17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩЕ? Ще! Щееееееееее....

Американският хиперзвуков орбитален самолет Боинг Х-37 прави първият си полет на 22 април 2010 година до 3 декември 2010 година. Вторият му полет е от 05.03.2011 до 16.06.2012 година. Третият полет е от 11.12.2012 до 17.10.2014 година. Четвъртият полет е от 20.05.2015 до 07.05.2017. Петият полет е от 07.09.2017 година до.... когато се приземи! :) Този хиперзвуков орбитален самолет е в състояние бързо да променя орбитата си, да маневрира, както и да изнася и да ПРИБИРА разни товари от орбити между 200 и 750 км. Не, че нещо, но като че ли вашите братушки доста са поокъснели с подобни играчки. По-добре би било да не се хвалят с изоставането си, защото Х-37 може да им събере и приземи безаналоговите спътници, като престарели манатарки :)

Поредната картинка на страшно руско оръжие. Вече и децата няма да им повярват на плоската пропаганда. В Сирия израелските ВВС бомбардират през ден през руските С300, без да тръбят по медиите.

X-37 Космически самолет от серията Х-37. Абсолютна тъпа руска статия. Първо всяко тяло за да излезе мв космоса трябва да има хиперзвукова скорост. Ватенките вече повече от 10 години не могат да създадат един обикновен самолет като МС0201 или Су-57, а се дуят за смях на целият свят. А в същото време Америка отдавна използва Космически самолет от серията Х-37. Преди него и совалките летяха много години , а мурзилките се усраха с боклука си Буран. Отминаха тия времена, няма го вече този СССР, който бе решил да се състезава с космическото въоръжаване на Америка, което стана и една от причините за икономическия срив на псевдосупердържавата и нейния крах.. Но Космосът остана. И останаха САЩ с техните космически групи и с новия си решителен президент. Особено на фона на такива съобщения, като успешното завръщане на Земята на секретния американски космически самолет Х-37В, който прекара две години в орбита. При това става въпрос вече за четвърти успешен полет на самолетите от серията Х-37. А какво е правил в Космоса – не е известно. Предполага се, че е космически прехващач... Разбираемо е, че на руските въздушно-космически сили не им е до сън.

абе деди ,абе пенсиято ли ти спряха от Козяк че се пъниш .То бива вицове и хуморески ,САЩ били пред Русия в хиперзвук в ракетни техноглогии и самолети буахахахаххахаа или пък в космоса дето без РУусия не мога чувал с картофи за занесат камо ли човек.Абе много филми гледаш абе те самите САЩ се чудят какво да правят и как да наваксат 15-20 години изоставане от Рсея и 5 от Китай .Я по добре издай сборник вицове от 80-те.

Преструваш ли се или си така по рождение? Сигурно си на инвалидна пенЦия, а? Нема а те питам за заболяването. Жив и здрав да си, та да се нагледаш на рефейските космически успехи! буахахаха

Аз модел никъде не видях. Само една рисунка. Много моля редактора, да бъде по-внимателен с терминологията - модел, макет, скица, ескиз, прототип, опитен екземпляр и т.н без значение на реда... това са все различни неща!

Поне е евтино. За този етап цената е колкото 2-5 томахоука. Не е като за Ф-35 от примерно 1.3 трилиона долара.

Скъпичко е за една рисунка.

1,3 трилиона, ама 4000 боя и за обслужването им още 55 години. Но е нормално прост путлераст да сравнява цена на рисунка с предполагаема цена на 4000 реални самолета.

1 трилион са частните офшорни авоари на путювите айдуци, не бойни самолети ще видят от тях руснаците, а яхти, вили, 'тачки' и шлюхи .

изкарахте ли за баница бе соросоиди ?

от една детска рисунка на гаден американски Аутокад ли?

Само като прочетете думите от ватната преса: "Показаха модел на ... " - няма да си губите времето и напускайте фалшивата новина... освен ако смятате че смехът е здраве, а вие държите на здравето си.

Само дето има една малка Огромна разлика между руския дрон и американската консерва, и каква е тази огромна разлика ще запита простия дебилен козяк Ами това е че американската консерва, точно като старите взривяващи се совалки Челинджър и Колумбия си изкарва на Орбита от ракета носител.... докато руския кораб се вдига на определена височина от самолет !!!! И след което стартира със собствения си двигател достига хиперзвукова скорост (нещо което малоумните луди говеда няма постигнато още десетилетия наред) след което руския космически кораба излиза в открития Космос. Такава система самолет чески кораб икономически много по-ефективна както и ти много по рентабилна и много ПЪТИ по удобна и по бърза за повторното използване. Краварското ракета носител отива на боклука още на първия полет а руския самолет носител си каца на летището.Все неща които американската консерва никога няма да може да постигне защото нито има необходимата мощност на двигателя нито необходимото количество гориво .... А и това е нищо руснаците отдавна разработват един една ракетен двигател още от 2015 година бяха извадили макет на прототип на такъв двигател който съчетава в себе си едновременно въздушно реактивен двигател и ракетен двигател тази обединена двигателна установка ще позволим на руските хиперзвукови самолети да излизат в открития Космос докато са в атмосферата ще развият хиперзвукова скорост което е предпоставка да се издигнат максимално високо в земната атмосфера след което течни кислород ще се подават директно в горивната камера на въздушнореактивния двигател като по този начин го превръща по-чисто реактивен двигател способен да изкара ракетоплан в открития Космос...Факти

Абе знаеме, че си изключително тъп, но явно имаш голям мерак да го демонстрираш. Дори не си разбрал какво пише в статията - двигател на Хидразин, а не малоумните ти брътвежи. И САЩ още преди 61 години направиха Х-15, който точно се издига от самолет, лети до 108 км. височина със 7275 км/ч и то пилотиран полет, а не малък дрон. А ти тъпако говориш за някакво далечно бъдеще за нещо, което уж Американците нямало никога да направят, но всъщност са го напрвили преди 61 години и то реално, а не рисунка. Едва ли схващаш, колко си смешен с цялото ти малоумно напъване.

И да добавя. Върджин Галактик го правят това със сравнително голям гораб и смятат тази година да почнат комерсиални полети, пак реално, а не рисунка. Разбира се и ракетата Пегасус качваща сателити, а самата тя издигана със самолет, но тя е твърдогоривна.

Да, малка е разликата. Едното лети наяве, другото само на картинка.

Абсолютна тъпа руска статия. Първо всяко тяло за да излезе мв космоса трябва да има хиперзвукова скорост. Ватенките вече повече от 10 години не могат да създадат един обикновен самолет като МС0201 или Су-57, а се дуят за смях на целият свят. А в същото време Америка отдавна използва Космически самолет от серията Х-37. Преди него и совалките летяха много години , а мурзилките се усраха с боклука си Буран. Отминаха тия времена, няма го вече този СССР, който бе решил да се състезава с космическото въоръжаване на Америка, което стана и една от причините за икономическия срив на псевдосупердържавата и нейния крах.. Но Космосът остана. И останаха САЩ с техните космически групи и с новия си решителен президент. Особено на фона на такива съобщения, като успешното завръщане на Земята на секретния американски космически самолет Х-37В, който прекара две години в орбита. При това става въпрос вече за четвърти успешен полет на самолетите от серията Х-37. А какво е правил в Космоса – не е известно. Предполага се, че е космически прехващач... Разбираемо е, че на руските въздушно-космически сили не им е до сън.

Да, основната разлика е, че едното го има а другото не.

А може ли да се отлепва от картинката?

Само като прочетете думите от ватната преса: "Показаха модел на ... " - няма да си губите времето и напускайте фалшивата новина... освен ако смятате че смехът е здраве, а вие държите на здравето си.

Държим на здравето си, затова задължително четем рубриката Вицове и рубриката Нови руски супер оръжия.

Ха-ха, дори самите руснаци по техните форуми отдвна не вярват на фалшивити си МО на Русия. Омръзна им на руснасите да ги лъжат по елементарен начин. Те масово се майтапят с думите: -Бла, бла, бла...очередной фэйк от МО РФ, вся эта статья опять развод тупого ватного пролетариата. Ложь и россия стали синонимами.

Отново използваха вълшебната руска дума ЩЕ. ЩЕ направим самолет, ЩЕ имаме танк, ЩЕ изпратим сонда на Марс, ЩЕ построим комунизъма, всички ЩЕ сме еднакви, няма да има богати, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ....

Няма такава руслямска дума. Точната руслямска дума е БУДЕТ, в превод минава за ЩЕ

Интегралните им микро схеми са най-големите микросхеми в света. Най-големото жуже сред жужетата в политиките

Така е и с останалите "безаналогови" фейк оръжия с които се хвалят като лазери, хипер-ракети и др. измислици в техните мулфилми. Те дори и мултики не могат да направят за своите балистични ракети - тъпите и бедни ватенки използват мултфилм от стара американска игра от 2000 година за флорида.

Една ватна лъжа, дори и повторена сто пъти като този случай, не я прави истина. Тя винаги си остава лъжа. И интелигентният човек веднага вижда кое е истина.

Показаха РИСУНКА! Аз мога да ви нарисувам “дрон дето лети със скороста два пъти тази на светлината”! РУСКИ ИДИОТИ И ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОКЛОНИЦИ БЕЗ МОЗЪК...

Накрая успяха да изкопират нещо. Само да не стане като със совалката "Буран" - един полет, после нищо. Щото то не става само с пиене - трябв аи акъл.

щот те пък американците много ги развиха тея совалки.

Колко човека има качени със совалките и колко качени с руските ракети? А вземи провери и се информирай. Тва червените не се научихте да четете преди да плямпате глупости

Не много - 135 полета срещу 1 на Буран и то пробен.

Буран е фейк. Изгаря в атмосферата и снимат кацащ двойник. Само че оплескали нещата и двойникът дошъл от обратната страна. Не може да не им се отчете въображението, после обявяват, че фалшивия Буран бил сам решил и направил обход за да се приземи от обратната страна на писта та, но камерите за заснемане на кацането случайно били от "точната" страна щото по телепатичен път разбрали, че фалшивият Буран ще дойде от обратната страна. Видеото на кацането го има в тубата. Всеки може да види излагацията на поредната руслямска лъжа. Естествено кацането е пилотирано. И докато американските Совалки винаги имат следи от изгаряне при влизането в атмосферата, то при "Буран" няма такива белези.

Какви са тези детски играчки.

той ДжохарДудае така питаше

Сега Русия чинно пита къде да си плати Кадировата такса спокойствие, доволен ли е Рамзан, достатъчно ли са му дворците и РолсРоисите или още милиарди ще трябват..

Радвам се че Русия още поддържа инициативата на Асамблея Знаме на Мира за най-хубава рисунка.

Копи-пейст + картинка от Мультфильм. Типично.

Западът се опитва да играе грубо, от позицията на силата срещу РФ, но срещу играч като Путин... буквално си намери майстора.... :))

Майстори са руснаците. На късия разказ и на детските рисунки.

И себе си не можеш да убедиш дори... :))

този GSM от който пишеш и той ли е руски ЩЕ ЩЕ ЩЕ? Да... знам че пишеш от GSM, сега ще кажеш ,че съм модератора, а? :)))

С 'играч като Путин' минималната заплата в Габон изпревари руската с 40%. Нигерия със сняг? Нигерийците ще почнат вече да съдят за обида..

Какво 400 бе? Че тя РФ още в края на 2014г. беше фалирала, нали? Помниш ли? Хахахахаха

Не с показали модел, а изображение на един бъдещ модел на едно бъдещо изделие което не съществува. И както често се случва в Русия няма и да съществува. Такива мога да дам на пет годишния ми син да нарисува. Поне една 3д анимация да бяха направили. Отново "ще" от Русия. За. Промиване н масите, които пият шампоан.

Бъди спокоен ще го направят подобно на невъзможния за построяване Кримски мост или на невъзможния за построяване Турски поток, или на невъзможния за произвеждане "Авангард", или на невъзможния за произвеждане "Кортеж", или на невъзможния за достигане хиперзвук..... Все невъзможни за другите неща, които РФ направи! Усещаш ли колко е несъстоятелна конструкцията с пропагандното ти клише "ЩЕ" ??? :))

"невъзможния за произвеждане "Кортеж" Не защото са платили на кадърни немски инженери и ползвали готови 'гейропски' компоненти. Неее, всичко е сделал гордия мужик с теслата - днес лимузина, мост, а утре (колко му е!) хиперзвуков апарат. УРЯЯЯЯЯ

Стига този кримски мост бе... едно си баба знае - едно си бае... Я сега кажи - с какви пари го направиха... аз мога да ти кажа - С ВТОРИЧНАТА ПЕНСИОННА ОСИГУРОВКА. ДАааааааааа... нещо за което неграмотен трол като тебе не е чувал дори. Щото не ти пука за РУСНАКА, а само за ШАЛОМОВ. Авангард и Кортеж нямат ЕДИН ТЕСТ ДОРИ който да видиш. Да не говорим за РЕЗУЛТАТИ от тях с които да се похвалиш... всичко е ТАСС и РИА... т.е. НИЩО Хиперзвуков УПРАВЛЯВАН полет над 40 секунди - НЯМА ОТ РУСИЯ.. т.е. 2сек по-малко от тези на САЩ дори. Много пропаганда четеш детенце... много... ама там е разликата м/у възрастния и детето - детенцето вярва сляпо и не проверява информацията. Сега... марш да си напишеш домашното, а не да повтаряш опорки.

хмммм

Уоуу направили са мост 60 години след нацията кацала шест пъти на луната. Впечатлен съм. Кольо Фичето е правил мостове преди 150 години. Опасни са ватенките още малко и колелото ще започнат да използват.

които също са на стадия "ЩЕ"

С няколко хиляди в активна експлоатация и от развити държави - Ф16 е едно от най-успешните и реализирани 'ЩЕ'-та въобще. Съвсем друго, имагинерно 'ЩЕ' е руския МиГ35..

Те ходят голи, боси и гладни в снега, тръгнали супер-мега-ултра-велико самолетче да правят. Нямат пари вече и за макети. Карат на цветни моливи и водни боички. Маслените са под санкции. Хахахахах!!!!! Най-важното обаче го пазят в тайна. Ще е с изкуствен интелект, създаден от клетки на Путин. Не намерили мозъчни и му взели от гъза.

Хахахахаха, абе много нервно се самоуспокояваш!

салото свърши ....цэ перемога разбийш ли? хе хе

Още един руски аргумент в полза на мира по света! Браво на руснаците, само така!

Това го кажи на украинците!

Киевският режим води война срещу собственото си население. Не съм чул/видял руски танкове, артилерия, авиация да обстрелват украински градове... Ти чул/видял ли си?

много угодно забравяш 2014та -2015та когато през ден излизаха снимки и КЛИПОВЕ дори на руски зелени човечета в Украйна. А Путин ги наричаше ЕКСКУРЗИАНТИ... с личните си оръжия - ТАНКОВЕ... така ли беше???? ТАКА БЕШЕ !!!! Ама угодно забравяш.

Ако това се нарича модел, то аз лично съм нарисувал десетки подобни фантастични космически кораби в ранните си ученически години. Да не се окаже накрая, че и аз съм дизайнер на топ секретни военни модели от бъдещето ;))) Ти да видиш...

Поредна илюстрация в Дир-а за радост на руските идиоти, дето да тролят цял ден под статийката :))) БУХАХАХАХАХА

Не само , че руски, ами и хиперзвуков и космически и шпионски, че даже и дрон!

Дори и безпилотник.

Проектът струва 330 000 евро. Бря!

За една рисунка не са никак малко.

сносна цена за рисунка на Аутокад.

Отлична новина! Москва има нужда от подобна оръжейна система. ВПК на РФ работи с добри обороти, което е гаранция за мир навсякъде по света!

Ами като има нужда да си купи. Само с рисунки не става.

Ако караха само на рисунки, до сега да са ги приключили САЩ и НАТО. Изобщо няма да ги бавят. Ама нещо май се бавят. Що така? Нали само на рисунки карат и нищо нямат? Що така? Правиш ли от време на време опити да мислиш, или докторът ти е забранил?!

Не е само на рисунки, а и на открадната технология за атомни бомби и са направили толкова, че ако всичките гръмнат в Руслямска държава цялата планета си заминава. А САЩ и НАТО в продължение на дълги години имат превъзходство, но не нападат Империята на Злото. Точно обратното обаче е ФАКТ. В момента, в който Империята на злото се сдобива с атомни бомби напада свободния свят в Корея. САЩ имат години наред превъзходство и не си позволяват да нападнат нито една държава, а руснаците вече с бомба зада гърба си нападат веднага. Представи си ако те бяха с атомна бомба 45 г, а САЩ не какво щеше да стане.

Ако Русия е гаранция за мир в света,здраве му кажи.

конкурс за детска рисунка :))))

сами ли си пишете бе сороски тъпанари :))))))

Поредното ЩЕ, естествено само на хартия. Преди 61 години НАСА прави Х-15 движещ се със 7274 км/час до височина от около 108 км при това пилотиран самолет.

бюджет имат. Да вземат пример от сащ, които за такъв проект потрошават трилиони.

X-15 е струвал около 9 милиона долара + 150 000 долара на полет, къде ги виждаш тези трилиони долари? Общо целият проект с 200 полета и няколко самолета е около 200 милиона долара.

$200 милиона през 60-те години са много повече сегашни пари

я кажи сега за F-35б дето пак е в хангара, колко пари струва? Буахаххахаха))))))))))

Кой точно от стоте броя е в хангара. Е не могат всички едновременно да са в полет.

Да вземат пример от САЩ наистина - харчат се огромни суми, но има прозрачност и отчетност. А немалките руски средства за Космос и отбрана ги смучат корумпираните чиновници - от скандалите с Космодрома Восточной до всевъзможните схеми с военните поръчки - като 'импортозаместените' радиостанции които се оказаха не руски, а ребрандирани китайски ефтинджоси пробутани на руската армия на тройна цена.

-)

'Затова ли ревизията' - чул, недочул..

И рисунката е "сделана", но понеже х-37 върти едни цикли и те трябва да имат поне рисунка.

Ватенките една пералня не могат да направят...

ЩЕ!

И моста към Крим беше ЩЕ! НАЛИ ВЕ ЧИРАКОПИТЕКО ТЪПОРЪБЕСТИИ.!. МБУУУХАХА

От строежа на мост до хиперзвуков апарат е само една малка крачка :))) Ей вата, Как са лунните фабрики за хелий 3 дето функционират още от 2015 (по планове от 2006)? Дали не са пуснали и линия за лунен боярищник?

Усвояват едни пари... Анимация поне пуснаха ли или е само на рисунки?