Русия изведе сателит на Иран в орбита

Според САЩ апаратът може да предостави безпрецедентни възможности на Иран да извършват наблюдение над военни обекти в Израел и в Близкия изток

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия ще помага на когото иска.Никой няма думата най-вече тъпите сащ и противна Англия.Иран може да прави каквото реши-тъпите сащ ,няма да решават ,на фона на около 200 войни,които са причинили в света.България е духовен РОДИТЕЛ на Русия-Дава й Православие и АЗБУКА.Другото е от лукаваго.

_stankow

Ами ха така, съобщавайте, още същия ден. И какво, страшно ли беше ? От ЦРУ дойдоха и ви запечатаха редакцията ? Отведоха дежурната редакторка в Гуантанамо ? Нека има новини, всякакви и навреме.

Чорт возми Тва щатния трол на дира да се оплаква от дир,ру че е скрил новина за безаналогоро руско си нещо бря бря бря ! Абе келеш 90% от IT на дира е за руско оръжие баш един от наи русофилските саитове го изкарваш че крие руска пропаганда хахаха че той я мисли даже ! Порови се и сам напиши кои са собствениците на тва нещо наречено dir

най голямата гордост на САЩ е възможността да шпионира милиони хора едновременно и ако реши че това е "опасно" за нейната сигурност може да отвлече, убие, дискредитира или каквото реши за поклонниците на САЩ това е ОК и те не виждат нищо лошо в това

Ей това е путинофилското лицемерие. Американците са лоши, понеже нападат други държави, убиват хора и грабят ресурси. Ама Русия е добричка, даже когато напада чужди държави, убива хора и граби ресурси, понеже това е освободителна война, ти да видиш... освобождава цивилните от живота им. Освобождава домовете от перални и телевизори. Освобождава децата от девственост... Добри хора и туй то.

твоята работа е гузен, негонен бяга. никой не казва че Русия е добра. но ако ще говорим за добро и лошо е добре да сме честни. който е грешен, да е наистина грешен. иначе сега какво се получава. в Русия са лоши като подслушват, но когато го правят в САЩ е ОК? ние като общество отдавна нямаме правилни критерии за добро и лошо и нашето мнение се формира единствено от новините във фейсбук. никой не мисли за причините които са довели до едно или друго. всички само обсъждаме последствията.

Що за наглост! Кравешките лайна могат да шпионират, а и се хвалят, другите не могат и са лоши! Хора, не виждате ли, че ви се подиграват и политици и журналя!