Коментари - Русия разработва хиперзвуково оръжие | IT.dir.bg
назад

Русия разработва хиперзвуково оръжие

Руският военно-промишлен комплекс е все по-близо до създаването на хиперзвуково оръжие.

Обратно в новината

Коментари - Русия разработва хиперзвуково оръжие | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основният елемент в руските (СССР-2) научно - технически програми е частицата за бъдеще време ЩЕ!"Тате ще ми купи колело, ама друг път..." В същото време постСъвеЦките кучета (и калашници) си лаят, а Илон Мъск (частните компании) и САЩ си вървят към бъдещето... Тъй ще е!

Кат Русия няма втора тъй велика на света , тя е нашата опора , тя е нашта висота ! ....искам да видя простака , който ще наплюе Вазов ....

SPIRITUS MALOUMNICUS.

А качествен телевизор или автомобил кога?

Споко, имат си! Лада Веста, Лада Х-рей, Лада Калина,Приора, гранта....

От кога такива боклучарници ги броят за коли? А аз си мислех че Опел-ът е скапан автомобил. Или Фоллксваген Голф. кактое казал Шопа: "Уй да е да му го намааш. Акъл не можеш" А, щях да забравя. Нещо не видях инфо за телевизорите. Или тя е при мобилните телефони. И при лаптопите. При пералните и сушилните. При аудио-уредбите и мултимедията. Тия дето ги правят японци и Южнокорейци. та и китайците се научиха. Както имаше един виц при милиционеро-социализЪма:"Отварям хладилника. Какво ли няма там? Месо няма, кашкавал няма, абе нищо няма" Та и с техниката същата работа. То не става само с пиене - трябва и акъл.

и без плазма ще ги шибат , споко .

симо

Тези простотиии ги правите ВИЕ...И сте техни роби.

Освен хиперзувков бомбардировач, който НЕ е създала, Русия щяла да създаде и хипрзвуков изстербител. Я да помислим за какво може да служи хиперзвуков изстребител. Но нека да видим първо за какво служи изстребителят като самолет Има изстребител-прехващач. Има изстребител-бомбардировач. има и много целеви изстребител (като Ф-35 да речем). Скоростта е важен параметър на изстребителя. Но това не е всичко. Много е важна и маневреността. Високата скорост може да служи само за едно - да бягаш, или да настигаш някого. И като го настигнеш какво? Ако си с 3-4 по-голяма скорост от него просто ще го подминеш. И с какво ще го управляваш това чудо? С компютър с лампи? Или с китайски лаптоп. Глупости ан търкалета! Руснаците обичат да поставят рекорди. Но напоследък вследствие на ужасяващото им техническо изоставане това все по-малко им се удава. Напъните с а налице. Но само с кнапъни не става. С напъни можеш да напълниш гащите.

Ти си един неграмотен идиот, мойто момче..... Дори не знаеш за свръхзвуковия МиГ-31, който развива над 3 000 км/ч.....а пък пишеш глупости! Изобщо знаеш ли какво е ИЗТРЕБИТЕЛ ПРИХВАЩАЧ?! на този тип изтребители им трябва точно скорост! Зада могат да прихванат вражеските бомбардировачи, и то на далечните дистанци, преди да са доближили държавните граници на Русия. И не хвали тая недомислица Ф-35....Че броя на дефектите по него, са повече отколкото косата по главата ти!

Първо, МИГ31 е една недотам успешна модернизация на МИГ-25. И напълно безмислена с оглед на състоянието на ВВС. Да, развива над 3000 км/ч. И какво от това? На изстребителя прехващач му трябват няколко неща освен високата скорост 1. Много добра маневреност. 2. Много добро съгласуване на всички системи в самолета (а за това трябват компютри, а не компоти). Вражеските бомбардировачи не се прехващат извън границите на държавата от изстребители. За това си има части на ПВО - прехващат се със ЗРК (зенитно-ракетни комплекси). Съпровождат се и ако навлязат в територията на държавата се прехващат от изстребители. Или се гърмят Ако изстребител си позволи да навлезе в чужда територия могат да го опушкат. И не само изстребител - всякакъв самолет - справка СУ24 в Турция. Изстребителят е маневрен и може да избяга - в това е разликата от другите самолети. Някога, когато руснаците въобще не са знаели какво е това реактивен самолет, немците въвеждат на въоръжение МЕ-262. Изключително бърз - няма кой да го стигне. Но... с еоказва че и той има слаби страни. При излитане и кацане е изключително уязвим. И затова го съпровождат с други самолети. А иначе наистина е страшилище - американските бомбардировачи знаят най-добре. Апроп, това е един от малкото модели самолети, от които има повече пленени, отколкото свалени. Та същата работа и с хиперзвуковия изстребител. Те не могат да си обучат пилотите да карат самолет с 3000 км/ч, а искат някой да кара с 6 км/ч. А как ще го управляват това чудоо никкой не казва. как ще го охлаждат - също. Да не говорим че нямат и двигател за него. Абе руска му работа. Хубаво е да прочетат Хайтов: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш"

тука два три кретена с различни никове умориха от смях руснаците и продължават все така неустоимо да скъсват задника им от целувки.Кученцата си лаят, а кервана си върви и нищо не може да го спре.

А аз ще ......, ...... и ......., докато ....! Не ми ли вярвате?

те така за много неща не вярваха като се почне от спътника, и за човека в космоса да до днешни дни - доскоро не вярваха, че и Suhoi Superjet ще литне, а вече има над 100 продадени и поръчки за 20 години напред. За ПАК-ФА не вярваха, за МС-21 също не вярват а тази година ще литне но вие пак няма да вярвате, което е чудесно защото е крайно забавно :)))))

Да бе! Те и севернокорейците - и те така! Ако ги запиташ и ще ти отговорят убедено, че КИМ е измислил велосипеда!

От уикипедиа за Topol-M: Speed 7,320 metres per second (26,400 km/h; 16,400 mph; Mach 22)

Разработват те ... Даже по публични данни голяма част от електрониката на оръжейните им системи се произвежда в чужбина - от Украйна до Китай. При войната в Украйна и тази в Сирия се видя и какво е качеството на танковете например. Всяка година внасят бензин зимата, защото има недостиг. До преди да лапнат Крим внасяха огромни количества пресно млеко от Полша и Франция, а списъка може да е безкраен. Изнасят само умни хора, които бягат и пропаганда. А да, да не забравяме заплахи към съседите.

уникално количество глупости в уникално малко текст, ти направо сътвори нов алгоритъм з акомпресия на тъпотии, поздравления! Айде сега си допий първака и иди да сложиш на кокошките да ядат...

Още един път се мъчеха да изпреварят по въоражение света и комунизма си отиде.

могат да разработят!

хахаххахаххаххаха!!!!

Абе колко от вас дето разправяте, че в Америка било лошо, нямали производство... сте излизали от село и колко от тези дето сте излизали от село сте били в Америка дори за ден? Щото при тая ваша просветеност, човек почва да си мисли, че сте в Америка от 30 години като ДЕТРОЙТския идиот? Вижте ако по неговата тъпотия съдите за САЩ... може и да сте прави!

Братушките са големи хвалипръцковци.От 100 години строят комунизъм и още са във феодализма.

Може би просто няма разлика. Хубава работа, ама руска.

"руснаците имат само един проблем лъжат мамят и искат да превземат света" роналд рейгън някои неща не се променят

да, не се променят, американската овча тъпотия е константа във времето... искали да превземат света руснаците буахахахахахах Russians are coming ахаххахаха няма такъв brainwash

3евзек

Междуконтиненталните им ракети са за самозащита.

До Джарко. Как да ти вярвам бе каун, ти изобщо виждал ли си руска талига. Имали били хубави коли, ха ха. А колкото до това, че западняците не можели да правят добри танкове нещо си се объркал. Пък и нали РОССИЯ и русосифилистиците сте много миролюбиви за разлика от европейците и Сащ. Защо все оръжието навирате в очите на нормалните за разлика от вас хора. Като ви изтрие бог от лицето на земята, тогава ще рахатяса света и това съвсем не е далеч във времето. Армагедон наближава.

Руснаците имат прекрасни коли, самолети, компютри, телевизори и още много други неща. Само че всички тези неща имат малък проблем. Съществуват само на хартия.

Не знам дали само на хартия, ама един изстрел на един допотопен крайцер е?а мамата на половината свят за 75 години, та не ми се мисли ако гръмнат с нещо по- сериозно.

Напротив натискаме се за работа в Европа, за разлика от русофекалиите като теб дето не ви се стъпва в РОССИЯ. Сигурно ви е страх от лосионите за вани, ха ха. Имам познати работещи най - обикновена работа и вземат 10 пъти повече от тебе бе каун.

Абе тоя АК 47 няма ли кой да го закара до 4-ти километър, да пие хапчетата си. Слава богу, че с България си отиват и русофилите. Поне едно нещо да има положително в отрицателния прираст. Същото важи и за ватенките, които ще са 110 милиона до края на 21в. по последни техни данни.

са само за лъскане на еврокенефите...Но нещо не се натискате да ходите да работите в Гейропа, да бършете лайната след европейците...Що така ве Минке?:)

Комунизъм не се лекува с хапчета, комунизъм се лекува с картечница, така както Генерал Аугусту Пиночет е изклекувал комунистическия проблем в Чили.

Дори краварски хиперзвуковите ракети, са едни жалки копия на руските! Факт! За простите и малоумни еврофекали ще дам малко инфо! Поровете се за AS-19 Koala , и най важното! За това как НАСА копира и краде най-нагло руските технологии!!Всичките им проучвания се базират на руската, по точно бившата съветска програма - "Kholod" scramjet vehicle, в която НАСА се натиска да участва!!!!!. Лудите говеда от НАСА най-нагло крадат руските технологии, и после обясняват пред целия свят, колко били напреднали! факт!

Хиперракети, хипероръжия, хиперкосмонавти, хипербля, бля. Аз пък викам кога ще приключи хиперинфлацията в РОССИЯ, хипербедността, хиперниската минимална заплата от 260лв. и хипервисокият профанизъм и олигофренизъм на ватенките.

ХИПЕРСКЪПИ. Годината е 1964. САЩ разработват ХВ-70 Валкирия. Лети с 3163 км в час, далечина на полета 12067км. Носи до 14 ядрени бомби. Направени са 2 броя. Цялата програма възлиза на 1,5 милиарда долара - колосална за времето си сума (нова кола е струвала от порядъка на 2-3 хиляди). Съветският отговор е Су Т-4 е летял само 10-12 пъти. Общо 11 часа. Достига скорост от 2200 км/ч, радиус на действие-неизвестен. Смятат около 6000км. Както американският аналог и той се оказва супер скъп (наричат го 100 тона злато). До момента този самолет е НАЙ-СКЪПИЯТ в историята на човечеството. Американската програма е прекратена през 1969. Съветската през 1974. Причината - бомбардировачи се оказват освен хипербързи и ХИПЕРСКЪПИ. Сега американците пак правят нещо подобно (повече прилича на крилата ракета отколкото на самолет). Руснаците да не изостанат в трошенето на пари- хайде и те.

Тати ще ми купи колело.

Ще правят комунизъм,ЩЕ правят нова Лада,ЩЕ, ЩЕ ,ЩЕ.....В далечното бъдеЩЕ

А един мармот си навиваше станиол на тоблерона.

Добре би било първо добър самолет да направят....

А аз пък разработвам хиперзвуков щит срещу това хиперзвуково оръжие. Щитът се очаква да бъде завършен няколко месеца преди да започнат изпитанията на руското хиперизмишльотско оръжие, т.е. нЕкъде към 30199-та година.

Бий да те уважават. Запада разбира само от позиция на силата. Иначе либерастия, толерастия, евроГейски ценности..............

Аз не уважавам комплексари-побойници. Май ти си падаш по такива.

споменеш ПРОСТОТИЯ и НЕГРАМОТНОСТ. Това са едни неща, които са те налазили. Като ти гледам правописа, родителите ти е трябвало да те побийват повече, за да ти внушат любов и респект към родния език.

А автомобил и компютър кога?

След ТСВ.

ще се наложи да се изобретява отново тоягата, огънят, колелото, топлата вода и прашката. Айнщайн го е казал отдавна: "Четвъртата световна война ще се води с прашки, лъкове и стрели".

Първият спътник, първият космонавт, първата междуконтинентална балистична ракета освен това според статистиката на ООН за 2015: -1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши. -1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца. -1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си. -1-во място в света за абсолютен упадък на населението. -1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти. -1-во място в света по продажбата на тютюн. 1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно съдовата система. -2-о място в света по продажба на фалшиви лекарства. -1-во място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство). -1-во място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб). 67-о място в света по стандарт на живот. -71-во място в света по ниво на човешко развитие. -72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите . -127-о място в света по показатели за здравето на населението. -111-о място в света по средната продължителност на живота. -134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот.

Най-големият слон!

А ти си на първо място по малоумност. Евангелистки шебек !

Руснаците са добри в тези неща. Те са създали допуските при сглобяване. Пример, Петър I разглобява 10 пушки производство в Тула, слага частите в торба и след това произволно вади част по част и ги сглобява, прострелва ги и смайва европейците, който да тогава са изработвали всяка пушка индивидуално. Чак тогава европейците се чукват по кратуните и те почват така.

Абе то много хубаво - хиперзвукови оръжия, хипермощни, хипердалечни ... Аз само да питам: Кога руснаците ще разработят мааалко по-качествени автомобили? Или поне по-качествен Бояришник, та отровените да са по-малко?

Те качесвени автомобили могат да направят,вярвай ми. Ама шоколадопроизводителите,свиркаджийте и другите еврогейове танкове никога няма да направят!

Вдигни капака на Москвича и ако вдясно от карбуратора има празно място, значи липсва бойната глава. Затова има проблеми с руските автомобили.

И хиперзвукови и хиперпреостранствени ще ги направят, даааа. На приказки.

абсолютно некомпетентни хора от най смотаната държава в Европа да коментират висша математика. Хаха Затова средната ви заплата е 200 лева.

На орките от тролефермата на кремълския Саурон и 200 лева са ви много, да. Не знам някой друг да работи за толкова малко - ама както казах, и това ви е много предвид умствено изостаналите постове дето съчинявате като тоя тук дето си съчинил.

Колега, хайде преди да коментираме, да вземем да научим Българска граматика. Марш обратно в основното училище!

правописа, мисля, че и 200 лв средна заплата са ти много. Повече от 200 рубли месечно не заслужаваш.

Браво! Средствата за убийства и разрушения стават с едно повече. Да живее Русия - лидерът в това отношение!

CIAL KONCERT

полислих си че най-накрая ще направят кафеварка :(

Имат! Продаваше се отдавна, даже и у нас. И не беше лоша - кофеварка Бодрость. Те не пият толкова много кафе като нас и затова кафеварката не им е интересна...

Съд в Русия забрани сайта на испанския хамон.....???

Кво сме тръгнали да гледаме в чуждите канчета сякаш ние цъфтим и вързваме.

Ми лягай и умирай като не ти се гледа бе, освободи мястото.

Ъхъ, те и безАНАЛоговите им С-400 щяха да свалят всичко дет лети над Сирия, а преди дни Израел бомби асадски сили над Дамаск. Въобще ватниците да вземат първо да си оправят пътищата, инфраструктурата, калните деревни, цялата кочина извън Москва и Петербург, после да "разработват".

ти си голям спец.Първо като издоиш кравите на село , можеш и някоя диня да свалиш като "ватожапна". Всичкото комсомолци и партийци на балалатума станаха първи разбирачи на кифтета и кибапчита.

A какво лети над Сирия което руснаците да не разрешават?

Само не разбрах,дали плазмената среда ще е от ; самогон ; или от ;бояршчик ;

ХОРО ИГРАЕ ЛИ?САМОЛЕТИТЕ ИМ ПАДАТ КАТО КРУШИ.ОКЪДЕ ТЕЗИ ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ.ВСИЧКО Е САМО В ГЛАВИТЕ НА ПУТИНОВАТА ПРОПАГАНДА.

имаш предвид американските падащи круши ли.Бронираната техника на САЩ на път от Германия до Полша се разпадна-в.Ню йорк таймс.Кво си говориш те хамерите вече на марс отидоха /пак на филм/ ти за технологии ми говориш.

Абе последния дето падна беше Бойнг,ако не бъркам!И заличи цело село! Та така...

Хиперзвукови ракети,космически бомбардировачи... страхотии,а в задния двор боярщик,картошки и ватенки.Средствата за благосъстоянието на народа потъват на хибридния фронт.Пълна мизерия!

доката такива като теб още живеят с комунизма ,борящниците и др.обобщаващи митове,американски генерал от Пентагона заяви,че руснаците са вече 10 годин напред технологично, а американците са 10 годи.напред във фантазиите си.

По правописа си личи от къде си.

Този пентагонски генерал да не е бил на лосион :), защото и след генералите има платени лаладжии като теб. Тук даже си избрахме такъв за президент :)

Не "разработва" а вече е разработено! 8-12 Мах са ракетите. САЩ стигна до 4 Мах и не знаят как да продължат. Модерна защита не ги лови. Гейм овер. Победител Путин!

Тия американци са толкоз тъпи! Със сигурност не ползваш американска браузър да пишеш в тоя форум, нали?

Това, че можеш да направиш браузър, не означава автоматично, че можеш да направиш и ракети. Иначе Microsoft щеше да ги произведе.

и в Подмосковието измислиха Уиндоус т.е Виндовс...)))) чети учи и се ограмоти смешнико

Предполагам, че прекаляваш с плейстейшъна (или някоя много по-добра съвеЦка разработка)! Малоумник!

Те един хладилник не знаят как да направят, хиперзвукови технологии ще ми развиват. Последната им адекватна оръжейна разработка е с над-60-70 годишна давност. Цялата им работа такава.

така е така .Сега си глътни хапчетата и си лягай.

Халидилникът ми е руски и е на 40 години. Работи без проблеми. Омръзна ми дори, но не е за изхвърляне. Смешник.

Щот' не може да си купиш по-добър. :)))

И харчи ток за цялото подмосковие .

руснаците казват -хубавото е там където ние не сме -това казва и обобщава всичко за живота им -гледах скоро едно предаване по первь канал-от едно руско село -снимаха къщата им -все едно от 19 век -полусъборетина барака с обзавеждане като от средата на 19 век -шкафчета от талашит изпокъртени мизерия ужасно депресираща обстановка и там отглеждаха трите си деца-имаха и двор с няколко крави и кокошки но всичко беше от мукава прокъсана-по зле от нашите цигански къщи

ти ако видиш /ако искаш де/-как живеят на 20 км.от центъра на Лос анджелис и на 15 км.от центъра на Вашингтон ,ще искаш да се телепортираш в Столипиново -там ще ти се стори рай.Така че не ми говори за 19 век. малко си закъснял с пропаганданата.А и темата е хиперзувоково оръжие. Иначе ако държш-няма др.държава като САЩ-едно гето където 70 млн./1/4/ от населението да са подали молби за храна за2016г.

докато руснаците вече успешно тестваха хиперзувоковото оръжие /Циркон/, Ню Йорк таймс от днес пише: "бронираната техника на САЩ по пътя от база в Германия до Полша се разпадна". С тая техника ще превземаме Русия?

Вас все ви превземат, Цървули, а сте се разпънали на 17 милиона квадратни километра все отбранявайки се! Само 140 народа сте нагълтали, отбранявайки се от нашественици!

Аз не знам какво е тествала Русия. Доколкото разбирам от статията - още нищо. Защото не може да правиш Москвичи и изведнаж - хоп на Формула-1. Не става така тази работа. Американците имат огромен опит със совалките. И никак не е чудно че сега реализират свръхсекретен проект ссъс совалка от ново поколение - Х-47. Има няколко екземпляра (колко са точноо никой не знае - засега са показани 2). Имат няколко успешни мисии в Космоса. Какво представлява "космическият бомбардировач". Ами въоръжена совалка, нищо повече. Руснаците имат едно единствено успешно изпитание на тахната совалка "Буран". В автоматичен режим. И нищо повече. Американците имат към 150 редовни мисии на совалки (тестовите не ги броим). Я да помислим сега кой е по-близо до целта. Че то не става само с пиене - трябва и акъл.

Американците и руснаците СА СЕ ДОКАЗАЛИ вече ВЕДНЪЖ в историята. Руснаците започват с Втората световна война с 40 000 танка, 50 000 самолета, имат разработки и дори прозивоство на танкове и оръдия, които превъзхождат немските и няколко милиона солдата - и губят всичко това за месеци! Американците имат 320 хилядна армия, няколко кораба, няколко самолета и морално остарели танкове. Следва Пърл Харбър и за четири години американската икономика произвежда най-могъщият флот, най-могъщата авиация и най-могъщата армия, атомната бомба и става ДОМИНИРАЩАТА ВОЕННА СИЛА В СВЕТА. Който разбрал разбрал! Това е огромната разлика между Руската и Американската икономика. А да и също американската икономика крепи Великобританската и Съветската империи да не се сгромолясат през цялата война и ги снабдява с милиони тонове БЕЗПЛАТНИ провизии и техника! Русницати за благодарност след това 70 години спонсорират терористи-човекоядци по всички континенти.

Ами то това са новините от Русия. Какво по модерно оръжие за убиване са измислили. Голям праз. Ако Путин си мисли, че Русия ще стане "полюс" за къвто се плюнчи от няколко години, очевидно не е в час, ама изобщо. То тя си е полюс и винаги е била... на отблъскване, на отвращение и на омерзание. Един път се мре, но е по важно как ще живееш. Да си навре тоя хиперзвук в задника и да му се радва и да стои далече от България смотаняка..

тъй тъй

вече го тестваха успешно проект- Ю-71, Циркон.

Eхаааааа! Днес соросоида пак ще папка.

По-добре вземането на решение да трае часове и дни

е да ама американците имат и те хипер ракети,и скоро ще идат и на марс,с една малко подробност де,че хипер ракетите все не могат да се отлепят от земята