Коментари - Русия създава безпилотен стелт | IT.dir.bg
назад

Русия създава безпилотен стелт

Русия работи по създаването на безпилотен височинен самолет с ниска радарна видимост.

Обратно в новината

Коментари - Русия създава безпилотен стелт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека да си направят поне една свястна кола, пък тогава да правят самолети бе,тъпанари.

САЩ ли нямат свястна кола бе тиквеник? Разни мустанзи, доджове, тесли и т.н. не стават,така ли? Я се скрий и не дрънкай глупости. По-скоро поста ти отговаря идеално за Рашистан. И летящия им скрап е същия като 'колите'

сори..грешна статия :) :)

Безаналогов? Или безалкохолен :) Смешници - купуват си дронове от омразния Израел.

Русия създава СССР-2... Отсега знам как ще свърши това. Като СССР-1, но много по-бързо... Трагедията ще се изроди в гротеска...

През последните 50 г. руснаците гръмко обявяваха все нови и нови неща които ще направят пък нищо не направиха, та това е поредното руско чудо. Вероятно говорят в състояние на алкохолно опиянение и на сутринта нищо не помнят.

За да преодолее изоставането на Русия ще и трябват 3D ксерокси...

A пари откъде??- скоро хамериканците с "примитивните си технологий" ще свалят олиото на 20 $ барела

...ако се съди по историята на разработките на Русия, тоя проект или е краден или ще излезе след 20 години!

Ако джойстика е в ръцете на някой водкаджия самолета ще стане СТЕЛТ завинаги.

"За да преодолее изоставането си производство на безпилотни военни самолети, Русия смята да използва 3D-принтери, съобщава "Руски дневник".". Големият проблем е че американците няма да им дадат принтерите! Така, че самолета ще бъде напечатан на хартия формат А4 с китайски мастилено-струен принтер!

Руски безпилотен - за еднократна употреба . В края на полета си става камикадзе , понеже не може да кацне.

Мааалиии руснаците май са го закъсали за пилоти.............абе що не пуснат обяви че търсят пилотаджии.............ама се правят на скромни специалисти

20 годин се опитвали руснаците да откраднат технологията, и накрая успели, голям праз, ще им подобри ли това живота?

деер

Какво се надувате? Всичко е цирк. За какво са тези оръжия? Съгласен съм, че ядрените оръжия са доста крайно решение, но реално погледнато да направиш топлинна ракета и установка е малко по-трудно, отколкото да си направиш карта за метрото и на никой не му хрумва да всее смут в обществото като свали кацащ пътнически самолет. Смут в икономиката се създава много по-лесно с нещо което струва 1000 долара, отколкото с някакви си стелтове, които ще си правят компания с метеорологичните балони. Сърбите свалиха стелт. Швеция и Норвегия имат стелтови кораби и самите те си признават, че са тотално безсмислени . Кое е стелтското на войната в Украйна, но видите ли разрушаването на на историческите градове са заснети от сателитите? Не ви ли прави впечатление , че някакъв си кара самолет в Европа нагоре надолу и военните мълчат, какво са засекли и какви мерки са взели. А едно време едни немци кацнаха на червения площад. Разликата е, че нехайството на НАТО коства живото на стотици хора и никой не поиска отговорност. Така , че стелт технологията е ненужна в зомбираното поколение.

Че си балък няма спор но то винаги е имало такива балъци които дори не го осъзнават....така живеят по-безоблачно....колкото си по-прост толкова е по-лесно

Тия мислят ли??? Ще качат предавател на самолет и ще го наречат "стелт "?????

"...а през 2016 година трябва да бъде готов първият прототип в реални размери." -------------- "САЩ от своя страна разработват подобна технология от началото на 90-те години на миналия век" Прав беше баща ми, когато ми разправяше още по времето на бай Тошо, че СССР изостава от САЩ с 25 години.

Баща ти би трябвало да знае за "Буран" - първа безпилотна совалка, която излетя и се приземи успешно. Американските високи технологии все още не са направили безпилотна совалка.

тая дето я запалиха в хамбара пияните мужици ли ? Това е най-идиотския космически инцидент в историята ..е там вече Русия е N1 :)) Иначе сам провери колко години след американските совалки, руснаците са измислили Буран. Винаги са догонващи, и на принципа ''и аз мога'' се мъчат да надскачат големите. Както и с проекта си за ''стелт''

Та колко полета има тоя Буран, казваш?

С дваесе и пет годин са изостанали руснаците.Във сферата на високите технологии това си е много време.И пак са курназ.Тръгват да правят пропаганда с, ,тва" напред.Със думичката ЩЕ.Ха да видим ЩЕ направят ли нещо?!

Пропаганда! Властта трещи гръмки обещания и мегапроекти. НИЩО от тях не се изпълнява и старите обещания се заместват с нови. Читав руски индустриален продукт никога не сме виждали в магазините, а от 30 години съвсем изчезнаха дори и допотопните им сделани с теслата изделия!

Зато само техните ракети летят МКС, за това са втори по продажби на воена техника в света!!! А ние сме много напреднали, вече един гранатомот не можем да направим като хората!!!

Съгласен съм че това найстина ще е 100% стел и че никой няма да го види!

Оправети си гарерията! Снимките в нея нямат нищо общо с руската военна техника...

Какви снимки да сложат. Нали е "стелт", нищо няма да се види.

На времето бяха пуснали и надуваеми танкове.

Това ще е най-доброто средство за доставка на водка до всички войскови части без командването да се усети. Надорьове за победата!

Бъдещето е на безпилотните самолети и дронове. Не знам защо се правят още пилотирани самолети, като може да се командва апарата от земята от оператор, който си гледа екрана като в компютърна игра!?

Ако не си в самолета няма да се вълнуваш дали ще оцелее. Скъпичко ще дойде

Дали ще падне на Червения площад на следващия парад?

Не се хапете така един-друг. Потвърдено е - този самолет ще е 100% стелт --> никога няма да бъде видян ;)

Споко, ще го създаде скоро. До 30-30 години Русия ще го роди дрон, но ще се окаже, че той е израелски... :))))

само този ''руски стелт'' след 15-ина годинки като излети да не се озове пак там ..до Фобос-Грунт на дъното на океана. Там има нещо като подводен ''паркинг за руските летящи изобретения'' :)

Платена руска пропаганда! Всеки ден да се пише за азиатската диктатура белким излъжат пак някой!

Абе за можене сигурно могат. Ама пари от къде ще вземат и за това не ми е ясно.

Абе получава се един парадокс, дето науката не може да обясни. Ако си българин плюещ по България, си патриот.

Още А. Константинов през 19-ти век е издал един manual описващ доста подробно българската простащина и дребния тарикатлък. Много преди всякви червени, сини, жълти и бембяни да станат все виновните и удобните приемници на вината за нашето неблагополучие... тъй де, щото иначе ще се наложи да виним себе си, а така не е приятно. Но пък дали не е правилно...

"Светията" ви с острата брадичка просто е един от тарикатите, дето въз основа чертите на някакъв наблюдаван от него селски тарикат вменява, че ВСИЧКИ българи са такова долно зло. И колкото повече се повтаря, толкова повече расте - като постепенно растяща лавина от нечистотии, дето заразява и здравото. Същото и с чалгата, и с брадърите, и с всички останали "културни" феномени, с които стадото, наречено посткомунистически елит се опитва да промива мозъка на българина. Изкарват го мъченик, бил го убил Бай Ганьо и т.н., а неглижират, че той с писаниците си убива българина. Едно е да критикуваш, съвсем друго да вменяваш на всички чертите на единица, и то единица от мършата. Един ред позитивен за българина има ли козобрадия ви "мъченик"? Изс*а се в главата на българина, нарече се щастливец, стана турист и отиде да се разхожда - велико откритие, което се прилага в останалите страни от векове.

Не могат! Одавна нищо не могат!

В този раздел на сайта, "Технологии", винаги има някоя-друга актуална новина свързана с Русия. В момента гледам, че са 2 даже. Я ми кажете, да се сещате кога за последен път сте прочели в този раздел новина свързана с България? Не ми отговаряйте, въпросът ми беше реторичен, благодаря за вниманието.

Само това ли успя да измислиш?! Погледни някое научно списание примерно - там гледай публикациите. Последната даже и в дир-а я споменаха, за българския проВиотик (правилно съм го написал) М/у другото, от къде си родом?

Да сравняваш малка държава, била 45 години под ботуш, с една доста по-голяма, и все още държаща много и различни народи под ботуш - мирише на комплекс за малоценност. Или си трол, с цел единствено да увеличава посешаемостта на сайта, или си бълбоко болен човек. Съжалявам да го кажа...

тази държава, докато е била "под ботуш" е имала икономика, промишленост, работещи заводи, добро образование, армия и т.н. Като се махна "ботуша" населението и от 9 милиона се стопи на 6, а ако се съди по данните на НСИ скоро май ЕС ще отпуска пари за интеграция на българското малцинство към циганското население. Такива ми ти работи.

държавата ти не е "малка". Никак даже. Исландия е с население около 300,000 души - пообразовай се какъв отпор дават тия хора последните години, как наритаха МВФ и банкерите, как с пряко участие на народа си написаха конституцията си, оттеглиха даже молбсата си за членство в ЕС и т.н. - ако БГ е малка, то те са микроскопични, но за сметка на това имат воля, затова и имат суверенитет - нещо, което ти едва ли ще имаш вече някога. България не е малка, мисленето ви е такова.

а като сме били малки, както сам каза - как така се получава, че все плюем по големите (включително и в тази тема) - би ли разяснил този момент, моля?

Русия върви напред! Жако за нас че заедно с ЕС вървим надолу!

То, нека петрола да се задържи още някоя години под 40 USD, да те питам аз какво ще прави Путкин? Ще копае картофи в Сибир.

че ако петрола се задържи още малко около 40-50 долара/барел на Русия нищо няма да и стане , но виж в САЩ и другата половина /останала/от шистовите кладенци ще трябва да затвори, щото до тука половината кладенци са затворени и няколко компании фалираха вече.

Ще създаде, щЕ планира, ЩЕ, ЩЕ, щЕ. Всички щЕ видят!

и тва е коментар на няква бактерия от дъното на септичната яма, я си виж кочината бре фъстък, скоро ще си малцинство в собствената си държава (за справка НСИ), чудно ми е от позицията на какъв коментираш държава, която цепи атома оше преди дядо ти да се е бил научил да цепи дърва и изстрелва ракети по-често отколкото си миеш зъбите?

Впечатлен съм, даже и български знаеш! Сигурно получаваш 5 копейки бонус на пост, евала - ученото си е учено....

"ържава, която цепи атома оше преди дядо ти да се е бил научил да цепи дърва" - дядо ми - е дал език и религия на хаганата който толкова много превъзнасяш. А ти се отричаш от корена си, много по-долу си и от бактерия.

Ти не коментирай хора, които са на светлинни години от теб. Я кажи какво ще правиш с жалкото си съществуване.

Забранени ли са коментарите?! Под строй ли пак искаш да ни подкарват? На светлинни години казваш....Аз лично се чувствам много по-свободен в сравнение с предишната система, а пък ти го тълкувай и пропагандирай както искаш.

Добре. Обиди ме. Сега по темата нещо, имаш ли да кажеш?

Аз като ви казвам, че Русия е най-обвързаната с Израел държава, вие не ми вярвате. Тази обвързаност се засили през последните години благодарение на Путин и Медведев, и двамта изтъкнати жидове.

Предлагам им да почнат с нещо по-просто , например тостер или двигател на кола.

ти му мисли как да направиш каруца, призваните да летят не се мъчат да пълзят.

Руския стелт се проектира и евентуално, потенциално, бъдеще може би, предполагаемо, ако има кинти, и ако международното положение позволява и, ако бъде изпълнена петилетката, ще имаме прототип през 2030-та година. Като този път рашките се надяват да не остане само прототип, както всички други руски ''велики проекти'' си остават завинаги.

Същото слушах и преди за Су-35, после за ПАК-ФА и Сухой Суперджет 100 - за ваш ужас всичко планирано си го реализираха, пробвай с друга терапевтична басня - може плюейки по другите ид а успееш да отклониш вниманието си от собствената си некадърна и непотребна особа.

'реализираха' го да :)) Ти виждал ли си скица на ПАК-ФА и на Ф-22 Раптор един до друг ? Руснака нищо не измисля, нито реализира, което не е крал и с г*за си.

Гледам, много англопоклонници се нароили тук.По-скоро-поклонници на англоговорящите.Точно, както в зората на комунизма-руски поклонници.Използуваха русизми по начина, по който сега използуват нека ги наречем англизми.Какво да се прави-мода.Но, тъй като става въпрос за България и отношението към нея имам скромен въпрос-каква е ролята на Англия в Руско-турската освободителна война?Иначе, много модерно е да се говори,че видите ли, ако не бяха руснаците, сега едва ли не в Космоса щяхме да живеем.Истината е, че сме на този хал не заради тях, а защото и в двете войни, моделирали съвременния свят бяхме против тях.Явно има Господ.Икономически България е най-добре в периода 1904-12 година.Т.е., годините след Освобождението.А историците от всякакъв вид и калибър може да говорят каквото си щат.Затова имат усти.

учудваш ли се за "поклонниците", българите винаги са били пумияри-ветропоказатели. Преди се дупеха на едни, сега се дупят на други, утре ще се дупят на трети - важното е да седят надупени.

Да най-добрите години за България са били в годините на най-тясна връзка с Германия и Австро-Унгария!Със саби Солинген и пушки Манлихер България печели най-славните си победи!България е била и винаги ще е Европа,да го духат азиатците!!!

Русия създава само... проблеми.

добре че е Русия че иначе огромната маса драскачи-русофоби и други соросоиди нямаше да имат препитание да плюят Русия, ама отде акъл да го осъзнаят?

Такива отдавна съществуват.

"Руската армия все пак има безпилотни самолети..." и "Голяма част от тях са израелско производство..." За какво руско оръжие се говори. Армата-та...

винаги е била водеща в невидимите технологии. Затова никой не е виждал брилятните постижения..

И руснаците и американците са си един дол дренки малоумници, все по-унищожителни оръжия са им най-главната цел.

Велика Майка Русия от векове разполага с технологията, над която хамериканците се гърчат от 90-те години на 20-ти век. Просто нашите по-умни и по-способни славянски братя са решили да използват част от технологиите които имат. Ние българите-славяни трябва винаги да подкрепяме Русия. Благодарение на руската Империя България има шанс да заеме за пръв път в своята истроия достойно място в развитието на човечеството.

яко си се напушил маи

Булгаропитеци, уникално тъпо племе сте, затова и винаги ще сте в поза Г - а ти конкретно се образовай малко, попрочети кой е Петр Яковлевич Уфимцев, прочети върху какво е работил, кой ползва в последствие трудовете му, ако не ти се чете - има и филми. Яко дебилно племе...

ПЕДАЛ СМОТАН ПАК СЕРЕШ С ДЕСЕТ НИКА , НО ПОВЕЧЕ НЯМА ДАТИ ПЛАТЯТ ! ДУХАЧ СМОТАН!!!

благодарение на руската имперя българя е това което е в момента и през последните 100 години..но винаги може да стане и по зле де - да ни анексира путин и да направи псевдо референдум..

ако реши да ни анексира ще види още по напреднали технилогия

ето до къде води алкохола

На амфети ли си бре? Или си шизофреник? Щото българин-славянин няма такова животно. Учи история малко поне. Обаче пък с такова изказване, може би е първото:)))

Руснаците още не могат литиево-йонни батерии да произведат, ти за някакви върхови технологии бълнуваш! И затова няма руски дронове.

Кога руснаците станаха славяни!!!

Когато Петър І прозря, че с татаро-монголското си минало Московията няма шанс да бъде припозната от цивилизования свят и реши да открадне историята на Украйна.

Аз, като истински Българин, казвам на това ДРЪН- ДРЪН!

От векове? А, бе ти добре ли си?

този със сигурност е предател, родоотстъпник, не българин т.е. руска подлога.

Безаналоговъй !!!