Робот почиства морската вода от боклуци

Jellyfishbot е голям колкото куфар и лесно се промъква между корабите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бая ще се озори горкото.

Да правят сухоземна версия, с вериги и да го пускат в НС.

хлапе с кепче ще е далече по-ефективно :)

Ще му стиска ли на момчето с кепчето да се вре между корабите? И колко дълго ще изкара във водата?

това са лодки

Мислиш че е голям кеф да те премажат между две лодки ли?

Тъпак, да? Голям тъпак?

Роботът и видеото са от 2018 г. Отново "новини" в минало време.

роботът плава не може да плува плуват само живите същетва

плувам плуваш, несв. 1. Движа се по повърхността на вода или във вода. Плувам в реката. 2. Имам качества да не потъвам във водата. Дървото плува. 3. Прен. Нося се бавно. Луната плуваше по небето. 4. Прен. Облян съм, обхванат съм от нещо от всички страни. Плувам в пот. Яденето плува в мазнина. 5. Прен. Намирам се в някаква обстановка; имам в изобилие. Плувам в разкош. плавам плаваш, несв. 1. Придвижвам се по вода с плавателно средство. Ще плавам до там с кораб. 2. Работя на плавателен съд. Плава като юнга на кораба. 3. Прен. Движа се плавно. Облаците плаваха по небето. 4. Плувам. Всъщност двете думи са синоними и не е грешна употребата на която и да е от тях. Все пак ако трябва да избереш една, определено по-правилната за този робот е "плувам" не "плавам". Ако ти се качиш на робота ти ще плаваш, а той ще плува.

Освен това се казва ПЛАВАТЕЛЕН СЪД а не плУвателен съд - все пак се плава с него а самият той плува като боклуците плават върху/с него.

Глупост след глупост, ама ти си казал глупостта, за която обвиняваш другите. Това какъв те прави, господин голям разбирач, а?