Коментари - New Horizons набелязва следващите си цели | IT.dir.bg
назад

New Horizons набелязва следващите си цели

НАСА е започнала да набелязва следващите цели на сондата New Horizons - малките обекти намиращи се в Пояса на Кайпер.

Обратно в новината

Коментари - New Horizons набелязва следващите си цели | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Настръхнах докато четях и гледах снимките! Това ме върна 30 години назад във времената, когато четях със затаен дъх научна фантастика, мечтаех и си представях загадъчни непознати светове, тайнствени цивилизации, ех...

Слънцето докато свети ще сглобяваме ракети!

Е сега вече ще стане за мезе на "зелените" или "сивите" или на Нубиру или на кой още беше там в бозата от комети и микро планети.

ceляka

Хората изследват далечните обекти в Слънчевата система, а в Рожен нямат пари да си платят тока?! Иначе ББ се занимава с въпроса колко сяра има в дизела и да маха бариери по пакингите по морето....

Така е пич, но съгласи се че все отнякъде трябва да се почне.

Всеки иска държавата да го храни и все му е малко. Ти нещо на тая държава дал ли си, че имаш претенции? Аман от безполезни мрънкачи. Та за този ток, роженските алкохолици нещо полезно свършиха ли?

ceляka

Аз на държавата съм дал, и пари от чужбина съм донесъл, и повече съм давал като данъци отколкото съм вземал. Не може да се харчат милиони за ромски интеграции и куп безмислени проекти като стадиони за по 5 млн лв в западнали села из Видинско дето няма и 5 млади човека а да няма 200 х за ток за Рожен.

Ал

Страхотно! Да не си протестър?

Да изучаваш космоса или да бъдеш музикант, писател или художник са най-интересните професии. Може би защото музиката на Бах е космическа и ни свързва с други непонятни нам енергии. Успех на хората, които работят по този проект.

Точно така, бих добавила и Пинк Флойд - единствените музиканти "видели" The Dark Side of the Moon.