Коментари - Новата iOS създава проблеми на iPad | IT.dir.bg
назад

Новата iOS създава проблеми на iPad

Мобилната операционна система iOS 9.3, която Apple пусна тази седмица, създава проблеми на потребителите на стари модели iPad.

Обратно в новината

Коментари - Новата iOS създава проблеми на iPad | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айЛайнарите изпълзяха от хралупите си

С първото поколение на iPad mini 2012 . Досега винаги безпроблемни алктуализации вкл. 9.3 Колко Андроид устройства от 2012 - та имат обновяване до последната версия на Андроид ? За щастие 2014- та заложих на едно MOTO G телефонче та да получавам актуализации от Гугъл , като в момента съм с Android 5.1

Moto G? Получаваш, получаваш ... колко да получаваш? Настоящата версия на Android е 6.0, не 5.x.

Получаваш РАБОТЕЩА ОС, а не най-новата версия на НЕРАБОТЕЩА такава :)

Дори старите версии на Андроид са на светлинни години пред Шит ОС по функции. Въобще къде си тръгнал да сравняваш трабантче с Мерцедес.....

"Далеч по-напред по функции" като следене на потребителите, липса на нормална защита, безкрайни опции с нулева стойност за потребителите, освен "нърдове" да си цъкат и конфигурират боклука и да се мислят за много умни. Тъпанарите 8 години не можаха да си оправят типографията на системата. Но, разкажи колко невероятно е да си браузиш файловата система, тръпнем в очакване :D

Вече има нова версия на ios 9.3 който е поправил проблема... Ало Дир-а обновете си новината.. А на всички хейтъри на Апъл - когато Андроид се справят толкова бързо с подобни проблеми тогава елате и се похвалете. А до тогава - Apple will be the best in software and hardware.

Пич никога повече иОС. Сега съм в Америка и се кося с малоумния иОС. Пич митя навигацията не работи Преди това бях в Англия с андроид. Никога повече иОС. След година договора свършва и БАН в кофата за боклук иоса.

maksraffy@gmail.com

Гугъл мапс си работи перфектно на айфон. Явно не си помирисвал айфон, а само спамиш.

Хаха , сам не знаеш какви глупости написа. Айде вярваме ти , спи спокойно ;)

А, ти що мислиш, че Андроид обновления има само за 3 телефона, и рядко са съществени версии? iOS9.3 работи на iPhone 4s (2011г). Колко точно Android телефона от 2011г имат поне KitKat? Какво да си говорим за Lollipop или Marshmallow ... :D Смешници.

Ми аз откакто ползвам андроид такова нещо не съм виждал... Та не знам колко бързо се справят с подобни проблеми, защото просто не съм имал подобни проблеми...

Защото никога не си получавал обновления.

Инсталирах новия IOS на ipad air2, iphone 6s, ipod touch6 2броя и нито един от тях не ми дава проблеми

Епъл са станали най-голямата компания в Света без да се класира в ценовия "клас" евтини тилифончета за аграри от 3тия свят. ФАКТ

Не знам защо се гордееш с една или друга джаджа - това че имаш 1000 лева в джоба или теглиш кредит за толкова не те прави Стив Джобс. Хората ползват каквото им върши работа - има телефони на 1/5-а от цената на айФончето, има и андроиди на много повече от петорна цена. Но е факт, че каза голяма глупост - процентно хората карат по-нови модели Грейт Уол и по-стари модели Ферари, но да вадиш изводи за качеството на базата на това е малоумно.

Това е като при колите. Ти караш гоуф на старо, аз карам мерцедес. Аз имам пари, а ти нямаш.

Който ФАКТ прави такива новини още по-срамни за ония, които са се прекарали да им станат потребители.

Ти си тъпо тролче. ФАКТ!

Хм... 10-те най-скъпи телефони в света (#1 е Vertu Aster Stingray Black) са с Андроид, а ти ни обясняваш как е страшно постижение да си купиш iPhone на цената на добре запазен фиат... Ти... сериозно ли?

maksraffy@gmail.com

"Falcon представи общо 21 телефона, като цената на най-евтиния iPhone 6 стартира от скромните $2,25 млн. Да, стартира. За тези пари желаещите ще могат да си вземат само един платинен iPhone 6. Колекцията SuperNova обаче е ненормална. В буквалния смисъл на думата. Най-евтиният апарат в нея струва $32,5 млн., а най-скъпият - $48,5 милиона! Какво ще ви предложи най-скъпият смартфон в света? Розово злато с розов диамант отзад. И пожизнена гаранция на изделието."

МАЙОРЕ, ти ли си бе, мизерник!

Според официалните данни, 80 процента от андроид телефоните са с андроид 4. Тъй, че си ъпдейтвате андроида само в сънищата си.

На света има повече Андроид 5 устройства от колкото иОС 9. Да, ако гледаме стари телефони в Африка има десетки хиляди 8-годишни Андроиди с версия 1. Безсмислено е да смяташ проценти като Епъл изобщо не може да се класира в ценовия клас, където са 80% от потребителите.

В света има 80 процента глупаци и 20 процента умни, 80 процента бедни и 20 процента богати. Аз съм от 20те процента, а ти от кой си?

Аз съм фен на ябълките. Обаче ми попадна един китаец 7", на който нямаше гугъл плей. Четох, дърпах софтуери и по едно време го брикнах. След година пак се позабавлявах с него - разглобих го, видях му точния модел, направих му точния билд и го оправих. Обаче след това разбрах, че почти нищо не може да му се качи и почти нищо не тръгва, въпреки че вече си имаше гугъл плей. И сега му умря батерията, а не тръгва без да е глътнал поне малко ток... Баси детската играчка, баси и загубеното време. Иначе дъртата ми 3-ка още държи и некви стари .ipa файлове се качват и работят без проблем. Та предпочитам някой стар счупен айпад или айфон, на които им работи електрониката - ще сменя екрана или батерията и ще е като нов, ще го джейлна и ще си качвам каквото искам и колкото искам, отколкото да си губя времето с някой тъп андроид.

Ми то има защо да няма на този таблет GooglePlay... За да има трябва Google да са чували за производителя и да знаят що за устройство ще се продава с Android... От сайта на Google: "Supported devices: If your device isn't listed, it may be newly released, or it may not work with Google Play. If you need more information on whether your device can use Google Play, contact the device manufacturer." И аз имам един такъв таблет, който беше без Google Play. Още като го купих пускам го, гася екрана и после не мога да го светна. Повторяемост на теста - 100%. Ама не съм и очаквал друго от таблет с двуядрен процесор, IPS дисплей, 1G RAM и 8G Flash за 50лв... От самолет е ясно, че са си оставили ръчичките по хардуера вътре китайчетата. С други думи, проблема не е в Android, а в това, върху което го пускат. Пусни iOS на същия хардуер да видиш какво ще стане... Оп... извинявай... не можеш, защото iOS работи само на бутиковия хардуер на Apple...

сори, но много тъпо приравни китайски таблет за $50 че е едно и също с Андроид. Купи си Галакси таб 4 примерно и тогава сравнявай ако говорим за таблети.

Някой изненадан? Все пак за (cr)Apple става дума.

Все пак става въпрос за стари модели. Я ъпгреийдни новия андрод на телефон на повече от 5 год като си толкова отворен.

Обновен е, чадо, за разлика от crApple, можеш да му сложиш спокойно и последната версия на Android от xda, paranoid и т.н. :)))

И моят дърт Галакси S2 е с най-актуалната андроидска версия.