17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евреин се трепе с еврейски номера.

Лично видях как шефа на Фейсбук стреля с калашник по хората.

Този "народ" не е индийски а БАНГЛАДЕШКИ. И не са народ на Мианмар а МИГРАНТИ от Бангладеш. Мианмар е 100% БУДИСТКА ДЪРЖАВА без джипсита.

От английската колония Индия се пръкват две държави- Индия и Пакистан, по-късно Пакистан от пакистан се отделя Източен Бенгал(Пакистан) който се прекръства в... Бангладеш, но всичките са си някакъв сорт индийци, неслучайно Индия помага на Бангладеш във войната и с Пакистан.

Която държава е Будистка и от народи от монголоидната раса? По вашата логика да оправдаем териториалните претенции на делиорманските кримски татари за откъсване на Добруджа към Турция? Защото татарите първо крадат Борте, жената на Тимудоин, бъдещият Чингизхан и той ги превръща в изгоите на монголската армия, поставяйки ги като СМЪРТНИЦИ в първите редици на монголските нашествия на Запад. Така татарите достигат Крим през 13-ти век а през 1830г насила 600 български рода са изселени от Русия а на тяхно място са внесени в Добруджа кримски татари.

Забравих за картата от хиляд км. Аве Трол, я виж къде е Пакистан....граничещ с Афганистан и къде е Бангладеш...граничеща с Мианмар? Нерде Пакистан, нерде Мианмар?!

Какво общо има картата с политическата история на държавите в Бенгалският залив?! Всъщност връзката е половинчатите ви знания за споменатият в статията конфликт-)

Картата има визуален ориентир....когато тролиш. В Бангладеш, през 2012г в гр Рама тълпа от 25000 афектирани муслими изгаря ПЕТ БУДИСТКИ ХРАМА и идесетки къщи на будисти.

Не пиши глупости като незнаеш.

Някой гледа как бързо да забогатее за сметка на голямо стопанско дружество.

Изпревариха ме, и аз за толкоз исках да ги съдя. Освен да направим групов иск и да делим по равно, половината за мен.