17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай малко... Вчера е имало толкова важно събитие - и нито дума тук? А с фейк-"новините" на НАСА и Мъск се спами по три пъти на ден?? Е мога ли да ви...

Както и да го усуквате, Русия е незаобиколима тук и в Космоса !!!!

Доволни ли сте? Льжци ниедни, манипулатори мръсни

В ракетостроенето САЩ значително изостават от РФ ....

Поздравление за руските учени...Оня сащ-исан смешник трябва да бъде спрян, за да остане космоса чист ...Интересно защо българските медии не споменаха толкова важна новина.

ахахахаххх, пак светлото бъдеще...хахаха на глинени крака които вече са мокри

Фактите друго говорят ;)

След 6 години, още една. Вече с макет на сателит, без световен аналог!

Нека да им напомня: Н1-най голямата руската ракета за Луната- остана си на Земята. Буран-"най голямата совалка-остана си на Земята.........

Било е вчера бе тъпак по тъмно, кога да го пишат. Тази статия нито дума ли е? А да написаха за онзиденшното излитане на Фалкона за 7 път и кацането за седни път с търговски поолет и сателит от 7 тона?

Все по заобиколима ще става.

Номер руска тежка ракета, щели били да строят собствена космическа станция. Само се чудя, междувременно руснаците какво ще ядат? защото според последните данни и изказвания на официалните руски медии и власти, в Русия се задава поредния глад.

Se taia

Дано отлепят от дъното. Но докато Рогозин е там, надали.

Се е взривила ракетата

Руски гъзолизци, защо мислите, че темата интересува хората в България?

Когато Русия има най-голям добив на зърно? Или си дебил, който повтаря чужди лъжи?!

Онзи ден някой настойчиво питаше за Ангара. Мдаа, виждаме висок журналистически професионализъм, и безпристрастност.

Щом не те интересува ?

Руснаците са доста жалки на тема космос. Проблемът започва от 91-ва насам. Трябват денги, а денги нет сказал путин. След кражбата на Крим се задълбочи още повече финансирането на пиянките. Все пак парите идват от САЩ и ЕС, на които русия се репчи като декоративно петле срещу лъв. Ще става по зле.

За разлика от НАСА, Роскосмос поне има собствени ракети. И двете предприятия са на бюджетна издръжка

Какво ти говори въвеждането на административни цени? Което действие руснаците го обявиха публично? Тъй като явно си не достатъчно образован нека да ти отговоря. Означава недостиг на продукти и повишаване на цените на същите тези продукти поради липсата им. Така че моето момче, първо се образовай, а след това коментирай.

"Ще отпусне", "Ще разработи", "Ще кацне", "Ще финансира" Комунист като ти общеае нещо не му вярвай. Приказките за светлото бъдеще са отдавна ясни! Комунист ако ти каже добър ден трябва да се огледаш дали навън не е вечер!

А как хубаво щеше да се настаните в Севастопол. Гордо да се вее американския флаг , като на Луната.

Русия има собствени ракети. Ама храната за населението нещо започва да липсва. Що така?

Където доматите, риба и свинско, пилешко, телешко месо внасят от другите държави. Живееш в една гнусна кочина, а квичиш нещото си там за другите.

Та лалаш такива глупости? Тази велика държава произвежда всичко, дори италианци имат там заводи за италиански сирена и паста. Врякаш простотии и с това се излагаш като тъпак

E американците кво приказват? Ще кацнем на луната, ще пратим хора на Марс ще ще. Всички ще-ткат аре стига глупости

ХАХАХАХ точно пък храна да нямат ....

Чакай да ти го извадя от устето , че нищо не ти се разбира ! Айде сега пробвай пак ;)

Българите нямаме претенции да сме велика сила, свиньо... гледай си там Русията, че една рубла вече е 2 стотинки.

Комунистите за някакви 45 години: Изплатиха дълговете от Ньой и ВСВ. Елетрифицираха всяка керемида Построиха 6 ядрени блока. Развиха промишлеността. Направиха ни космическа нация Време е за нов 9 септември

къде точно липсва храна, щото аз като гледам там повече от храна по магазините няма.Все пак Русия дори цитирана в иконом. издания в САЩ е един от най големите производители и износители на храни в света.Само не ми излизай с номера че 1 кг. захар и брашно поскъпнали 20 стотинки в русктите магазини.

НАСА се занимава със сериозни неща. Тъпите ракети е оставила на частниците. Напринер Спейс Екс Хеви с която се занимава банковата сметка на един частник, а не государствения бюджет на средно голяма Автономна Област, може да носи дисага с две Ангари и нещо.

Ами те кацнаха там преди половин век , не знаеш ли ?

НАСА се занимава със сериозни неща. Тъпите ракети е оставила на частниците. Напринер Спейс Екс Хеви с която се занимава банковата сметка на един частник, а не государствения бюджет на средно голяма Автономна Област, може да носи дисага с две Ангари и нещо.

Тъй , тъй. Кои са сериозните неща?

Американеца кара американски коли - Руснака кара лада Американеца има пари - Руснака има пиене Американците си направиха ракети които се приземяват - Руснаците? Американците имат 5-то поколение стелт F22 от 92ра година на сам - Руснаците? Да продължавам ли?

каксви паир В САЩ или ЕС БЕ ?Дори с зялата си печатница на фалшиви пари те вече не могат и един пирон да произведат.Цялоато производствое на изток.Късно е либе за китка САЩ са Зизбабве с фондова борса поради което и ежедневно гледаме онлайн гладни бунтове и перестройка.

Избиха десетки хиляди хора. Фалираха на два пъти държавата. Справка разсекретените документи на ДС.

И що само удобрение нагъвате в такъв случай ?

Я кажи колко избиха в царство България? Що мълчиш? И като избиха, как станахме 9 милиона?

ако някъдие има тнаситина глад е имизерия то е в гетот САЩ-ежедневни стребли безредици и обири на магазини 100 млн. без здавни застраховки,60 млн. на купони и 25 млн.бездомници.Егати афиканското гето.

Бедният и гладен руснак ЩЯЛ да строи ракети и светлото бъдеще ха ха. Той една каруца не можа да направи камо ли нещо по сложно.

За ваше нещастие,първо съм бил в Москва-в който и да е от нашите хипермаркети разнообразието от стоки е минимум два пъти по-голямо. Цените са по-високи от тези в България. И накрая Москва официално обяви че налага административни цени на храните. което в превод за неграмотните означава че има недостиг на същите тези храни. Така че, следващия път пробвайте с факти да ме опровергаете да видя как ще стане.

И ПЛЮВАНЕТО ЗАПОЧНА ЯКООООООООООООО

ЕХААА ОПОРКИ!! СЕГА СМЕ ФАЛИРАЛИ ДРАГИ 45 МИЛИАРДА Е ВЪНШНИЯ ДЪЛГ И ТО САМО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, А НА ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗНАЕШ ЛИ ГО ИЛИ НЕ??

Които руски холдинги изнасят в чужбина на по-висока цена, отколкото продават вътре, в Русия, та те искаха малко да изравнят цените преди НГ, както правят в Бг и навсякьде по света. А януари и февруари са мъртви за търгови месеци и цените винаги и навсякъде падат. Обаче управниците в Русия не искат да бъдат ощетени гражданите на Русия по време на пандемията. Това само в Бг дават допълнителео на пенсионерите 50 лева "ковидни", в Русия дават още една цяла пенсия независимо от размерът й. Аз съм финансист и рускиня, та доста повече от теб знам как НАИСТИНА стоят нещата там. Най-долното е, когато един мъж лъже и клюкари като селски клюкар, засрами се!

И за това нещо има документи. Вашите измишльотини и за хилядите избити комунисти и партизани, си остават на пропаганда. щото според вашите простотийки излиза че в царство България са избити повече комунисти от и партизани, отколкото въобще са съществували. Така че моето момче разбирам че в младежкото БСП сте абсолютно неграмотни и изучавате единствено история одобрена от Коминтерна, ама все пак недейте да лъжете за неща за които има документи. При това документи написани от собствената ви любима партия БКП.

Se taia

Аз лично нищо не внасям приятелю. Това, че си останал с впечатление, че БГ е кочина си е твой проблем. Имам си градина на село и си правя нещата сам. Но заради тролове като теб, които за копейки биха продали и майка си, БГ е все още дърпана назад.

Избиваха терористи комунисти ! Станахме 9 000 000 като ни направихте концлагер от който не може да се излезе , както паднаха телените огради и народа побягна от "светлият социализъм" . Ти кажи защо сега мъжете ви идват да работят по строежите а жените ви по магистралите сега у нас рашке ?