Ричард Брансън показа интериора на кораба си за космически туристи

Засега компанията има 600 клиенти за пътуването и още 400 души са изразили интерес

Обратно в новината

Коментари - Ричард Брансън показа интериора на кораба си за космически туристи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз се чудя кой луд ще се съгласи да лети до Космоса? При толкова опасни обстоятелства пък и това е скъпо начинание поне, няколко милиона. И пари да ми дават не бих се качил на това нещо.

Преди десетина дена имаше материал за ръба на слънчевата система, сега е за ръба на космоса, утре вероятно ще е за ръба на магнитното поле на северния полюс... А бе я кажете на преводача си, че edge не значи само ръб.

Още ли му вярват на този мошеник? Трябваше да излетим още през 2011 г. От 2008 г. събира депозити за "полети след 18 месеца".

за 250 000 $ можеше да направи по-големи илюминаторчетата, та като им пуснат филма да действително да се почустват като космонавти

И да им махнат гравитацията инак може да не поверват, нали? Как е на 4-ти километър? Просто питам от куртоазия...

Елементарно Watson...това вече го има...просто те ще летят на много по-високо.... Пишеш zero G в тубата (https://www.youtube.com/watch?v=FOOxdH0M8)...и чети теще са на ръба на космоса...т.е. те няма да са в космоса....както и Международната космическа станция не в космоса ...тя е на ръба на атмосферата....най-вероятно ще е самолет който ще може да се издигне на 150км....

Ще има и Бг-туристи на 100% , от най-бедната държава , за сметка на ненадминатата корупция.

Със сигурност Божков.Щом може да нарежда на президента какво да прави и да плаща на няколко стотин креслювци.Значи ще има достатъчно пари да си плати за космически туризъм

Аз предлагам да съберем пари и да купим еднопосочен билет за Тиквата до Космоса.

А Брансън каква мастия е - трябва да си много неграмотен тъпак, за да не си чувал. Да видим ще изкара ли много пари от това - щото той иначе не би се хванал - или ще си е чиста пирамида - при което вече големите пари са сигурни и той затова толкова обича такива схеми.

В Русия е както и в България - див комунизъм: краде се като за последно от държавата. Нито 1 рубла в частна инициатива или дарение. Защото икономиките на Русия и България са мутренски.

'ми то зат'ва сме братя с руснаците. Лика-прилика сме си :)

Хаха, значи пак суборбитален кораб - както всичко на НАСА, които реален Космос не са и помирисвали. Не че някой друг е - но поне не лъжат като пенсионирани ромове!

Още един гвоздей в батута на русо-робите

има ли барче,душ и тоалетна и др. ???

Имам лошо предчувствие за маймуните в космоса ми

mimo

и този кон започна да лети

mimo

представи си бабо пено

какво значи 'осветление на настроението' и ще има ли тоалетна или ще са с памперси ?

За тоалетна могат да те вземат теб. Устата ти ще свърши работ, а и ти си свикнал

ей недоносен , попитах съвсем сериозно . не знам защо припозна майка си и какво те изби абстиненцията .

Не си отваряй устата, че си смърди на кенеф. При полет под 2 часа и предварителна подготовка 1 ден, дали им трябва специален кенеф?

А ИМА ОЩЕ ГЛАДУВАЩИ И УМИРАЩИ ДЕЦА НА НАШАТА ПЛАНЕТА , а те - Космоса, та космоса

Отивай да ги нахраниш. После ги покани у дома си

Ще има жертви.

При всички положения! Рогозин ще с е гръмне от яд.

Ето защо се срина комунизма! Навремето ни учеха в учебниците, преди 1989 г., че при комунизма всичко трябва да бъде "От всеки според способностите, на всеки според потребностите". Еми, на мене не ми достигат едни 250 000 долара, за да отида на една екскурзия в Космоса. Което е евтиния на фона на милионите които искат за класически кораби като руските Союз. А нямам такива способности!

ЗА ТВА АНГЛИЯ ВЪРВИ ОТ 500 Г. НАПРЕД! ЩОТО НЕ ЧАКА НА ДЪРЖАВАТА ВСЕКИ, А ГЛЕДА ДА ПОДПОМОГНЕ ОБЩЕСТВОТО! КОГА ЩЕ ВИДИМ РУСКИ ОЛИГАРХ С ПОДОБЕН ПРОЕКТ? ТЕ НЕ СА ПО- БЕДНИ ОТ БРАНСЪН.

Ало, респектирания. Ти вярваш ли ги тия глупости дето си ги написал. Брансън мислел за обществото. Единствената движеща сила на западното общество, включая и английското, е печалбата. личната печалба, и личното забогатяване. Тя, Англия, ако не беше грабила, и безмилостно експлоатирала колониите си много хора сега щяха да живеят далеч по-добре. Английското благоденствие е за сметка на огромно чуждо нещастие. А сега да те светна малко и за проекта на Брансън. Дали е по-богат, или не от руските олигарси в случая няма никакво значение защото в цялата тази работа Брансън не е вложил един цент собсвен капитал. Всичко е с пари на акционери, и на кандидат космонавтите които са си платили полета още преди години. Нашият Игнат Канев също беше в списъка на желаещите да видят земята от високо, но лека му пръст, не доживя човека да осъществи мечтата си. Колко от списъка ще успеят е Божа работа.

проверете, кога са живели по-добре. Сега, или когато са били Родезия - "Тя, Англия, ако не беше грабила, и безмилостно експлоатирала колониите си много хора сега щяха да живеят далеч по-добре."

Без "грабилата" ги Англия, в колониите изобщо нямаше да са живи поне 90% от сегашното население

Грабила, да. И между другото запознала местните със жп пътища, телефон, телеграф, шосета, автомобили, телевизия, здравеопазване, образование и т.н.

Брансън, освен че е невероятно смел и талантлив, е също и филантроп. Основава авиокомпания, притежава звукозаписна компания, извършва множество рекордни полети с балон за най-бързо прекосяване на двата световни океана, пише книги за бизнеса. Е, не е писал коментари в този форум. Но тук пък си имаме местни таланти, които ни ощастливяват с умозабълбукващи коментари за преуспелите хора.

Брансън е пич, направил неща, които ти, нещастен драскач, въобще не можеш да си представиш. Обаче да плюеш си се научил добре - за това талант не трябва, само желание.