17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажете хешрейта за копане на биткойни. Това е важното в момента.

Аз си помислих, че компютърът се намира в Брюксел, пък той бил в Япония.

в първия момент като прочетох заглавието си помислих че е дело на руснаците..ха.ха.ха

Такъв ми трябва,от къде да го поръчам и колко ще ми струва?За колко време ще ми го доставят?

А аз помислих че е дело на бат' Бойко, като с неговите влакове, едни от най-бързите в света, средна скорост 95 км/ч

А за Руският комютер ничего не пишете сигурност класацията няма скала за него!?

Стига фалшиви новини! Руския компютър на джуджето с токчета и орките му е с най-големите лампи и най-голяма консумация на въглища!

Не знам какво ти бъркат непрекъснато в г..а тия руснаци, че навсякъде ги плюеш.

е безаналогов сигурно ...

Първо наеми някое бивше ТКЗС, че да има откъде да го захраниш като копаш биткойните.

Вие ще кажете, че е най-бързия. Мунчо изпълнява заповедите на Деса два пъти по-бързо от него. А ако му се обади кака Кури да чете опорни токи е по бърз и от светлината.

А, КО СТАВА С НАШИЯТ, ЩЯХМЕ ДА СМАЙВАМЕ ЕВРОПАТА, ЧЕ И СВЕТА!?

Нали трябва да заработи няко и друк цент, нали е неспособен да свърши тази работа по честен начин.

А може ли сметна задачата като вземеш от 100 пишман бизнесмена по един тон суджук колко кюлчета злато прави това в чекмеджето като се има предвид, че по пътя алчни гербаджии ядат лакомо от суджука?

1. За научни изследвания 2. За следене кореспонденцията на населението. 3. За тотално следене на интернет трафика. Според мен основно за 2 и 3, а първото приложение е за парлама и заблуда на простолюдието.

ЗА ПО-БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ НА ПОРНО САЙТОВЕ. КАТО ЧОВЕК ЖИВЯЛ 15 ГОДИНИ В ЯПОНИЯ И ПОЗНАВАЙКИ ИЗВРАТЕНАТА ИМ ПСИХИКА ПРЕДПОЛАГАМ ЗА ТОВА

Важно да отбележим - според теб. Сега остава и да обясниш какво ще правиш с квадрилионите изчисления за целите на следене на имейли примерно?!? Кое би те накарало да дадеш стотици милиони долари, като и обикновен клъстер от дърти бангии върши работата прекрасно? Специалисти, майно льо...

"Фугаку" зае първо място и в други три категории - тези супекомпютри какво ли толкова смятат ?!? Каквито данни заложиш - такива резултати и ще получиш !!!

Ще го навият за да ..........................звъни като будилник

Ние за никъде не бързаме :)))) работим с дървени сметала и пишущи машини :))))

Толкова си админ, че... ПАРОЛИТЕ, баце, ПАРОЛИТЕ ще разбива! За какво мислиш се използват ДВАТА супер компютъра в Б-я?! Не случайно не стоят в БАН, а в ... полицията! СВЕТЪТ Е ЗАТВОРНИЧЕСКИ КОНЦ-ЛАГЕР, НАУКАТА УМРЯ!

Полние лъжи, тавариши! Самъй бъйстръй компютер находится в Масквами, при меня - хипофизное джудже из Кремлини! Слава СеСе-СЕре!

локален бг идиот с белези на уродство

Уха....това що биткойни мое да изкопа! Копанье до дупка, ама они го ползват за тапатии

науката умряла вика хахахахаха Науката върви с пълни темпове, и всеки ден се измисля нещо ново. той вика.....науката умряла

една изчислителна машина и толкова

Сърби ли те дупето, тавариш? Знам, знам. :)))

Strikercho, ти с друго можеш ли да се похвалиш?

С надежда помислих, че е руски, но после се разочаровах.

След което инфото за него ще бъде класифицирана за конкретното лице. Под биометрични те данни включват не само лицево и звуково разпознаване но и разпознаване по стил на работа с клавиатурата, фонетиен апарат, формиране на речта и др. параметри които и позвояват идентификацията на субектите. Анадъмо Admin? (Казано на чист български език от Делиормана)

@Stikercho Поне признаваш, че си гей.

СССР умря, следователно и науката, според всеки червенотиквеник

1. Разделяне 2 кила трици на 3 магарици; 2. Колко кюлчета, наредени под леглото на Бой Бор, ще доведат до пропадане на плочата; 3. Колко гласове ще разпредели професор Константинов и за кои партии; 4. Коя е Мата Космата; 5. Кога фалусоподобното творение на Мъск ще уплаши инвеститорите и марсианците; 6. Кога Меркел ще спре да трепери; 7. Колко $ ще отпечати USA, до края на мандата на Бай Дън; Задачите са сложни и едновремрнното им решаване може да бъгне "компютъра", затова трябва комплексен подход - да се започне с по-простите(включително и предмета на условието). Нека "Фу га ку" започне с No 2!

Хей, поръчков, имаш ли достойнство??? се питам? или си плужек???

А за Тетрис става ли?

Нека му се порадват малко. Толупа резне ли лентата на нашия супер-дупер-мега-гига бърз компютър всички ще ще говорят само за него.

Един трус както бе през 95-та и до там с фугаку... ще останат само добрите намерение и пепел от него. От 76г са окупирани тия диваци и не мирясват. Представям си какви щяха да бъдат, ако не бяха 120-те американски военни бази на тези острови...

споко, той руския комп вече си свърши работата и руснаците имат най-ефективната и безопасна ваксина, за която наь 40 държави се наредиха ьа внасят и произвеждат. Японцитете първа да смятат с новото им сметало, което покрайтова да смята бързо е необходимо и да знаеш кал да го ползваш ефективно :)

Дс почне от фалосоподобниото творение на Мъск и да изчисли колко путлерастки мърши и рогонозинци може да надене навенъж.

короната му е.а майката... Сега по-лесното и по-бързо крадене е чрез нея. С компютрите се краде много по-малко и по-бавно...

Ко речи ?

Като му спре тока и отива за скрап. Смешното е, че всички тези "супер" джиджафки са зависими от електричеството - няма ток, няма ги и тях, а ел. енергията е много крехко нещо, особено преносът й. :)))

42

И на тебе като ти спре тока отиваш на кино. Щото няма да има как да си изпълняваш нормативите:)))))

Това ли измисли тролската ти тиква?:))) Много елементарно.

Как бе, нали Бойко копа първа копка за български суперкомпютър? Те като го построят и му сложат дограмата, ще издуха японския като куцо пиле домат :-)

Бойко каза, че най-мощния суперкомпютър в света се строи в техпарка на Плевнелиев и аз му се доверявам напълно. Тука ми рекламирате някакво си просто компютърче в някаква си Япония. Айде, де...

Гледам нон стоп си тука:)) И блъскаш коментари под всяка статия. Явно това ти е работата.

На бсп-то компютъра е най-добрия в света.

честито на всички хора по земята , сега ,, личните ви дани са защитени,,. биг брадарс ще следи да не се отклоните към свободата на личноста.