17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И китайците знаят, що е туй майдан! ............................................................................. От мястото на събитията

Дайте, някокло умилителни коментара за Китай де, не се срамувайте. Такова хубаво място за живеене. :)))

Ами в стаията ясно е написано, че ,,Фокскон" е компания на сепаратистите от Тайван, които уж са демокрация и са пдкрепяни от САЩ. Всички западни и прозападни компании правят същото в Азия, Африка, И. Европа.

Демек, епъл са виновни, че китайските власти са заключили работниците в завода? Верно ли бе? Ма ти си бил умен, като путинофил, направо.

Защо тогава произвеждат от десетилетия в Китай? Дори да се преместят другаде, например в Индия или Виетнам, пак ще правят същото нещо.

Какво общо има производството, с карантината, наложена от китайските власти, в завода? Честно, наистина си много просто парче....

Общото е, че работниците работят и живеят изолирано там. Не е само правителството. От завода също налагат мерки. Да не говорим, че преди години имаше вълна от самоубийства заради условията на труд и от компанията сложиха мрежи да улавят самоубийците.

А преди 70 години комунистите трепеха несъгласните в този район на страната. А преди 800 години Чингиз Хан е трепел китайците там.... Продължавай да ни натякваш, какво просто парче си.

Китайските локдауни са хубави и от загриженост за общественото здраве!!