Nokia: 6G мрежите стартират до 2030 г.

Европейският съюз да може да бъде пионер в новата 6G ера

Обратно в новината

Коментари - Nokia: 6G мрежите стартират до 2030 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тамън Мъск Качи сателитите, за да ни облъчва с 5 Жи, сега трябва да ги сваля и да качва нови, с 6 Жи! Аман! Не можеш им насмогна на тез Жита!

У бугарско пък, при основните оператори, ем плащаш за 100 МВ/ s ем получаваш 11 МВ/s WiFi.

Много е важно! Всички IT специалисти трябва да се ваксинират, ако искат да получават хубавите пари.

Ба дееа! Тфа са не само гълъбите, ми и прасетата и овцете шъ изтрепе. Мале-мале

Може да излъчват с гама лъчи. Имат добро покритие.

Вскякви приказки за техника "след 10 години" са в най-добрия случай пожелателни. Не изглежда с тая изява да постигат друго освен да кажат на света, че търсят внимание и продажби на каквото имат сега; а казването на такива неща не е добра реклама.

Изобщо не си прав, китайците изстреляха вече спътник с 6G техника на борда. Да, за тестове е все още, но го имат...И при тях няма такива приказки - " след 10 г "

да изберат подходящ терахерцов диапазон, щото нещата там са на кантар - малко по-нататък, и лъчението вече си става йонизиращо. Тоест - вредно за всички видове организми.

LOL, малко по-натам и ставало йонизиращо. Това преди или след видимата област. Отде ви изравят бе.

LOL, не те ли домързя да опресниш 26 пъти и да чакаш за всичките минуси дето си ми нащракал наведнъж. Не се коси толкова. Ако не искаш да ти се подиграват на глупостите дето пишеш просто не ги пиши, знаеш си, че нямаш елементарна грамотност отвъд езиковата такава.

Всеки технологичен скок първоначало е в името на хората и улеснението им в нещо си. После задължително технологията се използва за увеличаване оборотите на "колелото на хамстера". И в допълнение към това и ограничаване на свобода, лично време, лично пространство, уединение, релакс и т.н. Така че джендърчетата да не се кефят от това, че ще се пръцкат пред някого с малко добавени нови знания, а да знаят, че ще ви се запали задника от бачкане!

Ти първо се справи с когнитивния си недостатиг дето ти пречи да научиш превода на една дума с години после давай акъли публично.

Обикновено данъкоплатците плащат за научните проекти, а после се превръщат в донори, за да върви икономиката.

Да правят каквото щат, Русия пак първа ще измисли ваксина срещу тези G-та, 5 или 6 руските учени не ги бърка.

Ako Рассия вземе да измисли и ваксина срещу глупост, вземи се възползвай. Със сигурност ще ти се отрази добре!

Тия които от нас, т.е. просветените като мене, не са успели да чипират с 5-цата, ще се пробват да ни чипират с 6G. Но ние няма да се дадем и ще продължим да се борим срещу илюминати, рептили и извънземни. След Covid + 5G, идва друг вирус Х + 6G. И Аполо на НАСА реално беше огромна лъжа за да напръскат свяета с кемтрейс и да ни направят безмозъчни зомбита.

При теб много добре се е получило зомбирането!

6G с какъв вирус идва?

Ковид-30

29 трябва да е ;о)

я съм си купил цинкова кога против 5джито и не ме сътрах от 6джито оти рупам кукуруз на марс

Ето го и Кукурузчо, пак ми копирал ника! Ама като не може да си измисли свой, какво да очаквам! Кукурузчо, не ти трябва цинкова кофа, а алуминиево фолио. Трябва целия да се увиеш и да се скриеш в мазето при бидона с домашната ракия и запасите от кукуруз.

Доволен съм от моята нокия която е на 3 G .Зареждам я на 20 дни и е супер.Като запускат 99 жи ту може да преразгледам необходимостта от 4 G

Като се появиха мобифони и GSM-и бащите ви говореха същите глупости само че на маса и след първата ракия. То нямаше къде да чатиш, а и никой не знаеше какво е това. Сега вие синковци, които имате 4G в гащите си се тръгнали да пилите срещу 6G. Само трябва да разберете, че нищо не зависи от вас и никой не може да сложи прът в развитието на Света!

Не бъди много сигурен, простаците за съжаление са мнозинство...

Те бащите ни говориха на масата,ама от тогава заболяванията от рак,левкемии,аутизъм и др. редки дотогава болести се увеличиха с пъти.Това ,че не си се гътнал веднага след включването на 3,4,5 и т.н G мрежи нищо не значи.

не са се увеличили заболяванията, а изследванията, и намирането на резултат

днес е денят на Ж-тата... сума ти народ ще се възпалят от толкова новини за радио-комуникации.

Феновете на конспиративните теории ще се изкефят страшно пхджд на 6G.

ТЕРАХЕРЦОВИЯ - инфрачервени ..? и до видимия спектър на светлината 7G . Навсякъде многоцветни вълни и лъчи. Кибер тикви и пънк чикен он дъ грил ...

Китайците ще ви чакат до 2030....

Да се надяваме, че няма ние да ги чакаме вечно да платят за чумата Ковид-19. Стискам палци Байдън да бъде още по-безкомпромисен към виновните жълти и след определен срок, да ги избомби с по една гъба над Бейжин и Ухан!

А след това... ?!

Айдееее! Който не е пукнал от 5G, 6G ще го довърши! На някои костите им вибрирали от 5G, а от 6G сигурно ще станем на желета. :)))

Брат ти сигурен ли си че не си желе ?

Нали ти е брат ... демек желе е !....

Брат, не усещаш ли иронията? Затова съм се ухилил така в края на коментара. ;)

Сарказъм?! Не, не съм чувал ! Тъп съм си от малък.