"Ръчен часовник" предупреждава за "цитокиновата буря"

Учени от университета в Далас разработиха сензорни лентички с антитела срещу седем възпалителни протеина, които улавят опасните симптоми преди да се развият

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на колко често трябва да се сменя лентичката....всеки ден 2 пъти ли

Това разбира се става не само за цитокини. Изобщо интересен уред. Анализ на пот. Сигурно е доста скъпо да се разработи. Поне за нещо полезно да послужат кървавите пари на алчните пандемисти, които пристутуираха науката .

Какви глупости говориш бе човек...било скъпо....колко е скъп един еднократен тест за антитела...принципа е същия само дето не е еднократен...например тая лентика е за 1 седмица ил 3 дена.

Като нищо могат да предизвикват цитокинова буря с лекарства. А от нея яко се мре, както би казал Мутафчийски. ;) По описания изглежда като алергична паническа реакция. Затова и говореха, че прекаления имунен отговор е вреден. А те ги тъпчат с някакви лекарства за СПИН за имунен отговор, като Ремдесивира.

Ремдесвира потиска белтъчния синтез и имунният отговор. Той си е обикновена протоплазнена отрова.

А нещо за подмладяване няма ли да разработват скоро? На последък покрай тоя Ковид само проблеми от стреса.

Хвани си млада мацка. Помага.

Schilo

Просто бизнес. За съжаление се използват страховете на хората.

Дрън дрън...пропаганда за всяване на страх.

Факт. Така е. Обаче искаш ли да влезнеш за десет дена в болница и да се чудиш, дали ще излезеш?

Вече минаха зелените коридори за всички застрашени групи. Даже има и зелени коридори за всички хора от 3 месеца. Който е искал, се е вакснал. Вече няма за какво да се чувстваме длъжни или виновни. Който не се е вакснал, си е преценил риска. Вече всеки сам си носи отговорността. ;)

Стерилен мозък,кой те кара на сила да се ваксинираш.

:D

Като ти падне сатурацията на 75, и се насереш и напикаеш едновременно, а си мислиш, че ти е топло от слънцето на плажа, защото в мозъкът ти няма кислород и няма с какво да мислиш, а само бълнуваш.... тогава дано се сетиш как се казваш и какво си писал по форумите! Не, че ти го пожелавам, но доста хора преживяват точно това, без да са хипохондрици и ковидари, просто лош късмет да се разболеят тежко и все пак късмет, че са го преживели, други нямаха техният!

До Бонд и останалите безсмъртни.

Значи такива като мен (над 90%), които го изкараха по-леко и от обикновен грип, трябва да се чувстваме виновни, че някои (4-5%) с по две страници заболявания, са починали или са го изкарали много тежко. Мир на праха им на всички починали!

Не трябва да се чувстваш виновен, но и не трябва да си лайно и да иронизираш страха на хората от потенциалния риск. И не, ковид не е обикновен грип. Аз нямам познат починал от грип, но пак за сметка на това имам няколко починали от ковид.

Починал от ковид е въпрос на какво ще напишат докторите, защото имат таргет число. Знаеш ли колко хора потвърждават, че пишат грешни причини заради числата, които трябва да се отчетат за финансирането на болницата, а реалните причини са други болести. Превърнаха смъртта на хората в търговия.

От ковид почти никой не е умрял. Но от Ковид вдигат кръвно до небесата, следва инфаркт и смърт. От ковид се възпалява ендотела на кръвоносните съдове, следват тромби и запушване на кръвоносните съдове и смърт, от Ковид се възпаляват белите дробове и човек се задушава. От ковид се разрушава черния дроб и последва цироза. И така хората не умират от Ковид, а от инфаркти, Тромби, пневмонии, но при всички случаи ти ше си умреш тъп.

Ако не казва на зомбито, кога трябва да яде, спи и ходи до тоалетната - НЕ МИ ГО ХВАЛИ! И не да пише нещо си, а да говори. Че в скоро време зомбитата няма да могат да познават буквите.

Какъв е въпроса? Нищо не ти се разбира. Какво си ти?

Много необходимо за ваксинираните!

Шалини Прасад...... типично англо- саксонско име!

"...потта попада на специална лентичка и се отчитат резултатите чрез електронен четец. Той от своя страна ги предава на приложение за смартфон." След това смартфона предава данните в РЗИ и получаващ SMS, че вече си под карантина :)))))

Какво ли няма да измислят, за да приберат паричките на хипохондрясалите ковидари