Почина "майката" на телескопа "Хъбъл"

93-годишната Нанси Роман е издъхнала на Коледа след продължително боледуване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таз "майка", много ми напомня на Цецка, "майката" на нацията, та... не знам. По наса дали има калинки, на ръководни длъжности. Ако е така, не ме учудва, що не могат да качат хора на орбита толкова време вече.

Хъбъл в живял преди век. Не мисля че майка му е била жива досега.

Е що да няма?

ХЪБЪЛ е телескоп на Земята, в космоса няма никакви сонди или телескопи................

коментари от злобни путинофили. колко да безпомощни малките мишоци.

Евтина феминистка пропаганда. Сложен апарат като телескопът Хъбъл изисква участието на стотици инженери, в огромната си част мъже. Сигурно е имало и други жени, но на тях не им е бил толкова голям носът, затова ще останат неизвестни.

Много напомня на "нашта" "миска"... ква беше... Дето фотографът й пречеше.

та после астронавти трябваше да ходят на място за да му сложат "очила" че да прогледне...

Точно така, в космоса няма идиоти. Всички сте на Земята.

на путин ли?

Бог да прости душата и! Всички хора създавали и правели неща за благото человеческо са благословени от бога!

дет се вика кво му плащаш, особено като си бързал да се изфукаш и не си извършил необходимите тестове докато телескопът е бил още на земята-)

Тъй като постоянно нося шапка от алуминиево фолио, аз съм неуязвим от психотропните отрови от chemtrails, с които рептилите и илюминатите обсипват Kleta Maika Balgaria. Затова и прозрях самата истина, че кацането на Луната е фалшиво и е снимано в студио, втечнения триплазмен огън е най-великото оръжие, а Путин е самият Господ, който след като оправи Россия се зае да оправя целия свят. Чакам и такива като мене да оправи, щото аз сам не мога.

Че си умствено изостанал ти е простено - не си виновен ти. Но това, че врещиш е изцяло по твоя вина, не е да не знаеш, че не знаеш за какво говориш. Не всички тестове могат да се направят на земята, ако можеше долу да се прави всичко което се прави горе нямаше да има нужда да е на орбита телескопът. Грешки стават винаги и навсякъде, когато някой прави нещо. Един направил супер телескоп, нещо сбъркал и го оправили. Ти пък врещиш глупости в жалък агит напън - което е грешка, жалките ти излияния работят против каузата, за която се мъчиш да агитираш.

Един умствено изостанал щатен трол ги бълва тия коментари, Стенли Кубрик от Холивуд на 4-ти километър. Не че няма отде да събере човек още неколцина умствено изостанали вресляри като него но не и в коментарите под една незабележима новина.