17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше гледал едва облечени мъже или най-добре неопределени същества, щеше да е ОК.

И какво от това?

сигурно е било хетеро порно!т.е,без педали,джендъри,педофили,негри,което си е полит-некоректно и е в противовес с политиката и новите ценности на 21ви век!

Някакъв взел камера, снимал някакви съблечени жени/мъже да правят секс, платил им, после продал видеото. Някакъв друг го качил клипа на сайт за да печели от това и....този който го гледал - виновен?! Абе вие у ред ли сте?! Ами арестувайте тези които разпространяват такива клипове, АКО СА НАРУШИЛИ ЗАКОНА!

Ам в северна корея и тея дето правят и тея дето гледат - бам патрона в тила.

Щом е гледал жени, е виновен! Ако беше разпускал с гледане на хора от своя си пол, щеше да е борба за гендерно равенство.

"Според най-новата информация топ мениджъра Алекс Кипман е гледал VR порно, изобразяващо едва облечени жени, пред свои служители" Не било порно викат някои по коментарите. Великият турски адвокат Памук Качак отдавна е дал определение на какво е порно: Ако ти става докато го гледаш, значи е порно :-)

Аз мойта га я видя едва облечена или недай Боже чистак необлечена и веднага ми спада

Еми то си е казано в заглавието: Micro = малък soft = мек

"едва облечени жени," не е порно, а която и да е улица в демократична държава през лятото.

За феминистките само като мъж гледа жена дори и облечена си е порно. Извращенията стигат безумни размери.

Всъщност може точно там да е проблема! Ако беше гледал полуоблечени момченца вероятно нямаше да го закачат, защото тогава би било дискриминация и нарушаване на правата му, а този извратеняк тръгнал жени да гледа!

VR се гледа с доста затворени очила. какво значи 'пред служители'?

Пътува засукана мацка в трамвая. Насреща седи младеж и не може да откъсне поглед от нея. По някое време тя отива при него и казва: - Облечете ме, ако обичате, че на следващата спирка трябва да сляза.