Почина "майката" на телескопа "Хъбъл"

93-годишната Нанси Роман е издъхнала на Коледа след продължително боледуване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като постоянно нося шапка от алуминиево фолио, аз съм неуязвим от психотропните отрови от chemtrails, с които рептилите и илюминатите обсипват Kleta Maika Balgaria. Затова и прозрях самата истина, че кацането на Луната е фалшиво и е снимано в студио, втечнения триплазмен огън е най-великото оръжие, а Путин е самият Господ, който след като оправи Россия се зае да оправя целия свят. Чакам и такива като мене да оправи, щото аз сам не мога.

Бог да прости душата и! Всички хора създавали и правели неща за благото человеческо са благословени от бога!

та после астронавти трябваше да ходят на място за да му сложат "очила" че да прогледне...

на путин ли?

дет се вика кво му плащаш, особено като си бързал да се изфукаш и не си извършил необходимите тестове докато телескопът е бил още на земята-)

Че си умствено изостанал ти е простено - не си виновен ти. Но това, че врещиш е изцяло по твоя вина, не е да не знаеш, че не знаеш за какво говориш. Не всички тестове могат да се направят на земята, ако можеше долу да се прави всичко което се прави горе нямаше да има нужда да е на орбита телескопът. Грешки стават винаги и навсякъде, когато някой прави нещо. Един направил супер телескоп, нещо сбъркал и го оправили. Ти пък врещиш глупости в жалък агит напън - което е грешка, жалките ти излияния работят против каузата, за която се мъчиш да агитираш.

Евтина феминистка пропаганда. Сложен апарат като телескопът Хъбъл изисква участието на стотици инженери, в огромната си част мъже. Сигурно е имало и други жени, но на тях не им е бил толкова голям носът, затова ще останат неизвестни.

Много напомня на "нашта" "миска"... ква беше... Дето фотографът й пречеше.

коментари от злобни путинофили. колко да безпомощни малките мишоци.

Един умствено изостанал щатен трол ги бълва тия коментари, Стенли Кубрик от Холивуд на 4-ти километър. Не че няма отде да събере човек още неколцина умствено изостанали вресляри като него но не и в коментарите под една незабележима новина.

ХЪБЪЛ е телескоп на Земята, в космоса няма никакви сонди или телескопи................

Точно така, в космоса няма идиоти. Всички сте на Земята.

Хъбъл в живял преди век. Не мисля че майка му е била жива досега.

Таз "майка", много ми напомня на Цецка, "майката" на нацията, та... не знам. По наса дали има калинки, на ръководни длъжности. Ако е така, не ме учудва, що не могат да качат хора на орбита толкова време вече.

Е що да няма?