17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИНФОРМАЦИЯ, МЕДИИ, ИНТЕРНЕТ, МОБИЛНИ И САТЕЛИТНИ КОМУНИКАЦИИ.СИСТЕМИ ЗА ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ, СПЕЦИАЛНИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СРЕДСТВА,ВСИЧКИ ВИДОВЕ ТРАНСПОРТ И ИНФРАСТРУКТА. ВСИЧКО ТОВА ПОД КОНТРОЛА НА И. И. ТЕ ТОВА Е ИДЕЯТА.

Има хиляди начини за "чипиране" , също толкова и за проследване на хора или събиране на информация за тях. За елиминиране на "неудобни" хора също има много начини. Важното е че никой няма да тръгне точно вас да ви чипира или проследява а не пък да елиминира. А тези които попадат в тази категория или знаят как да се пазят или понеже са достатъчно глупави биват хващани навреме. Та наистина е смешно когато някой ми обяснява че нямало да се вакцинира защото не искал да бъде чипиран. Това че си мисли че е дотолкова важен че някой да си харчи времето по него е още по-смешно. Един от най-големите проблеми на интернета е че обедини селските и.диоти и те от такива се превърнаха в виртуална тълпа от... е нали вече е ясно от какво. Както е казал Карлин ако се има предвид колко е глупав средностатистическия човек то плашещ е факта че половината от хората са по-глупави даже и от него. И Пратчет е писал за коефициента на интелигенция на съществото наречено тълпа. Лошото е че днес нито слушат нито четят ама обичат много да пишат. Чукча писател...

Алгоритъмът е "хайли лайкли", т.е. който ни трябва!

щото една българка от Толбухин работи от 35 години по темата в Уса-то!

и що нИ гУ е разработилЪ в БГ? Що ходи в УСА-то?

Що не е отишва у Ръшата , там да го разработи ?! :)

?????????????//

Хахахах - САЩ копират от Китай .... След началото на пандемията и масовото носене на маски, Китай създаде и въведе система, която разпознава хората носещи маска... www.bgonair.bg/a/5-science/188223-razrabotiha-tehnologiya-za-litsevo-razpoznavane-na-hora-s-maski

Тази технология е от десетилетия и не е от Китай. Китай са копирали. номера е че стария софтуер е разпознавал лицата до около 70-80%, а в случая става въпрос за 96%

Дуда, с очила разпознава ли или е ги забраняваме в името на демокрацията?

До Министерството на вътрешната сигурност на САЩ... Няма проблем. Подръжте ми очилата....

За тази технология що филми пуснаха американците... и то още преди 6-7 години. При това вида на маската няма значение.

Лицево разпознаване, медийна цензура, нечестни избори, вирусни щамове, икономически кризи ... Абе готино е! А какво ли щеше да става ако не беше демокрация?

ако не беше демокрация, щяха да създават терористи и вируси, както правят примерно Руслямска държава и Китай. А точно феновете на държави с тотална цензура, нечестни избори и системно нарушаване на конституцията някакси да словоблудстват срещу демокрацията е смешно, но и доста нагло.

Ама аз не словоблудствам срещу демокрацията! Не прочете ли, че я възхвалявам? Чети бе, човек!

Дуда, ама верно ли терористите и вирусите дошли от Руслямска държава и Китай?? Бедно и отрудено пред компА, демокартично човече...

Ми верно бе дебил. От къде дойдоха вирусите на чумата, Испанския грип, птичия грип, Ковид-19 ? От Китай. От къде идват терористите много добре е обяснено в "Спецназ" на Виктор Суворов.

Вместо да хленчиш опитай да се научиш да вършиш нещо смислено.

Откровено следене по всички параграфи! И то в страната , която се пъчи със стара демокрация !

А ти какво очакваш от диктатурата на една олигархия.

И коя е тая олигархия, бе кретен? Кой е бил Бъфет преди 70 години? Кои бяха Бил Гейтс и Стив Джобс преди 50 години Кой беше Безос преди 40 години? Кои бяха Лари Пейдж и Сергей Брин преди 30 години? Кой е бил Лари Елисън преди 40 години? Кой беше Орландо Браво преди 20 години? кой беше Илон Мъск преди няма и 18 години? Кой беше Зукърбърк преди 10 години Кои са били преди години сега милиардерите Майкъл Джордан, Кайли Дженър или Jay-Z ? Или пък 30 годишният Евън Шпигел създателя на Снапчат? и т.н. Олигархия ли са били? Щото това са най-богатите хора в Америка и са все хора от беднатаа или средната класа преди да успеят. В Америка всеки може да успее, за разлика от Руслямска държава, където титлата милиардер се дава от бащицата или се отнема от него. Руслямска държава е страната с олигархия.

Малоумен путлерастски трол отново ръси тъпотии. Какво не демократично има в това да се разпознават създадените в Руслямска държава терористи? И как това пък е следене на другите?

Дуда, мани ги тези ПРОСТАЦИ!!! Всички, които имаме очи, виждаме колко добрини сътвори САЩ по света през последните 50 години. От Корея и Виетнам, та чак до Сърбия и Сирия.

И Корейската Войа и виетнамската я почнаха руслямските слуги по заповед на Империята на Злото СССР. Сърбите нагло почнаха да да извършват геноцид срещу другите народи. Нападнаха Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, докато не почнаха да колят народа в Косово с благословията на Руслямска държава естествено. САЩ прекратиха тази безумна пореица от войния в които загинаха стотици хиляди хора и то само с няма и 1000 убити сърби основно войска. За Сирия работата е същата. Тиранин почна да избива народа си който мирно си протестираше. Генерали от собствената му армия минаха на страната на народа и като видяха на къде отиват нещата Башар и Руслямците възродиха създадената от тях Ислямска държава, която нападна Ирак и трябваше САЩ да се намесват да ги прогонят и да ги унищожат, докато Руслямска държава бомбардираше училищата, болниците и жилищата на цивилните в Алепо. Та да, много добрини сътвори САЩ по света през последните 50 години. От Корея и Виетнам, та чак до Сърбия и Сирия.

обратно в пещерата от която си изпълзял, дебелото черво на нациста палпатин сорос.