Парашутът на роувъра "Пърсивиърънс" е носел скрито послание

На "Пърсивиърънс" са изрисувани и петте американски роувъра, изследвали Марс през годините

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Звучало горе долу така: марсианци, баце ше ви такова с 200

Абе сигурно е "Осмели се за велики дела" , ама много ми напомня за логото на umbrella corporation :).

А бе това научен апарат ли е или рекламна платформа за събиране на пари и нови грантове? Кръстословици, великденски яйца, 19 камери и само 7 научни апарата на борда. Вече втръсна преди да е почнало.

Щом има парашут значи има атмосфера?

От години се знае че има атмосфера на Марс, но е без кислород и не става за дишане.

Ти чак сега ли разбра, че на Марс има атмосфера?! :))) Да та открехна - има и на Венера дори! Ти да видиш... Даже и на Венера!

Юнак Гюро си купува нова капа по Великден, начи требе да е имал глава....

Американците мечтаят с ракетите си да долетят до Марс, а 76% от зомбираните руснаци мечтаят руските ракети да долетят до Флорида. За това и статуята на свободата се намира във Ню Йорк, а не в москва. В москва има само статуи на убииците на милиони руски граждани - като ленин, сталин и царя путин

Единия даже са си го консервирали и му се кланят ката ден. Страни, народи, нрави...

Гали ба и в България не се кланяхме на Мумията завърнала се от Кремъл?! Руснаците са един от най-изстрадалите народи. Народ и държава са различни понятия... Че ме е срам от регистрацията на "Дубайско лято ".

мен ме накефи като нарисуваха К*Р с ровера :)

Още едно доказателство! Човек без работа, любител на кръстословици! Безмислено харчене на пари, за изследване на камънаци!

...в студио и с анимации

Американците, освен че работят здраво, се и забавляват.

А какъв е смисълът да дращиш по форумите тъпотиите си?

СССР няма успешни кацания на Марс.. Всички апарати включително и Марс 2 и Марс 3 се разбиват. Естествено за да оправдаят резила руснаците лъжат, че Марс 3 работил 20 секунди "в условията на прашна буря", но лъжат. По-вероятно да е работил 20 секунди преди разбиването.

НАСА имат цяла серия от успешни до Марс мисии и могат да си позволят разни подобни легендарни и необичайни неща. Пореден успех за науката, инженерите и човечеството като цяло. Данните които учените ще получат от този марсоход са толкова много, че скоро няма да могат да ги проучат. Успех Пърсивърънс, бъди успешен поне колкото предните марсоходи.

Мисиите на НАСА на Марс са наистина огромен прогрес за аерокосмическият инжинеринг и технологии а относно свободният достъп до откритията им, това е друга тема...

Нищо не съм споменал за свободен достъп дооткритята им. Факт, че НАСА вече публикуваха ужасно много материал предават подобни мисии на живо и прочие.

Можеш свободно да посетуш Кейп Канаверал и да разгледаш стартовите площадки, както и апаратите от всичките им мисии. Пробвай в Баконур и се похвали, ако видиш нещо

tonk11

Само да питам - какъв точно е приноса?

А дали ако всички зомби русофили започнат да подскачат едновременно, няма да се измести оста на въртене на земята ?

Едва ли... Намят критична маса....