Професор от Харвард търси потънала извънземна технология в океана

Възможно Тихия океан да крие на дъното си сонда от друга цивилизация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми стана ясно, че ще се "усвояват" едни пари.

...бихме поискали от извънземните? Лекарства срещу нелечими сега болести? Дай Боже. Или алтернативни енергии? И половината световен бизнес отива на кино.

няма как да искаш от никого нелогични неща, промяна на природни закони, или от нищо - нещо, който и да е, и богове, и извън, и вътре земни никой не може да ти помогне.

Съученик на наш Киро.

За 1 000 000 000 долара аз бих дори я създал ...

ама що си мислят че е железен

не железен а джилезен!

Льов не смята че е железен, дори точно обратното ако трябва да вярваме на написаното в статията. В нея пише: "метеорът трябва да е направен от материал, по-здрав от желязото" Кое е по-здраво от желязо? Много неща, ама определено няма как желязото да е по-здраво от желязо! Четенето по диагонал е много лош навик.

Щото пишеше, че шели да гго вадят с магнит. А с магнит се вади само джилезо Шахххх

Въпросът не е в това дали желязото е желязно, по-желязно или по-малко желязно, а дали обектът има ферожелезни свойства, за да бъде изваден с магнит.

След Киро и Асен всичко свързано с Харвард го приемам за лъжа.

Бацко е № 1 в лъжите. няма друг като него

Откъде знае че е магнитно?космически кораб от стомана?!?!

В американските университети има едно такова понятие тенюър, за което богоизбраните са абонирани с предимство. Веднъж докопаш ли се до този статус после и с топ не могат да те подместят и може да бълваш безнаказано каквито си искаш простотии.

От централата на ГЕРБ да пратят оня тюлен проф.ПИМПИРЕВ да ИЗТОЧИ 50 милиона лева по оперативна програма

Да кажат дали има бакър и бай мангал ще го извади

И джилезо важи.

Като наш Киро и този дои нечий бюджет :)

Астровъздухарят от някаква рабфак (да се разбира RUBFUCK - теляк и ебане) гаражна работилница ПРЕДПОЛАГАЛ?!? То всички нормално мислещи и образовани не само ПРЕДПОЛАГАТ, а са УБЕДЕНИ, че наглосаксонската измет отива накъм самоунищожение от лакомия.

"Тяло с космически произход, проникнало през атмосферата и паднало на земната повърхност. По-големите метеорни тела не успяват да се изпарят в атмосферата, поради което те падат върху земната повърхнина. Тогава те се наричат метеорити." Тълковен речник на Института по български език към БАН

И се получава например Мексиканският залив. Има и Тунгуски метеорит в Русия и така нататък.

Въпросния е ЕВРЕИН, а евреите както знаем са се специализирали в прибиране парите и данъците на ГОИТЕ с помощта на всякакви лъжи и манипулации.

Човечеството е вървяло и върви напред, заради такива, на които се присмиваме и анатамосваме!

Стига да търси нещо логично. Вероятността да открие е стремяща се към 0. Ако има паднали апарати, то щеше да има и на повърхността и отдавна да се разглеждат, пък било и разбити. В морето да не е лесно за търсене? Оспорвани са такива с различна гледна точка и после откривани. Тук обаче не става дума за това.

след изобретяването на парния двигател е изчислено, че 95% от човечеството няма нужда да работи (то и в момента тия 95% работят, но не създават нищо полезно ) и има ресурси за всички

Е нали няма да е желязо .. какво ще прави с магнита?!?! Като най вероятно няма да му влияе.

Харвардски професор се е загрижил за извънземна сонда, а пропусна излюпените от нея извънземни скакалци Кирчо и Кокорчо, които преди да дойдат на паша в България са били на мисия в Харвард.

МетеорЪТ се е македонски, да не ставаме на кълбета.

щом е от Харвард ще ги намери..

търси на грешнота място.ще ги намери в България ,Кирчо и кокорчо се казват

Само като прочетете името Ави Льоб трябва да ви е ясно какво следва - поредната щуротия на тема извънземни. Тоя постоянно бълва някакви бисери и медиите само това чакат.

"Планираме да прикачим към кораб система с мощен магнит. Тя ще може да събира всички метални останки от морското дъно".......... тоя да не залепи само някоя подводница че ще ги влачат като Мобидик

Харвард, се превърна в психодиспансер за побърканяци

за простия човек всичко, което се проучва от съвременната наука според мен ще звучи сложно и ненормално. За него нормално явно е ркиятъ, салатътъ, да опъне съседката и да псуе политиците и съдбата си.

Че какво лошо има в това да опънеш съседката?

Ми да не се наложи да бодеш съседа с шиш...

Професоре , тука имаме двама от Харвард , моля да си ги приберете , че цяла България потопиха !

Те не са от Харварт, а са извънземни, които са кацнали на Земята, открити и вербувани от американците, обучени в Харварт, за да разбият Великата Българска нация! :) Ама ние сме още по-извънземни, от друга галактика копелета сме направо и не се даваме лесно на такива мърши. :) :) :)

Брадчеда търси под вола теле

Не, брат'чет ти търси малоазийския лайнер, където се загуби удобно по път за Китай. Там споменаваха, за някаква технология крадната от китайците или търси заблудени, финикийски знаци за усвояване в отдалечени води.