германите, угрите, че и саксите са в това котило ... Днес приспадат към славянската група всички народи повлияни от Българската Култура ... Не случайно Унгарците/маджарите даже не са в Индо Европейската езикова група! ... Да не говорим, че и гръцкият, няма нищо общо с PIE-я ...

Прав си, по улиците ще срещнеш тъмнички хора. Ама в Европа, като някой каже, че българите са мургави, подскачаш да докажеш, че си "бяло бебе".

........... Украинската армия започва удари срещу обекти на руските агресори с дронове камикадзе Switchblade. Те са предоставени от администрацията на Байдън. Switchblade са управляеми самонасочващи се ракети, които могат да поразяват вражески цели на разстояние от десетки километри. Досега САЩ доставяха тези високотехнологични оръжия само на Великобритания.

шушука се, че около 6000 парчета вече са в братска Украйна!

От СNN питат афроамериканец дали знае името на този който управлява САЩ, и за да не сбърка му показват снимка на Байдън, афрото се ухилва щастливо и смело казва- "А, аз тоя го знам ама САЩ го управлява Путин!", репортера веднага се опитва да замаже положението ама афрото докопал микрофона продължава да рапира: " Кой ни избра Президента- Путин, кой ни вдигна цената на бензина- Путин, кой ни опразни магазина- Путин, кой ще ни остави без ток-Путин, е, Путин е истинският управител на САЩ"

Българските медии деликатно прикриват, че руските войски са затворели бандеровците в Мариупол от всички страни в капан и ги избиват като зайци. Полковник от армията на Донбас: Въоръжените сили на Украйна ще повторят сценария на Мариупол.

С тия умствено изостанал.и руски врякалници от тролефермите голяма кибер война ще водят, дааа. За да спечелиш агит война ти трябва поне 30% частична истина, за която да се хванеш - а те нямат и 10%, настрана от това, че нямат мозъка за нещо повече от врякане на послания, с които смятат, че угодничат на психопата в Кремъл.

руски лизачи, рассия и щатите имат паритет от около 8000 ядрени бойни глави. Все тая дали до целта стигнат 3000 или 7245 заряда ........ това ще е краят на планетата Земя. Та руската агресивна паплач да си завре високоточните, аналогово-безаналогови ракети знаеш къде. Кинтите и децата на корумпираните руски политици са на запад и США, ще си стрелят по децата и парите ли бе безмозъчни руски цървулани? пупу блъфира скоро ще го шамарят здраво!

Вече го шамарят.

Какъв руснак си ти мангал долен? Глупостите, които пишеш нямат стойност.

В следващата серия Нео ще влезе в путиноматрицата за да се бори с кинжаловируси от второ поколение. И всичко това на сървър Москвич-5 турбо с проветрение отзад.

В кибервойната винаги повече битки ще печели този, на когото повече съчувстват. Повече живи хора, които искрено подкрепят едната страна, винаги ще са по-силни от всякакво количество платени и/или мобилизирани тролове. Русия губи в конкретния случай, просто защото Русия наистина е братоубиец, касапин и агресор. Вместо да мислят за кибервойски да спрат да избиват с безаналогови войски в Украйна, да спрат да използват варварски методи от миналия век, като обкръжение и унищожение на градове и "прочистване" на страни - ще има много по-голям и незабавен ефект.

Абасралис? Към сутринта загубата на руски персонал е приблизително 15 300 души. Ранени над 40000 души. Загуби на оборудване: танкове - 509 единици, бойни машини на пехота - 1556 единици, артилерийски системи - 252 единици, реактивни системи за залпово изстрелване - 80 единици, системи за противовъздушна отбрана - 45 единици, самолети - 99, хеликоптери - 123, автомобилна техника - лодки - 3, резервоари с ГСМ - повече от 70, дронове - 35, специална техника - 15.

Не бе Русия загуби 1000 000 войска, целия черноморски флот е потопен, авиацията им е сведена до 5 миг-а.... Абе откъде ви изравят такива олигофрения?!

Имаш предвид украйнските ли загуби!!

_stankow

Откъде са тези данни ? Може ли линк ? Защото трябва да се четат данните и от украинските, и от руските, и от западните сайтове ! И да се сравняват. Тези цифри специално откъде са ? Пуснете линк, гледам модераторите не ги трият вече, и те не могат да излязат на глава ...

Първият отиде! Затвор за всички русофили ! Блогърът Кирил Федоров (Alconafter) беше задържан в Латвия за подкрепа на руската инвазия в Украйна по своя канал. Той е обвинен в нарушаване на латвийския наказателен закон по чл. 78 („Подбуждане на граждани, ⬇️⬇️

Не знам дали знаеш но Азов са нацисти. Със същия успех може да викаш хайде СС или Хитлер...

Заради Азов значи погребваме цялата държава?

знам обаче , че 2015 в Петербург се състоя, международен конгрес на нацистите от цял свят Под благия поглед на Путлер и ФСБ Нацисти от цял свят съединявайте се И от германия, и от италия, куклусклан от щатите, сепаратистите от ориднестровието също изпратиха представител, "азов" обаче не беха в таз елитна дружинка Жителите на петербург, опитали се да протестират срещу това фашистко сборище, бяха прибрани от милицията, да не пречат на мероприятието Нема по -голем фашист от Путлер Путлеристите обвиняват другите във фашизъм, на принципа : крадеца вика дръжте крадеца

Абе нали Анонимните щяха да съсипят Русия у а страшни силни вилни няколко DDoS атаки които я имаха полза я не и толкова Пълни паляци

Влез в някой руски сайт. Пълана скръб. Загубили са тая война.

Ъъъъ ако визираш че параноидната Европа блокира руски сайтове това по скоро гововри че Европа е загубила войната. И няма никакъв проблем да си четеш руски сайтове ако искаш прокси услуги безброй....

Абе каква виртуална война бе, дирници - да ви имам лукавите новини. Руснаците са нападнали чужда страна! Върти го, сучи го това е голата истина. Окупират я, разрушават градове и убиват хората й, най-вече рускоезичните, дето уж ги освобождавали. Няма как да го оправдаеш това, пък ако ще и бил гейтс да вземат на работа.

айде, време е козяшките тролове да се развихрят, вече са напъплили и тука с копи/пейст простотиите ...

Тези тролове се отличават с ниска култура, ниско ниво на грамотност и липса на познания по история и география. От Козяк мога да примамят само такива неграмотници, никой нормален човек не би се съгласил на такава унизителна работа. :)

Ама сайта е руски

Да, но архивът е хакнат, вече го казаха. Както показаха зеленски, че прави призив да се предаде армията, така и тук е направена провокация.

Всяка втора новина за Русия. Много технологична бе, може да се издържа само от патенти.

Или от непризнаване на патенти, хм?

Тихо сегаа, не дразни тролетариата.

Украинците си изградиха много бързо репутацията на ЛЪЖЛИВИТЕ ОВЧАРЧЕТА, така че каквото и да пуснат вече се смята за лъжа:) Важното е какво става в реалността, а не в интернет. Хората с критично мислене не приемат съобщенията в медиите, и то само медиите в сащ и ес, за чиста монета, такива хора търсят и другата гледна точка и сравняват. :) Изгасете телевизорите и четете повече.

И какво става в реалността? Една от двете световни сиперсили един месец вече не може да превземе столицата на свой беден съсед? Която при това е съвсем близо до границата. Все едно Китай да нападне Виетнам и един месец да не стигне доникъде.

А защо да превземат столицата? Докато в Киев се окопават , Украйна остана без излаз на Азовско море, скоро ще е без излаз и на Черно море, а в Киев нека си седят, не пречат на никога да си действа. Украинската армия е разпокъсана на парчета и систематично се унищожава, няма смисъл от бързане след като няма да има външна намеса от нато и сащ.

Китай нападна Виетнам през 79 и наистина не стигна доникъде...

Да не сме луди да превземаме Киев? Нали, ако го превземем тази паплач трябва да я храним. Бой по канчетата и когато останат 50 000 ще ги мислим!

Ами ... а-де! Да се намерят 30-40 пъпчиви пичлемета да си спретнат PvP Starcraft или Diablo турнир и който победи определя условията! По-безстресово е, някак си! Но за целта трябва страничните фактори да изчезнат.

Путин загуби и специалната операция. Остава му само да изравни градовете със земята и избие всичко живо за да излезе пред Сталин

Москва не мисли, Москва действа, вече 28 дена. Да му мисли западът ... Щото к'ва файда, че бил спечелил информационната война (ако изобщо я е спечелил ?), пък загуби горещата фаза ? Че и икономическата война губи. Вчера ЕС щеше да приема петите санкции - нищо не прие. Дотук беше. А руснаците още не са си теглили козовете ...

Станков, бива да си прост но твоето е колосално.

_stankow

То бива да нямате какво да кажете, ама веднага да преминавате към "аргументи към личността" - това е печално ! :)

Инженерче

Не адвокатствам на никого, но има граници, които не бива да бъдат прескачани. Културния човек не отговаря на такова нещо, но все пак ... когато критикуваш някого за интелектуалното му равнище е хубаво да продължиш - например - Инженерче, кух си като пробита лейка, защото ... Няма ли го последното, всичко си остава във въздуха и за този, който пише подобно нещо! Никой себеуважаващ се човек няма дс тръгне да спори с глупак, който поради липса на доводи се опитва да принизи опонента до простащина, за да го бие в собствената си игра!

Путин беше дотук. Не може да превземе дори Мариупол, а за Киев да не говорим.

_stankow

Ето, вижте как "не може" да го превземе :) От едната страна руските войски, от изток - опълченците. Среща - централния градски площад. Заводът "Азовсталь" вече го няма, "Солнцепек"-ът го поопече. https://t.me/newsby_info/6245

Трябва да си морално доста деградирал, морално, за да одобряваш случващото се.

За 28 дена Русия е точно до никъде. А главорезите чечени се върнаха насрани, поне тия които останаха живи.

Занимава ме една странна особеност на населението в т.н. ''демократичен'' свят. Ами че те били пълни глупаци бе.Нашите селяни фашисти си ги знаем,една шепа предвождани от оня пияница от делиормана. Защо обаче в другите уж просветени народи се хващат на лудостите на украинския наркоман за мен е загадка. А що касае елита в тези прогнили държави,то там от векове не е излязло нищо свястно и всичко е лъжа. Иначе браво на българите,не се поддадоха на ковид пландемията а сега също разбират кой лъже и кой не.

_stankow

Абе не бяха такива западняците, имаха страхотни политици - Шрьодер, Кол, Митеран. Велики ! Какво стана, как се изроди това поколение до ниво Мария-Габриел и гинеколожката Лайън, кой ги натресе на нещастна Европа - години ще ни трябват да се анализира.

Шрьодер е немския пудел на Путин баце.

_stankow

Добре, и Шрьодер, и той лош. Ами Хелмут Шмит, Вили Бранд, Ханс-Дитрих Геншер ? С каква сила се бореха тогава, СССР беше с един порядък по-страшен от Русия, и пак не правеха глупости, пак се държаха с достойнство. И свои, и чужди ги уважаваха. И най-важното - защитаваха интереса на Германия, не се слагаха на американците, колкото и трудно да беше това за победена и окупирана Германия ! Ами Романо Проди, Барозу ? Бяха председатели на Еврокомисията нямаше издънки при тях. После дойде алкохоликът Юнкер, Лайен, Борел, Мариа-Габриел и всичко се срина ... Откъде ги изровиха ?

“службата в кибервойските може да стане алтернатива за IT-специалистите и те по този начин да отбият военната си служба” Задължителна военна служба ли има в Русия? Добре че не съм там! И чак сега се замислят вместо на фронта да използват програмистите по специалността?! Абе тия да не са чукчи? Руснаците уж са културен народ макар и със скапано управление и увлечение към алкохола.

Успокой се бе скриптърче, имат го отдавна неофициално ... Вече ще го легализират! ... Досега си търсиха кадри сред хакерите, сега вече хората ще кандидатстват направо!

Според Украинското военно министрество в руската армия вече воюват само зомбитата на избитите от украинските войски руснаци. Двама руски танкисти пият кафе в парижко бистро, и докато единия гледа паркираният им наблизо танк дълбокомислено казва: "Ех, Ваня загубихме ние с тебе информационната война." Армения 43 дена печелеше информационната война... а на 44-ия капитулира.

Айде на барикадата за шефа, за FEDOROV.Нема да се давате.

Дядо ми разказваше как са запечатвали радиоапарати да не се слуша радио Москва и руснаците дойдоха. На мен ми заглушаваха свободна европа и гласът на Америка и те дойдоха . Сега пак заглушават Москва . Какво ли ще се случи

По Масква казват само колко велик е Путин и как само те са прави. Изтъркана плоча

Американски консерватор: Русия създаде стратегическо оръжие, което превъзхожда американския арсенал. Русия успя да разработи стратегически оръжия, които надминават американския арсенал, което е "катастрофален провал" на американското ръководство, което безразсъдно харчи пари за чуждестранни приключения. Новите руски стратегически оръжия включват наземни и подводни хиперзвукови системи с ядрени ракети, способни да пробият всяка американска отбрана, както и „най-добрите в света“ зенитно-ракетни системи С-500. В същото време китайските хиперзвукови плъзгащи блокове и конвенционалните противокорабни балистични ракети, според него могат да преодолеят противовъздушната отбрана на американските самолетоносачи.

Дрън дрън че пляс

Едни от най-добрите програмисти са украинци. И изобщо, в Украйна има много много добри IT-специалисти. И така…

Имат дръжки ... Затворихме офиса там преди време, цяла година не можаха да сформират екип! ... Явно са били заети да тренират стрелба по цивилни!

Украинките са добри програмистки.Всичко им е програмирано:)))

Какви кибер войски? Нали им спряха PornHub :)

докъде стигнахме - под ИТ да се разбира кой ще успее да пусне повече фейк, и кой ще успее да спре повече истина към хората

До Рускито посолство: Долу НАТО ! Да живее Путин и Русия. Обичаме ви, братушки ! Поздрав от България и българският народ ! Ние сме с Вас ! Ние сме на страната на Русия и против НАТО. Изпратете този пост на Великият Путин. Сигурен съм, че той знае това, че една шепа продажни политици ближат US з.адници, но 85% от народа няма да предаде славянските си братя по кръв - руснаците.

Що да правят, имат си ама са некадърни, примера отгоре, умните се изнесоха посока хелзинки, а сега през другите възмажни граници :)))

санди ти си типичен руски сопол, такива като теб са били първите в лагерите след 9/09/1944г. и с недоумяващ поглед са питали - защо?

Нищо не казвате за днешното фиаско на братушките по направлението Гостомел-Буча-Ирпен. Украинците са им отрязали тила …май става интересно

вицопремиер води войната от Киев - зарежда нов фейк пълен лъжи