Коментари - Най-безумните научни разработки | IT.dir.bg
назад

Най-безумните научни разработки

На тържествена церемония в Харвардския университет бяха раздадени годишните Антинобелови награди, които удостояват най-безумните научни разработки по света.

Обратно в новината

Коментари - Най-безумните научни разработки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Антинобелът по биология отличи анализа на германски, замбийски и чешки учени, който установи, че когато кучетата извършват естествените си нужди, те задължително се ориентират по оста Север-Юг." "В дисциплината за арктически науки германец и норвежец се сдобиха с приз, след като тестваха реакциите на елените, когато видят хора, дегизирани като бели мечки." Това съвсем не са глупости, глупаци! След 100 години ще ви се смеят!

Цитирам част от текста в СТАТИЯТА по-горе,който е за НОБЕЛОВА НАГРАДА! с Антинобелова награда за икономика бе отличено цяло правителство - италианското. Става дума за местния Национален статистически институт, който предложи и осъществи инициативата всяка страна от ЕС да включи в официалните си отчети размера на приходите от ПРОСТИТУЦИЯ, ПРОДАЖБА НА НАРКОТИЦИ, КОНТРАБАНДА и други нелегални дейности*

Аз бих раздал всичките награди на британските учени, за които дир.бг постоянно пишат, ама от Харвард май не са чували за тях...

Има и трети вид нобелови награди-дават ги в аванс. Първият,който получи такава е Барак Обама.Награда за мир . И от както я получи настана мир ...за душите на стотици хиляди.

Николай Бареков е получил награда със сигурност!

Не е ясно защо публикуването на приходи от проституция, наркотици и контрабанда е за АнтиНобел??? Това си е за истински Нобел!!!

за кучетата е интересно, примерно ако си се загубил заедно с куче, това може да те ориентира, поне за посоките на света

Това за кучетата е вярно - поне по моите наблюдения от вчера докато пушех на терасата ------ едно се въртя, въртя в градинката пред блока и най-накрая го изпружи. Сега като прочетох статията, щото е неделя и си нямам друга работа - излезнах на терасата да погледна ориентацията -------- ами точно СЕВЕР - ЮГ Е !!! Ще взема да се позагледам и по котките около блока - мацки са все пак - па мое и мен да ме пофалат в международен мащаб догодина - - - що и аз да не дам нещо на света - - - - - - -

по никакъв начин тези физиологични нужди не са свързани с полюсите на земята ,не са съставени от метали ,нямат обсцесивно-компулсивни р-ва нормалните животни...Вие нали знаете какво са полюсите ,още от началното училище ?!

чудя се само кой плаща за тези изследвания...

Нобеловата награда по банков мениджмънт за екипа на БеНеБе, който НЕ успява да спаси една банка и бута банковата система на БГ към дъъъъълбоооката пропаст.

Абе на кой му пука за една кирлива банка в България бе госин Урешарски. Важното е да ви пратим един тир суров кукуруз да го раздадете на мизерните вложители и да ви го хванем по цени на дребно.

А това последното защо е получило награда? Трябва нобелова награда за мир и икономика да получат.

Бих заложил повече на антинобеловите награди, вместо на нобеловите след като толкова се компрометираха напоследък. "Антинобела за неврология грабна смесен канадско-китайски колектив, проучил какво се случва в човешкия мозък, когато се сблъска с изображението на Исус Христос върху печена филийка." Тънко богохулство, съвсем типично за вавилонците.

Ще си изям филийката и ще му благодаря за насъщния. ;)

Туй ме уби "В дисциплината за арктически науки германец и норвежец се сдобиха с приз, след като тестваха реакциите на елените, когато видят хора, дегизирани като бели мечки." :D

А самата реакция е: нескрита почуда и веселие от малоумието на двукраките :-)

Цитат от статията: "Антинобелът по биология отличи анализа на германски, замбийски и чешки учени, който установи, че когато кучетата извършват естествените си нужди, те задължително се ориентират по оста Север-Юг." А това може да е полезно, ако е истина. Ако си се изгубил някъде в гората с куче, караш да се изходи и се ориентираш.

Само че това въобще не е вярно :)

Dobromir Dimitrow

Не съм обръщал толкова внимание, когато разхождах кучета, но гаджето ми щеше да знае, така че най-вероятно си прав!

iqoosh07@gmail.com

имаш изследвания в тази област ли? :) опит за шега.

Ха-ха! Как ще го накараш да се изходи, ако не иска ? :) Сподели и догодина може и ти да вземеш някоя награда :)

Просто трабва да си носиш и малко разхлабващо за кучета освен каишката :)

Бой до по-иране...

Аз имам две кучета. Научил съм ги на командата "Хайде в къщи". При тази команда те първо се изхождат на първото удобно място и после тръгват към къщи. Няма начин да се загубя докато съм с тях.

1.Зависимист на количеството на тартронова (хидроксималонова) киселина в таратора, в зависимост от вида на краставиците, сезона на бране и други условия, при еднакъв грамаж на вложените краставици.

Ето няколко благодатни теми за бъдещи изследвания от този род: 1/ Защо когато хвърлим четвъртита ( квадратна) тухла в езеро, се образуват кръгли, а не квадратни кръгове? 2/ Варта е основа. (калциева) Е като е основа защо е кисела на вкус? 3/ Като плеснеш с две ръце какъв звук издава лявата? 4/ Доказване на корелационна зависимост между големината на носа и на пениса и извеждане на емпирична формула. 5/ защо лодкарите преди да хванат веслата си плщят на ръцете, като около тях има цяла река? 6/ Защо бръснарите като подстригват щракват няколко пъти, а режат веднъж от косата?

Кандидат за антинобелова: 1. Относно 1/ - Формулата на кръга е пиер на квадрат. Заради този квадрат, се получават кръгли кръгове във водата. 2. Не използваме за храна гасена и негасена вар, има много по-приятни храни и можем да готвим. 3. Лявата ръка издава ляв звук, дясната - десен. При смесваенто им се получава специфичен звук, който наричаме пляскане. 4. По принцип хората с големи носове имат по-малки пениси, тъй като материал е отишъл горе вместо долу. Но има и изключения, понякога те са мнозинство 5. Ей тук се измъчих да го измисля. Сигурмо плюнката има по-голям смазващ ефект от голата вода. 6. Бръснарите спазват поговорката "Три пъти мери, един път режи"

Отговорът на 5 е: Защото плюнката си е твоя, я в реката не знаеш кой е срал и пикал

Бръснаря май е на принципа: "Три пъти режа и все късо".

Хубаво, де, хврляме квадратна тухла, площта е nr2. Тухлата е квадратна - влиза във формулата. А от де взе пи? И как ще процедираме с триъгълни и петоъгълни тела? А?