17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българския език не е за неграмотници от ДИР.РУ!

"Филмoвoтo cтyдиo SEE е cъc ceдaлищe във Beлиĸoбpитaния и е ocнoвaнo oт пpoдyцeнтитe Eлeнa и Димитpий Лecнeвcĸи. То е сключило договор с базираната в Хюстън компания Axiom за изграждането на космическата "снимачна площадка" SEE-1." ---------- Кое му беше россиянското, че нещо не разбрах?...

Какво е россиянско ? А, да, новата мода, нали америслямецо ?

е руснак, толкова и тези. Или колкото семейство Роземберг са русские.

са сайтът с най-малоумни редактори. ФАКТ !!!!

A дано ама нада ли

Евреи в космоса. Чудесно!

Излиза извън орбита? Простотията ви мина всякакви граници и излезе в междузвездното пространство.

_stankow

Ясно. Щом почнат дитирамби какво ще направят американците в светлото бъдеще, значи трябва спешно да се скрие нещо. Явно са обявили кога ще излезе на екран филмът, който руснаците вече заснеха в космоса.

Ясно, щом Станков е на амбразурата, значи западът, за пореден път, е направил нещо хубаво.

Как си го породаваха с shiloто под статията дето руснаците нещо се изхвърляха :) :) Истински тролчета мамини каскети!

Русия е толкова непобедима, велика и неповторима. Русия е пионер в всяко едно научно-техническо и военно начинание на таз планета, тя е лидер и в филмовата индустрия. Затуй загнилия запад й завижда и се опитва да я копира във всичко. Всичко което е измислено и създадено на запад е с първообраз в Русия, е било открадндато или придобито насила от руските откриватели. Запада мой само да подлъгва, да отлвлича и да примамва най-великите славянски умове и после да ги експлоатира и натири в робство. Но ниту Русия, нито ний от Партия Възарждане ще позволим тва да се случи с славянската нация на българска територия. Ще се борим до дупка и знайм че зад нас твърдо и дълбоко е Русия и цялата славянска кауза е поставена на карта, връщане назад няма.

_stankow

Но Русия има и недостатъци - не може да прави такива пиар кампании. От нищо - нещо ! :)

Ма не бе изобщо... качи трима горе, с ракета за милиони, за да снимат 15 минути, с камера. В името на науката, ще да е било...

Какво стана с оригиналния АК47. Да не го наказа руската мумия че не е послушал Путя да се ваксинира и сега да е заорал някъде? Или този път е имал удовлетворителна среща с черни соросоиди на козяк :) и се е кротнал най накрая.

Епа колко да е непобедима ... управлявават я само евреи от над век. Това е невероятно постижение. Президент - еврей - пророк Путин-Шаламов, министър-председател - еврей, генерали-евреи (другаря Кожегутович-Шойгу, а по майка Ривлин), тайни служби - еврейски, медии - еврейски, интелигенция - еврейска. Май единственото руско нещо в Русия са безименните гробове на руската интелигенция изтрепана в ГУЛАГ.

AK-47 - избретение на оръжейния гений Хуго Шмайзер, приписано като постижение на един самозванец и мошеник. Пак невероятно постижение на Русия.

Фамилията Лесневски я намираме в списъка с имена на евреи от Русия и Беларус. Невероятни руски хора са Лесневски. Чисти арийци при това!

Марийче, ти излизаш извън орбита!

"излиза извън орбита" вие малоумни ли сте?

Извън всякакво съмнение.

Това е второто, а първото излъчваше преди ололо 50 години от Montaña Blanca, Гран Канария!

Хънисъкъл Крийк до Канбера.

За порно ще става ли. :)

Вероятно няма да го доживея космическият транспорт да стане масов, но се надявам, че скоро хората ще си пътуват в космоса така, както ние днес със самолет. Заглавие, като предложеното тук "Първото студио за космически филми излиза извън орбита през 2024 година", все още е рано за публикуване, понеже означава, че студиото е било в орбита и по някаква причина се е наложило да се отклони в по-ниска или по-висока.