НАСА ще събира идеи за борба с коронавируса

Агенцията вече е предоставила част от ресурсите на своите суперкомпютри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам поне десет идеи ,но няма да г споделя защото веднага някой ще ги открадне и бронира със патенти.

Ето едно простичко решение -спиране на опитите с биологични оръжия и зверски санкции за страните, които ги хванат, че ги правят. Толкова. Контрол като при ядрените бомби, даже забрана, защото бомбата е огромна и не може да бъде изпусната случайно. Ако оцелеем, трябва да го искаме, иначе следващият път може да са децата на мушката

Дали НАСА търсят мнения, или пък властите търсят инакомислещи да ги приберат своевременно?

Операторите на компютрите, за да не се натискат с мацки, ще шият маски;)

Dr. Royal Raymond Rife https://www.youtube.com/watch?v=n5Dryo1tCBg

НАСА дава Решения - нали Помните - Хюстън Има Проблем . НАСА се Излага .

Ако се замислиш, успяха да върнат астронавтите си от на майната си, живи и здрави. Явно ги бива в решенията....

Най-добрата идея беше изобщо да не го пускат тоя вирус. Те си знаят кои са. И НАСА ги знаят кои са. Сега, вече пуснат, няма много какво да се направи. Остава само да чакаме да видим какво точно са намислили гадовете - и как и колко точно ще ни го нахендрят. Поне НАСА ще спрат за малко да лъжат кога и как щели да ходят на Луната - и ще се оправдават с вируса следващите години. А другото десетилетие ще измислят друго оправдание.

А най важното е, че ти знаеш кои са. А ако изгледаш още две, три клипчета в тубата, ще знаеш даже и имената, и адресите им.

Всичко знае Нанайси. Всичко! Има две висши образования - в престижния университет Ютуб и в не по-малко престижния колеж Фейсбук. Не можеш го пипна!!!

Не само НАСА. Цял свят знае кой изтърва вируса докато го разработваше в лабораторията в Ухан по поръчка на Иран и с помощта на Руслямска държава.