Показаха в детайли най-новата руска картечница

Концернът "Калашников" представи официално видео, посветено на РПЛ-20

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това картечницата става ли за ядене? Или за пиене примерно (като боярищника). Щото според любимия ни журналист - другаря Гогов руснаците освен оръжие друго не правят. А трябва и да се яде. А щом си руснак - и да се пие!

Става, става! Благодарение на нея и на други руски оръжия, руснаците могат спокойно и да ядат и да пият! И да са на първо място в света по износ на пшеница, и да са първи доставчици на соя за Китай кат изместиха кравария, и да си отглеждат и плод и зеленчука на спокойствие, и да не внасят ГМО боклуци от Гейсъюза и краварска кочина.

Отлично оръжие отката на тази картечница е почти несъществен. Съответно и точността е значително по-висока, но това е оръжие по-скоро за осигуряване на огнева поддръжка на ниво отделение. Където картечар може да използва боеприпасите които носят и останалите автоматчици. Защото на ниво взвод, руснаците е разполага с перфектните картечници като ПК и печенег.

Крий се,от една линейка слязоха едни лоши чичковци в бели престилки и те търсят.Казаха че искат да те настанят в една стая с Гитлер,Сталин и Ленин...

И си белината моето момче и само отговори, кой ви дава да пишете в нета от четвърти километър, а?

Всъщност това е преработеният от Калашников вариант на РПК -16 след като са отчетени всички забележки на военните. Скоро това бижу ще се превърне в еталон за лека картечница в цял свят! "Калашников" са номер 1!

Дорогой дебил,скоро ще ядете пулеметы защото освен да изнасяте суровини и да правите пушкала които не стават за нищо друго НЕ МОЖЕТЕ....

Така ли им е коза то затова руснаците са на първо място в света по строителство на ix, и то строят в целия свят ядрени електроцентрали на лудите говедари не са строели яден реактор 40 години!затова и руснаците сами се произвеждат самолети и ги продават навсякъде докато краварите и евро фекалиите винаги смешниците са в някаква жалка кооперация от минимум 5-10 страни! Той затова краварите купих от тях сто-двеста хеликоптера ми-17 щото техните бараки не става за чеп за зеле в Афганистан!

Какво стана с руските мобилни телефони, Процесори за компютри и т.н. Някои от тях даже имаха втора версия. Засъжаление всичко беше сглобено в 2 бройки - една за Путин и една за показуха.

А ты дорогой проснись и увидишь на столе рядом бутылка "Боярышника"...

Няма как. С такива размери и на такова място, руснаците не могът да си позволят лукса да се отпускат. За съжаление не са скрити зад хиляди километри вода и с тяхната история - да бъдат разглеждани като златната ябълка за всяка по амбициозна държава - залитането им към военни джаджи е разбираемо. Всичко друго можеш да си купиш от Али Баба ;-) П.С. Пожелавам на човека сложил Капчата тука, да го блъсне автобус докато пресича на пешеходна пътка и се приземи на пожараен кран. А после бърза помощ да дойде с колело, пътьом, спирайки на всички сфетофари!!!

Всички твои пожелания да ти се върнат двукратно червен плазмодий чакащ с треперещи ръце някой чаша вода да ти донесе

Руските орки могат само да копаят разни неща от земята и да ги продават на цивилизованите хора, а също и да произвеждат оръжия от крадени технологии и да нападат съседите си!

Орки са твойте братя от Анадола!!!

А кога да чакаме представяне на най-новата руска пералня?

Когато произведат телевизор, по-лек с поне 50 кг.

Някакъв принос за живота и човечеството?

Ние сме по оръжията а простите западняци да мислят за хората а ние след това ще откраднем някоя технология и така от както сме комунисти

Тоалетната в МКС брои ли се? А ваксините за КОВИД, Ебола и тн? Победата над фашистите или над Идил?

Леко си се объркал. Нито идил нито фашизъм. Ако говориш за Германия там е имало национал-социализам.

Кога ще покажете в детайли най-новият руски компютър???

Когато (ако) му оправят охлаждането.

BajMihal

Е те го показаха бе :) Имаше статия как руски чиновници се оплаквали, как прегрявал и не можело да се върши работа с него...