17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да се опъне един голям чаршаф на 4 спътника и ще стане

Просто е.Трябва да се залеси планетата до предишни нива.Нищо друго.

Ама никой не си дава "частната" земя за гори, всеки иска да пИчели, усвоява и есплоатира още по-безпощадно и още и още.. Цялата идея за "частната" земя е пагубна, но има време ще го разбере и последния глупак на планетата.

BajMihal

Всъщност не е просто, защото е изчислено, че дори и да залесиш цялата суша, пак няма да е достатъчно да спре затоплянето, но кой да чете научни анализи, след като в нета и в тубата има всякакви инфлуенсъри които ти "смилат" информацията...

Изчислено друг път!

И после идва матрицата.

Имаше едно време една фантастика, дето бяхме счели за правилно да взривим луната, и части от нея бяха паднали на земята и беше една нова ера настанала ... таа каквото сам си направиш ...

Оня лудия от М$ мислеше сянка да прави миналата година....Сигурно не са му разрешили отгоре. И са платили на "видни учени" да измислят друго нещо?

Геоинженеринг е официалното име на т.нар. "конспиративни" chemtrails. Тонове основно алуминий(нано прах), барий и стронций(последните 2 ги пиша по спомен, може и да греша). Това е тип "200IQ" начин за охлаждане, ама има един-два леки проблема - едно, че ефекта е спорен и някъде се твърди, че става точно обратното и основното е, че това все пак пада на земята, не остава вечно в атмосферата...

Най-много съвсем да объркам нещата ....

На мен ми харесва да е топло.

Вместо да се чудим как да поправим природата след 100-ци години унищожителна човешка дейност с геоинженеринг и неясен изход, то по-добре целия финанфов ресурс използван Г7 за въоръжение и тн. да бъде пренасочен в иновации и опазване на тази иначе гостоприемна планета.

и като използваш ресурса на Г7 за въоражение - кой ще пази тези Г7 след това от малките лешоядчета? И що са длъжни Г7 да дава на останалите? Занчи аз ще имам бизнес. Ще направя пари и после ит ще кажеш - дай сега да наместим парите ти ПРАВИЛНО както смятам аз. ба си наглсотта. Гледахме го това 1917та в Русия... не проработи добре за тях.

Минала си май Кака момента, на Леля ми обаждаш ..

E, предстои да видиш шумното продължение, това с СССР беше само тренировка.

С цялото ми уважение Кака, но Г7 са Големите Седем, защото са държави с огромни природни ресурс, които експлоатират, продават на по-малките или казано с други думи са основните основните замърсители и консуматори на природни ресурси, като по този начин нанасят щети на заобикалящия ни свят. Ето защо ТЕ трябва да плащат и мислят в посока чисти производства, технологии и именно ТЕ трябва да направят първа стъпка, която ще приета на следващ етап и от по-малките. Относно безсмисленото свръх натегнато, ресурсоемко въоръжаване бих казал, че е неморално и нечовешко, защото дълбоко в природата ни са залегнали отношения основани на търговия и стокообмен според човешките ни нужди. В допълнение на всичко написано до тук и историята са показали, че воините водят единстено и само до град, мизерия, мигранти и тн., което пък води до смесването на различни култури и отново до проблеми. В заключение е време да се превърнем в едно по-зряло демилитаризирано общество с ценности насочени за живот в синхрон с природата.