По-киселинни океани биха намалили кислорода на Земята

Кремъчните водорасли (диатоми) отговарят за производството на една пета от кислорода на планетата ни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киселини, това са съединения на кислорода с металите. Колкото повече съединения на кислорода има във водата, толкова по-малко кислород във въздуха. И обратно. Гогов, прочети си заглавието! Говориш за произвеждане на кислород, глупако!

Стига с тези екологии, важно е ракети и бомби да има.

Глупости!

За кослород са необходими растения на тях пък им трябва слънце и любимия на зелените въглероден диоксид, а те се мъчат да ограничат и 2-те.

Един хектар коноп произвежда толкова кислород, колкото 25 хектара гора.2. Повтарям, 1 декар коноп може да произведе същото количество хартия като 4 декара дървета. 3. Може да направите хартия от коноп 8 пъти и дърво 3 пъти. 4. Конопът расте за 4 месеца, дървото расте за 20-50 години. 5. Конопено цвете е истински радиационен капан. 6 коноп може да се отглежда навсякъде по света и изисква много малко вода. Освен това, тъй като е в състояние да предпазва от насекоми, няма нужда от пестициди. 7. В случай, че текстилът, произведен от коноп, стане широко разпространен, пестицидната индустрия 8. Първите дънки са направени от коноп; дори думата "CANVAS" е името на конопените продукти. Конопът е идеално растение за изработване на въжета, кабели, чанти, обувки и шапки. 9. Намаляване на ефектите от химиотерапията и лъчетерапията върху канабис, СПИН и рак; Използван е при поне 250 заболявания като ревматизъм, сърце, епилепсия, астма, стомах, безсъние, психология и гръбначни заболявания. 10. Протеиновата стойност на конопено семе е много висока и съдържащите се двете мастни киселини не могат да бъдат открити другаде в природата 11. Производството на коноп е дори по-евтино от соята. 12. Животните, хранени с канабис, нямат нужда от хормонални заместители 13 Всички пластмасови изделия могат да бъдат направени от коноп, а конопена пластмаса е много лесно да се върнат към природата. 14. Ако каросерията на кола е направена от коноп, той ще бъде 10 пъти по-здрав от стоманата. 15. Може да се използва и за изолация на сгради; издръжлив, евтин и гъвкав. 16 Сапуни и козметика, направени с коноп, не замърсяват водата; следователно е напълно екологично чиста. 18. Беше задължително да се произвежда във вековна Америка, а фермерите, които не произвеждаха, бяха вкарани в затвора. Но сега нещата се обърнаха. ОТКЪДЕ? През 1900-те години Хърст е собственост на вестници, списания и медии в Америка. Имали гори и произвеждали хартия. Хартията да беше от коноп, можеше да загуби милиони. Рокфелер беше най-богатият човек в света. Притежавал е петролна компания. Разбира се, биогоривото, конопено масло бяха най-големият му враг. -Mellon беше основен акционер в компанията Dupont и имаше патент за производството на пластмаса от петролни продукти. Индустрията за канабис заплаши пазара. -По-късно той става финансов министър на президента Мелън Хувър. Всички тези големи имена, за които говорихме, са решили на срещите си, че конопът е врагът. И е елиминиран. Горите се изсичат, за да се произвеждат хартия. Отрови с пестициди и случаите на рак нарастват. Тогава напълнихме света си с пластмасов боклук, вредни отпадъци...

Не копираш качествено, някои части липсват

И кой Ви спира да гледате коноп? Изваждате си разрешително и гледате. Индустриалният коноп е с THC под 0.2% и се вписва в описанието, което дадохте. На думи звучи хубаво, но на практика трудно се вадят пари от подобни начинания ;)