Немски регулатор: няма данни, че Huawei шпионира

Натискът над компанията най-вероятно е по политически причини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оранжевия кат набие канчето на бабура и ще намерят

Хуавей с андроид ли са? С андроид са! А вички знаем, че андроид шпионира. Следователно Хуавей шпионира. Но пък аз избрах да си разкривам тайните пред тях, а не пред епъла. Апропо миналата година си купих P10. Оглеждах самсунгите и някак си чух някой да хвали хуавей, заслушах се и по някакво чудо повярвах. Почти не ги бях чувал дотогава. Повечето хора бяха на моя хал. Сега са телефоните, за които се говори най-много.

Умчо, ти правиш ли разлика между телефона в джоба ти и комуникационно оборудване? Знаеш ли как функционира мрежата на мобилен оператор (поне в най-общи линии)? Знаеш ли че цялото комуникационно оборудване на Теленор е на Хуауей и ако наистина има теч на информация, няма значение колко ти е защитен телефона или мрежите на другите оператори. А мобилни мрежи се използват от всички - правителство, фирми ... има хора, които и в България развиват високи технологии и това може да компрометира работата ми. Даваш пари за развойна дейност, а след две-три години, когато си на финала някой китаец вади на изложение твоя продукт и ти си капо.

китайските шпиони са изтрили документа в който пише че има китайски шпиони

Янките не се нуждаят от доказателства. Примери от последните няколко години - бол...

Параноята е голяма работа Хванаха ги с процесорите сега ги е страх някой да не им направи същия номер

tonk11

Никаква параноя. Само бизнес.

абе щом нагриза ябълката на АПЛЕ-то значи задължително шпионира Санкции санкции и пак санкции докато спре и да мечтае да гризе И не само ХУЙВЕЙ ами всяка компания която дръзне да влезе в топ 100 еле пък с конкурент ФАЩ

ви говори за доказателства... отдавна САЩ, и подобните му, когато става въпрос за икономика и политика апелират към вашата вяра а не към вашата логика;)

НЕ го вярвам. Китай и Русия лоши. САЩ изворът на демокрацията и белоногата!