Коментари - НАСА изпрати съобщение от Twitter към космоса | IT.dir.bg
назад

НАСА изпрати съобщение от Twitter към космоса

НАСА изпрати в космоса послание от социалните мрежи, избрано от специална комисия и последващо отворено гласуване.

Обратно в новината

Коментари - НАСА изпрати съобщение от Twitter към космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

credit loans guaranteed approval borrow money fast credit loans cash loan

40 години самота в космоса..... Каква скука само!

Постижение на Хилядолетието. Бравос! Му-ха-ха-ха!

АЙНЩАЙН Е ПРАВ ! - ЗА ВСЕЛЕНАТА НЕ СЪМ СИГУРЕН, НО ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ Е БЕЗКРАЙНА !!!

това съобщение е повече за нас самите - да отбележим годишнината, от колкото за някой друг. какъв е шанса (ако дори прескочим невероятността някой въобще да го получи) някой да го декодира първо от гледна точка на радиосигна, от там да заключи, че радиосигнала означава именно тези 60тина нещица (букви и празни места), нещица образуващи две големи нещица (изреченията) с някъкъв смисъл. и всичко това трябва да стане без идея че това излъчване се случва, без контекст и в абсолютна каша с всички радиосигнали, които ние безразборно си излъчваме.

Може да са го опаковали в tcp сегмент, знае ли човек. Колко ще е RTT до Вояджърите в момента не ми се търси и смята :D. Разбира се, че както казваш е изцяло за хората тук цялото нещо, а и едва ли ще стигне в заглавията на световните медии (брей, днес съм погледнал тук преди BBC - е, след футболната им секция все пак.... :D).

Те зелените само туитър ползват

Кой ги знае, може и химически моливи да имат :D.

може,може,а може и тор браузер да ползват

Получихме ви съобщението. Знаем за вас. Гледаме ви сеира.

ChatGPT

Ние предлагаме приятелство между звездите. Вие не сте сами Крайно измамно! Ние не предлагаме приятелство дори помежду си!

Любопитно ми е сам ли си нацъка плюсовете на тая конеубиваща баналност или реално ги получи (идея си нямам, обикновено личи но в случая не знам а ми е наистина любопитно).

А, благодаря за отговора Още три плюса за минута-две, очевидно е кой цъка. Добре е да се знае, че хората не са глупави все пак.