17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да всичко родено умира. Не умирай като маймуна, живей като Римлянин

младите хора.

evra52k

Главните конструктор и конструкторка като са ни създавали са имали за цел всичко земно да ни приеме за съвместно съществуване. Затова са взели от всички животни и растения по малко по аналогия . Издържали сме няколко хилядолетия,загивали сме, пак са идвали впръсквали са ни на планетата като дюза на двигател и така докато създателите ни са прекратили съществуването си. Сега сами решаваме бъдещето.

При теб има от растенията повече, по-точно от маруля и зелка... :) Иначе за приказка става. Ако дъщеря ми беше още на 3 години, можеше да ѝ я разказвам! ;)

Така е...но трябваше да дойде коронавирусът за да стане ясно!!!

Къде виждаш коронавирус в цялото изследване?!?

я туй как мяза на прадедото на Щерев?!

Бе то прилики има . Ама връзка няма със маймуната .

А разликата е, че животните (умните видове) се лъжат само веднъж. След това вече знае и се пази. Докато Овцо "Сапиенс" се хваща отново и отново - на най-плоските и изхабени лъжи. Като това, че властта се грижи само за доброто ти. И че масмедиите казват истината. (Масмедиите са просто инструмент, тъпаци - няма грам независимост в тях.) Слепци, забравихте ли фашизма и комунизма? Не бяха преди векове и хилядолетия - случиха се съвсем наскоро. Защо хората им вярваха и им се подчиняваха? Чудно нали? Защото вие сега правите абсолютно същото!! 2020-та старият, нормален свят беше унищожен завинаги и в момента се разпада пред очите ви, парче по парче, като всеки следващ месец ще е в пъти по-страшен от предишния... Но елементарният човек е сляп за всичко това, защото е зает единствено да се страхува от несъществуваща заплаха, която съществува само в масмедиите - и да се старае да се подмаже на властта като изпълнява всички абсурдни фашистки разпореждания, и да се овълчва срещу себеподобмните си, които са единствените му съюзници в неизбежната война...

А анунаките защо забрави? Хайде хапчетата ясно, ама анунаките :-( Нищо не си схванал още

Овцата се прави на интересна, докато животецът й свършва...

Хм, май възрастните хора приличат на шимпанзетата, които са и еволюционно по-стари.

На маймуни ни направиха..

егати професията, 78 000 часа да наблюдаваш шимпанзета....

искам да кажа, аз щях да откача ако това работех

Още по удивителна е същата прилика с кучетата! Но най ме удивлява приликата между разума на шимпанзетата и журналистите!

Правят си четки, като ги ръфат със зъби и после с тях събират термити през дупки. А кой е прачовека, шимпадзето или орангутяна, спорили азербайджанци с арменци. Ако не сте схванали, вижте как им завършат имената, като Шевернадзе и Бабикян. ;)

Като видях снимката, помислих че и шимпанзетата пушат цигари... :D :D :D