Коментари - Surface RT поевтинява със $150 за „Черния петък” | IT.dir.bg
назад

Surface RT поевтинява със $150 за „Черния петък”

Таблетът Surface на Microsoft ще поевтинее със 150 долара за т.нар. „Черен петък” (Black Friday) на 29 ноември – денят с най-големите през годината покупки, когато всички търговци в САЩ обявяват сериозни намаления на цената.

Обратно в новината

Коментари - Surface RT поевтинява със $150 за „Черния петък” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще изчакам да давaт и 150 кам surface и ще си го къпя. засега сабирам пари за новя ipad

Мунчо а ти всъщност имал ли си някога i наясно ли си че като си го купиш после и една мп3-ка няма да можеш да си пуснеш без да я прекараш през тяхната музикална услуга и ще плащаш за всяко мп3. А и да беше само това.. ами и за най малката програмка която си сложиш ще си е от маркета а не ти да си я качиш на девайса и да си я инсталираш... подобни затворени устройства нямат бъдеще.. Андроид устройствата и Windows устройствата с времето ще си надделеят в пазара за таблети

Ако намалят цената с 150 долара означава ли, че ще продават на загуба? Ако не означава тогава защо го продват по принцип толкова скъпо? PS. опитайте се да отговорите без да използвате думи като iPhone, iOS, Apple, iPad, iPod, iPad 2 и подобни

Продават го скъпо защото са си в пълното право да определят цена каквато те пожелаят. Като не ти изнася цената , има си китайски боклуци по 100 лева. Купи си от тях. Те не са скъпи. Чудна работа. На някой хора нещо като не им е по джоба веднага го обявяват за "скъпо". Изобщо не се замислят колко е вложено в изработката, а гледат само материалната част от продукта.

Цената ни ме е проблем изобщо, просто не проявявам интерес към windows платформи. Исках само да си обесня защо го позиционират в ценовия клас на скъпите устройства, дали го заслужава?

Не ти отговарям, просто ти казвам хората работещи в ИТ сектора искат големи заплати. Това не става с ниски цени.

аз ще ти отговоря без да ползвам ipad или iphone всяко подобно устройство се прави от машини почти няма ръчна изработка която да е висококвалифицирана.. номиналната стойност е много ниска !!! и въпреки това се продават скъпо защото цените се определят от пазара а не от това колко ти е струвало да го произведеш ... Не на последно място заливайки пазара с твой устройства .. ти постигаш дял от този пазар .. а след това се отразява и на бъдещи продажби такива са маханизмите няма значение дали на нас ни харесва или не.. с времето тия устройства ще стават все по евтини и по-евтини .. подобно нещо се случи и с телефоните.. :) това е живота:)

То затова и Бг е страна само на хартия, а всички знаят, че в действителност е джунгла.

Тука в България в края на ноември цените ще се вдигнат, за да ги намалят по Коледа до нормалните нива.

....което ще се обяви като Голямото Коледно Намаление.