Коментари - Нова мини-совалка премина успешно първи тестове на НАСА | IT.dir.bg
назад

Нова мини-совалка премина успешно първи тестове на НАСА

Първият непилотиран полет на мини-совалката е планиран за тази година

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Нова мини-совалка премина успешно първи тестове на НАСА | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Straight from the horses mouth, както казваме ние на Савушкина: "NASA’s newest cargo spacecraft began life as a Soviet space plane" arstechnica.com/science/2016/01/nasas-newest-cargo-spacecraft-began-life-as-a-soviet-space-plane/ "The unlikely Cold War origins of America’s most intriguing spacecraft" www.washingtonpost.com/business/economy/for-maker-of-the-dream-chaser-life-changes-with-one-phone-call/2016/02/10/c17d9eec-cc4f-11e5-88ff-e2d1b4289c2f_story.html "NASA's Next-Gen ISS Ship Is a Decades-Old Soviet Project" www.popularmechanics.com/space/a19029/nasas-next-gen-iss-ship-is-a-decades-old-soviet-project/

и.....какво пробутваш......проект "Спираль" , никога не реализиран , никога не стигнал орбита прототип , прекратен на база "макет" , гордо изложен в Музей. Ама пропускаш че е копие на американският Х-20 (също нереализиран). то и аз имам проект за фотонен двигател , отделно за телепортация , Джон Атанасов и той аха да направи....нещо си, ама.......кажи сега за самоуките Калашников и Логидин :))) Ех,тая необятна руска душа.......

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

си ги обиждал бе , я виж каква совалка са сдЯлали .

Там, където са Европа и САЩ, там са Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина… Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?!

Толкова е елементарно! Не разбирам, как истината написана от вас, не може да намери никакъв начин да се промъкне в гранитните мозъци (ако има такива) на наште мили родни русофили-олигофрени!!!!

То е много просто. ти не го разбираш ! Там където е Русия тои русофила няма да живее добре но ти и комшията му ще са по зле ! Той това иска те са елементарни добитъци . Само лек донус и си заминаваш виж съвременна русия доносите там са ежедневни и хора си изчезват и ги разселват сталинизма там е жив ! Та за това любят русия не им трябва ни по хубав живот нито свобода и възможности стига им тая награда всички да са зле ако може зле от него

Някога дали ще спрете с постоянните заяждания на тема САЩ срещу Русия под всяка статия? Сигурно 90% от коментарите под всички статии в сайта са такива.

Колега аз лично Ви обещавам, че ще спра да се "заяждам", когато русия (нарочно с малка буква) изчезне от картата на света. За сега тя уверено се движи на там.

НА ДОБЪР ЧАС

През 60те беше известно като МиГ-105.

Къде е тоя миг

ми ей го е на снимката. а совалката къде е?

Мига е в музеите следкато беше прототип на буран

Руснаците са направили летящо самолетче Миг-105 изстрелвано с БАТУТ от Ту-95. Има няколко проби за летене. С 1 чебурашка в него. Погледни му снимките, тенекията не може да лети в космоса. Докато статията е за СОВАЛКА. Тя ще пренася ТОВАРИ до МКС или да е с ТРИМА ПИЛОТИ. На нея има СОБСТВЕН КОСМИЧЕСКИ engine.

СССР направил едно малко самолетче, закачи ли го на Ту-95 пуснали го надолу и... толкова за проекта. Ама ти да видиш, руснаците първи направили мини совалка... Путинофилски опорки.

Пишеш пълни глупости. Рушнюците имаха само една совалка - Буран. Тя беше създадена от Украиници, които заради нея построиха и самотета МРИЯ. Тази тяхна совалка летя всичко на всичко 2 пъти и престана. Твоят миг 105, ако въобще си го виждал прилича на костур, ако си виждал костур. Пълен е с винтове и нитове и е само един експеримент - дозвуков самолет който да се превозва от един Ту-109 с идеята да стане орбитален......пфффффф, ташак. Това тук дори и външно не прилича на твоят МиГ. А сега малко факти. За миналата година SpaceEx имат 61 изстрелвания в космоса, руснаците 20. Работещите в SpaceEx са 18 000 а в Роскосмос 180 000. Изводите си ги прави сам.

Буран летя само веднъж. Без екипаж! И то не, защото технологиите в рассията бяха толкова напред, а защото разработката и вграждането на системи за поддръжка на живота на екипажа щеше да отнеме още 2 до 3 години, а американските совалки летяха с екипаж от 8 години вече и излагацията на "могучая" беше много голяма.