Русия разработва нова далекобойна ракета

Оръжието ще е с морско базиране и обхват от над 4500 км

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авангарди, кинжали, сармати, армати, пак-фък... бутафория и макиаж... Дори и те с руски акцент : "Хотели сделать как надо а получилось как всегда - обосрались!" Самохвалството (неграмотно, при това) във връзка с изпитанията на авангард станаха повод за смях в света на разбиращите за какво става дума. И с всичките им останали "постижения" - все същото - смях! Русия, ако не се отъпве от бандата неграмотни кагебистчета-авантюристи, ще свърши зле. Нещо, от което светът се страхува наистина.

Гологъзите русороби пак се плюнчат за анимационните си филмчета... Нищо ново под слънцето.

Ми могат руснаците, разработват си! Никой не може да им каже копче! Лудите крави изостанаха след тях с десетилетия, и затова не могат....Ми това си е изцяло техен краварски проблем!

Цял де дъвчеш едни и същи мъде. Сам не си вярваш, ама продължаваш.

За предишните калибър се знаеше, че имат обхват 800 км, оказа се, че летят на поне 2000. Щом за новите е обявено 4500 км, те ще летят поне 10000.

Правят нещо пък каквото стане, и те не знаят какво. Важното е да се тупаме в гърдите.

Альо-о-о-ооо евротолерастите и евролиберастите, абе вие една винетка не може да си купите вече 10 дни, тръгнали разбираш ли да ми плачат какво ядяли или произвеждали руснаците?!! Абе вие, гащници пенетрирани, срама евроатлантическа малко нямате ли бе?!

Не 10, 9 дена!

Кравите от колхоза да мучат!

Така като те гледам и ти не си си купул винетка. Даже няма и да си купиш, защото обичаш да те пенетрират. Живей!

Intel разкри новото поколение процесори Core Франция ще се снабди с един от най-мощните суперкомпютри в Европа Роботизацията се отплаща на Amazon Royce чупи рекорда за скорост с електрически самолет Индия праща сонда към Слънцето и разбира се: Русия разработва нова далекобойна ракета

Ми да! Благодарение на тези разработки в ракетните технологии, кравите ги качват до МКС с руските космически кораби.

Приказки от 1001 нощ. Путинофилите нищо смислено не можете да сътворите. Жалки сте.

Ще!, Ще ... Ще? А в това време Боярышник има за всички.

Лудите крави.. ще лазери...ще хиперзвукови ракети..ще ядрени реактори...ще глайдери..И накрая не биде.. и всичко това го имат руснаците, А не лудите крави. Факти

Руснаците не са глупаци! И определено успяха да накарат кравите да напълнят гащите от шубе! И има защо. Докато краварите еврогейците и целия останал свят строи огромни бойни кораби от класа на разрушителите, за да могат да поразяват наземни цели на голяма дистанция от техните брегове, руснаците какво правя? Ами какво! Строят корвети! Корвети! Това са малки бойни кораби с водоизместване между 500 и 1000 тона! Дори не са фрегати! Но затова пък тези корвети-руските, са с тежко въоръжението като това на разрушителите! Никой друг освен руснаците, не успя да постигне такова чудо! Да разположи стратегическо оръжие, на кораби с толкоова малък тонаж! Руснаците не инвестираха като лудите говеда в създаването на огромни кораби като разрушителите Арли Бърк с коляма далечина на плаване, а НАПРАВИХА ТОЧНО ОБРАТНОТО, инвестираха в създаването на свръхмодерни ракети с огромен радиус на действие! След което ги сложиха на много малки кораби като руските корвети тип Буян М и Каракут. Едина руска корвета има водоизместване от 800 тона, един краварски разрушител от порядъка на 10 000 тона! Тоест повече от десет пъти по тежък кораб, което го прави по МНОГО МНОГО по-скъп, много по-голяма мишена, и много повече убити крави при потопяването на разрушителя. А при руските корвети е обратното, ниска цена, малък екипаж, и което е най-важното, руснаците ги пройзвеждат като бройлери тези корабчета на поточната линия! Да, разрушителите са по мощни и имат повече оръжия на борда, но затова пък могат да бъдат само на едно място по света, и са единична цел. Едно успешно попадение и няма Арли Бърк. А на цената на един разрушител могат да се построят десетки руски корвети, плаващи във всяка точка по света, та дори да унищожиш една..две..три корвети по време на война, другите ще отвърнат на удара, и ще изпепелят врага....Руснаците за разлика от лудите говеда правят това, в което са най-добри..Мислят извън рамките, мислят творческии креативно... и както винаги поставят в шах и мат краварите със свойте асиметрични отговори! Кинжали, Авангарди, Пересвети, Посейдони, Буревестници...асиметричен отговор.

'Руснаците не са глупаци' Не са, просто са бедни. Размерите на разрушителите (и американските и китайските) се диктуват не от грандоманщина а от изискванията на ПЪЛНОЦЕННИТЕ бойни системи - ПВО, борба с подводници и т.н. Всички руски Буяни, Каракурти и пр, са беззащитни от атаки от въздуха, от подводници или пълноценни бойни кораби, отделно ниската им мореходност и непригодност за открития океан. Калибри могат да сложат на всичко, обаче без целеуказание ефективността им се свежда до нулата - а за това е нужна морска авиация (руската е по-зле и от флота) или развита спътникова система (още по-скъпо удоволствие). Абсолютно си невеж в морската тематика.

Бедна ти е оная работа. Сигурно щот са бедни, са с десетилетия пред лудите крави във областа на хиперзвука, лазерните технологии, ядрените технологии, ракетните двигатели и какво ли още не...Щот са много бедни! А горките жалки кравари, въпреки че откраднаха от руснаците базовите технологии за хиперзвука и лазерите, пак изостават съкарите с десетилетия... Руснаците постигат резултата с възможно най-малко усилия и средства...факти! лудите говеда наблъскват трилиони долари в такива боклучави летящи ковчези като Ф-35..С НУЛЕВ РЕЗУЛТАТ НА СТОЙСНОТ ДВА ТРИЛИОНА ДОЛАРА! УСЕЩАШ ЛИ РАЗЛИКАТА, УСЕЩАШ ЛИ Я?

А да..И да добавя още нещо! Сигурно щот са много бедни, затова лудите крави им плащат като попове за да ги качват до МКС с руските космически кораби Съюз..Че техните совалки Челинджър и Колумбия изгоряха като погребални клади в атмосферата на Земята. Да щот нямат технологии руснаците, и щот са бедни..Лудите крави и до днес не могат да ги стигнат!

Хайде сега пък разходка по върбите - от проваления флот към руските провали в авиацията.. Абе момко - запенил си се и дрънкаш ли дрънкаш ама май сам не си вярваш. Мъчат те май съмнения че кремълската пропаганда те храни с трици и мултфилми. Само 2 мънички неудобни факта - 'боклучавите летящи ковчези Ф-35' все пак се оказаха едва ли не най-сигурния и безавариен самолет в Историята (1 катастрофа на 200 000 часа - руски подобен НЯМА) и намериха 400 външни купувача. А сериозна руска сделка за бойни самолети няма от години. За бедността и корабите - 20те най-големи яхти на руски олигарси (западни разбира се) превишават по стойност всички руски бойни кораби пуснати на вода по времето на путиновия възход. Факт.

Абе остави го тоя бе, той е най-големият специалист, най-вече по изместени центрове.

Качват ги до МКС, защото е по-евтино така. Нарича се аутсорсинг - плащаш по-малко пари на бедните, да ти свършат мръсната работа. Така и за тях ще има някой гаден краварски долар, защото без краварските долари не могат да си купуват и поправят оборудването с което вадят нефта и газа... които пак продават за краврски долари, а не за рубли... не знам защо. Ти знаеш ли?

Калашник, всеки рави квото може. Руснаците не могат това,което САЩ правят го пишеш ти. Да с ония Самолетоносач Кузнецов на парна тяга,дет е РЪЖДЯСЪЛ са за никъде. ГЛАДЪТ е фактор в Русия и си остава още повече днес. Последните 4 г. СКЪПОТИЯТА там се повиши 3 пъти. Това е Главният фактор за Русия. Той СРУТИ СССР и Соца и пак не им овират тиквите на фелтфебелите КЪСИ: Путев,Медведь и Шойго. Той и Андропов казваше имам оръжия да разцепя земята и го НАТЪРТИХА бързо в кабинета му а " Великия" СССР и Соца ОЙДОХА в СИФОНА. Натам ОТЯВА и Р.Ф. !!! АНАДЪНМО !

Смешки, две трети от краварските корита наречени самолетоносачи, са по стари ръждиви тенекета от руския Кузя. И да те светна нещо, новите им кораби имат тенденция да потъват едва напуснали пристанище, е когато не се блъскат като скотовози в траулери танкери риболовни гемии фарове и така нататък.

Ако бях на мястото на рублофилите, не бих разчитал на което и да е руско оръжие "разработено" след СССР! Досега няма нито едно сполучливо такова оръжие!! Всичките нови руски оръжия са се провалили с гръм и трясък.

gojko

Кога русия ще разработи нещо ново, което не е оръжие.Нов домакински уред.Нов медицински уред.Нова автомобилна технология? КОга деба технологичните тролове.

Много скоро Русия ще разработва най високите автомобилни технологий . ще има супер бързи компютри пройзведени в Русия , ще има и съвремени комуникаций и пътища. Абе да ви питам аз вас русфобите ... а вие защо биете негретите ?

Ще, но се събуди

Леле, ако всички в ресурсия са грамотни като тебе.... "технологиЙ, проЙзведени(това дори не мога да го произнеса), КомуникациЙ, негрЕТите"

Ако не е това което е до сега да са я нападнали -но сега им трябват много памперси.

Рашка е перманентно нападната и грабена - от 'патриотичните' путюви айдуци.

Да купим F-16 на цената на която руснаците доставиха на краварите на международната космическа станция, туалетна. В техния отсек американската космонавтка го беше запушила непоправимо. А на молбата на американците да ползват руската туалетна, руснаците им казаха че няма как да стане, защото са под американски санкции. Така, че не ми хвали краварите ,дето един нужник не магат да си направят!

толкова много оръжия, явно всечки руснаци вече са ангажирани с това производство...

друго, освен средства за убиване и разрушаване правят ли? А Дир-а редовно ни информира за тези успехи...Да не изпуснем нещо, въпреки, че сме страна, член на ЕС и НАТО. Деньги надо заработать все таки...

Пак ли?

Русия може да произвежда оръжия , но не може да произвежда жизнен стандарт !!! Ракетите не могат да се ядат, ракетите не могат да сроят, могат само да унищожават !!! Военната индустрия при диктатури може да се развива , защото е централизирана и могат да се ограбват природните и човешки ресурси безконтролно !!! Автомобили, обаче, могат да се произвеждат при свобода на пазара и реална икономика с правила !!! Да се накара насила една икономика да произвежда нужни за хората продукти е невъзможно !!! Робът не може да твори !!!

Руслямска държава харчи повече от САЩ за оръжия. САШ плащат заплати на военните 150 милиарда, 100 милиарда наеми, 100 миларда за консумативи и все в тоя стил. Руслямска държава има уж 48 милиарда за военните, но освен това има още 50 милиарда долара секретни в бюджета, т.е. пак за армията, щото всичко секретно е свързано с армията. Армията не плаща наеми, не плаща заплати на наборната армия, купува на измислени държавни цени. Например СУ-35 за 17 милиона, докато САЩ купуват Ф-ките на 80-100 милиона. Други им правят сателитите и те за тях не плащат и все от този род. На практика при 2,5 пъти по-малко население Руслямска държава харчи около 1,5 пъти по малко ресурси и средства от САЩ.

LOL, тия всеки ден по един нов проект за супер оръжие взеха да обявяват, ще им стигне ли населението да работи само по разработки бе.... Там все гении по селата, само да минат да ги извозят до институте може би трябва. Съвсем отиде в киреча работата и при тях.

Това е косвено признание на Руслямска държава, че хиперзвуковите ракети, лазерите, ядрените ракети са анимационен блъф. На кой му трябват ракети движеюи се с 1000 км/ч като уж има хиперзвукови?

Божо, само да ти припомня, че хората на Крим пожелаха да са в Русия и, че никаква анексия не е имало. За Косово, как стоят нещата?

Ъхъ, след референдум под дулата на Калашников. Айде бегай мурзи!

Да бе, цял свят ги видя- вързани и с прикладите! Хахахахахахахахахахахахха.

Божо мълчи и си трае. Щото няма какво да каже. 16 март 2014г.- новото, по-добро начало на Крим.

Хората в Крим пожелаха това, което пожелаха и австрийците по времето на Хитлер !!! Хората желаят това, което им сочат дулата на оръжията !!!

Schilo

Така ли, Божо? Беше ли там?

Отлинч новина! Така братушките, ще могат да пенетрират лудите говеда с ядрени гъбки, дори без корабите им, да излизат от пристанищата!

Ало, троловете от партията на Банев, колко от вас са си купили Йотафон и Лада! Винавайте с лъжите, че там всяка бройка се знае от кого е купена :))) Малоумни лаладжии.

Наистина си на нивото на индианците. Те за мъниста и уиски, ти за телефонче и шоколадче. Аз имам Йотафон и Лада. И съм много доволен. Вършат ми безотказна работа.

Каква работа ти вършат, да стоят на зарядното и в гаража?

Ако путлерова Русия произвежда най-доброто оръжие, значи е най-милитаризираната държава, което е отвратително !!! Ако путлерова Русия произвежда фалшиви новини за тези оръжия, значи е най-лъжливата диктатура, което е отвратително !!! Ако Русия беше нормална държава, светът щеше да е много по-добро място за живеене :((( Заедно с Китай тези две империи носят на света мракобесие и деспотизъм :((( На дъното на цивилизования свят по жизнен стандарт, но въоръжени до зъби ??? :((( Загубена работа диктаторска !!!!

Schilo

Русия произвежда това, което счита, че и трябва за защита. И не е Русия тази, която има бази къде ли не. И не е Русия тази, която сее "демокрация" с кръвта на милиони жертви. А, дали са на дъното...Интересно, статистиката показва друго. И за Дракона и за Мечока.

Статистиката показва, че Русия и Китай имат по-висок жизнен стандарт от Австрия и Дания :)))))))))))))))))) Не ви ли е срам , путлерови тролове ??? Защо не си вземете чемоданите и да се изселите , я в Новосибирск, я в Шанхай, я някъде там !!! Хвалите едни отвратителни империи, които са пролели толкова много кръв на СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ !!!!! Стига сте писали глупости !!! Като са ви толкова мили Русия и Китай, изнасяѝте се !!!

Schilo

Статистиката показва, че "европейска" България им диша прахоляка. Статистиката показва, че Китайците са опрели до стената САЩ, статистиката показва, че Европа почва да върти на празни обороти. Статистиката показва много други неща.

Schilo

Статистиката показва, че след САЩ, Русия е втората държава по брой на емигранти в нея. Интересно, защо от 40 милионна Украйна, поне 6 млн. украинци работят в Русия? Интересно, защо грузинците масово бягат от пронатовска Грузия пак в Русия? Молдовците?

Имаше един бандит, Божо Кравата! Ти си само кравата, Божо. Бил съм в Русия, бил съм и в Китай. Но, такива, като теб, които не са си показвали носа навън, за радост не сте много. А, при преценката, кой какъв е- точно вие, които въздишате по таблетчетата и за едно такова нещо сте готови да лижете задници, сте родоотстъпници. Вашият образ е Кириак Стефчов. Ако си чел "Под игото"

Като си бил в Русия и Китай, защо не си си останал там , в рая на света !!! Плюете България , хвалите Русия и Китай ???? БЪЛГАРИЯ Е МНОГО-ПО ДОБРА ДЪРЖАВА ЖИВОТ ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ РУСИЯ И КИТАЙ !!!!!!!!!!!!

Защо ли? Защото тук съм роден, израснал, образовал. Защото тук работя, тук си плащам данъците. Защото аз съм от хората, които искат да направят нещо за България, а не като теб, да разчитам на подхвърлен сребърник. А там, мога да отида, когато си поискам.

И смяташ, че като си съветска номенклатура , можеш да плюеш България ???? Кажи сега, другарю, че България е по-лошо място за живеене от Русия и ще те заплюя !!!! Гадни ченгета съветски !!! Унищожихте Русия, унищожихте и Родината ни !!!!

Поправка! Ресурсия нищо не произвежда. Тя ЩЕ произведе... някъде в незнайното и далечно бъдеще.

Schilo

Я, да видим, кои са по-големи военолюбци: Тези със 750 млрд.военен бюджет на над 800 по света, или онези с 46 млрд.и не-повече от три бази?

Schilo

Не бе, кажете, кои са по-големи военолюбци? Тези, които имат плаващи летища? Или онези, които не са милитаризирали океаните?

САЩ строят стена по границата си с Мексико, а Русия заграби Крим от Украйна !!! Това стига ли ти трол съветски ??? Кога САЩ са нападали Канада, защото е изконна територия на САЩ ??? Кога САЩ са влизали с войски в полуостров Калифоррния , защото народът на полуострова иска да е част от САЩ ???

Schilo

Май си изпускаш нервите? Кой свали законно избраното правителство в Ирак с лъжи? Кой разбуни Афганистан, кой взриви Либия? Кой разсипа красивата Украйна? Кой се опита да свали светсткото правителство в Сирия? Кажи бе, боклук!

Божо, я кажи на тия хора, одобряваш ли външната политика на САЩ? Като твърдиш, че си обективен? Кажи, харесва ли ти, че запалиха Близкия изток, че разбутаха Украйна?

Демагог си. Кажи какъв процент от БВП са тези пари. Кажи какви заплати се плащат на военните в двете страни. Кажи колко девалвирали рубли ще трябват ако се плащат заплати на наборната им армия.

Вот почему на нас живеещите в България българи,турци,цигани,гърци,гагаузи,каракачани,власи,къзълбаши,албанци,руснаци,англичани,немци и т.н. ни трябва колкото се може по бърза и тясна интеграция със съюзниците от НАТО и главно със САЩ.За да можем да имаме напълно боеспособна армия която в рамките на НАТО и с подкрепата на НАТО да може да отрази всяка агресия на агресивна държава като Русия.И да отговори подобаващо на такава агресия!

верващите! Боеспособна армия имахме, ама си я разформировахме.

Schilo

Готово- постъпваш ли в армията?

Ако се наложи, ПАК ще постъпим. А ти? В руската? Там ти е мястото.

Анонимният, я кажи, какъв беше норматива за разглобяване на АК 47 ? Бил си ти в армията, ама друг път. Поне кажи, при маршировка, с кой крак се тръгва?

Малко ли ви са тези ракети дето ги имате бе Колхозници ? С наличните оръжия можете да затриете планетата няколко пъти. Няма друга държава на земята дето да се хвали с новите си изобретения за избиване на хора така както Русия . Диванета си бяхте и такива си остнахте през вековете .

Schilo

Янките ли питаш?

Имат ли ракети или нямат. Тук като четеш не можеш да разбереш. Вземете си изравнете опорните точки.

офф...тия мултфилми омръзнаха на всички. С кого и кога рашка лайняшка ще воюва? Освен с цивилни в Сирия и слабатане натовска Украйна - Путя няма топки за повече.Защото знае отлично,че рашанската армия е един смях. Само местните руски Урви се вдъхновяват,но и те не знаят защо точно. Само наведеният,угнетен ,беден и неграмотен пролетарий би повяр2ал на тия тъпотии. Има и разни копейкаджии дето лапат рубли - но това е явно за всеки.

цяло нато вие и плащат на още една плеяда платени кухогжлави да вият и те за руската зплаха. .. медиите и те! ангилизите пък се намазаха направо! И ти се кво казА? едно нищо.

Вие да не сте от партията на Банев?? :))))

Ние сме от партията на омерзените и възмутени българи, които скоро ще хванат каша и пушката! Дупе да ви е яко тогава!

толкова са обезмозъчени шорошорастите и нпо-либерастите, че не знаят вече от кой кладенец да наливат вода. едните реват колко били гладни руснаците, другите как им били криви ракетите и не целели правилно, трети искат прахосмукачки да чистят на коня... ало, лешпери, абе нещо със свои думи можете ли данапишете бе?

Русофилистик да говори за мозък... какво означава: >>>

И го използваш без да знаеш? Пак ли? Пари за частни уроци да ти обяснявам имаш ли? Плащане в натура от евролиберасти и шорошомолци не приемам.

кога?

а в момента правят домашни системи за опушване на сьомга и шунка;)

На кой му пука за мошкарските полюции? Да си мерят ракетите със Сомалия, от тяхния ранг е!

Че те сомалийците пребиха тюлените... ония американските спец части които се опитаха да отвлекат семейството на Айдид, така чe сомалийците стават за мярка;)

Преди няколко години беше 65-тия рожден ден на другаря Путин. И за да се натегнат военните решиха да изстрелят по Сирия от кораби в Каспийско море 65 ракети Калибр (крайно време е писарушките да схванат, че личните имена не се превеждат, поради което "Калибр" остава "Калибр", а не "Калибър", както и руския президент остава Медведев, а не става Мечкаров). Както и да е - от всичките 65 ракети успяха да литнат (и да отидат незнайно къде) само 14. Толкова за ракетите серия Калибр.

едно време пишехте, че ударили трактори в Иран.... не знам защо евреите организираха полеви военни болници в пустинята? кого ли лекуваха там, като калибрите не са стигнали целта си?

Щом им трябва 4500км, значи едва ли се целят по нас. Дано.

Поредният "журналистически" срам на дирниците :))) Следите руското "ИТ" ежедневно :)))

Кажи ми ти кое западно издания следиш, ежедневно да са напрая сметка колко си тъп. Аз предпочитам да чета и от 2-те страни на пропагандата. Дир-а добре се спряват да копират от всякъде.

Предназначението не тези ракети е да унищожават самолетоносачи.

Защо въобще им обръщате внимание? И вчера цял ден показваха как Путин стреля с оръдие. Защо им обръщате внимание на тия...странности?

Как иначе ше се оправдат разходите за оръжие? А с този форум могат да оправдаят и разходите за хибридни войни и други.

Млад консртуктор ,тея си мкслят че само те могат да правят ракети.

пратете и една за наште русофил4ета и летеца.

директно в щатската база в ново село! доставка по въздух! Радостни сме да я получим, така ли? шорошопитек непоръбен.

От 2020 година всеки руснак със собствена преносима ракета! Долу всички агресори по целия свят!

Руски простотии.

Добре де, а нещо за ядене ще произведат ли? Поне хлебо да имаше... Тия в Руската Империя са като в концлагер. Глад и мизерия.

Руся изнася пшениа. Гладни сте вие - балканските орки на шорош!

От кога почнаха да изнасят щшеница? От 2-3 години. Цял живит са внасяли, даже Аляска я продадоха за да си купят хляб... Добре че последните години западни предприемачи почнаха бизнес в рАсия в стопанства с милиони декари, та накупиха техника, донесоха им семена и препарати и ги научиха как да гледат пшеница. Все пак е 21 век.

Изнасят пшеница, ама друг път. Изнасят зърно. Фуражно. Поне се научете да четете руските газети и сайтове. "Зерно" не означава пшеница, тъпи ватни скотове!

Имат, дори повече видове от нашите магазини. Както и черен хайвер имат, месо, плодове. А, и млечните им произведения са от мляко.

Уф.....

А купувачи на тези цени има ли?

Имат , но само за избрани. А обикновеният колхозник праска борш и черен хлебь. Тъпак.

миролюбива нация

Кои, ония със 750 млрд. военен бюджет ли?

Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.

Соросопитекус малоумникус е в действие. Чакаме и онова "Който ни освободи, той ще ни зароби" Хахахахахахах

това от терминален3 или от екстриймпойнт го копира? :)))))))))))

А к'во стана с бялата техника, няма ли да пуснат някой нов модел на прахосмукачка ? Нещо за подобряване бита питам...?

ма ти си в колиба и точиш ток с две жици от уличното одветление. за какво ти трябва прахосмукачка? с нея на коня ли ще чистиш?

Да прав си, в тамушната деревня има само землянки...

Идиот на n-та степен, те няма да стрелят бяла техника, ако западните приятели решат да донесат в Русия демокрация върху крилата на бойни самолети.

Полша едно време кой с кого си я подели, все едно им е дворно място? В Афганистан през 80те години кой и какво донесе там ? Пък оня ден разбрах, че твоите любимци и в Монголия са носли от същото ...

ОБЕЗМОЗЪЧЕНИТЕ празногалви шорошорасти по цяло десетилетие карат на копи/пейст на разни простотии. кой какво бил казал. Слагат думи в устата на народни герои като Левски и Ботев, които те никога не биха си помислили, не да изрекат, вдигат паметници на убийци на своя народ като американски пилоти (бяло дупе и криле), макар и странни... Наистина се оформя една цяла секта ОБЕЗМОЗЪЧЕНИ идиократи, пикаещи на публични места, драскащи паметници... Боже какво бъдеще ни чака... нали беше българин?!

Така е. Целта на шорошопитеците е облезличаване на българската нация.

Ами прочети малко история, ама не история на БКП. И Левски, и Ботев, и Раковски, и З. Стоянов и други възрожденци са писали против твоята войнстваща матушка.

Димитър Благоев за Русия и русофилството: "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите."

С ракети си правиш каквото си искаш, без ракети идват американски сенатори и с преводач - в лицето на местен български "политик" - по телевизора ти казват кой проект може и кой не може. Аз лично предпочитам да ям ракети от колкото пишки. Но излгежда това е въпрос на вкус.

Много точно!

Какъв ви е проблема, роби на Газпром??? Ние така или иначе сме 100% на руски газ! Повече от това не може!!! Може ли да го разбере това, идиотската тиква???

Дали е робството на шистовия газ или на Газпром, все е робство.

Русия разработва нов далекобоен вибратор, за да достигат изгладнелите русофилистични дирници в Задунайска губерния :))))

Според д-р Фройд, пресъздаваш мечтите си за самозадоволяване.

Не! Възбуждам се от това да мачкам русофилистични проститутки от разстояние :))) Ти често ли говориш с Фройд?

По-скоро такива са изнасилване като деца в семейството... някой братовчед или чичо... Личи му от километър.

Хахахаха, мачкаш ги за топките, тръпнейки в очакване за ти забучат ръкетата в кафявата цел, нали?

>>>, когато няма какво да кажеш против военното могущество на Русия, започваш да бълнувашот безсилие . Нормално е .

Хубаво, ама нека новата ракета си я наврат там, където и старата. Там, където сутрин рови кафявата къртица. Това важи не само за ракетите на СССР, но и за американски, еврейски, турски, индийски, китайски и тем подобни. С вашите ракети си стреляйте у вас! Няма обаче да престана да се чудя на наивните, малоумни дебили и търкачи на талони, които, чувайки думата Русия или Путин, се дупят и мажат кафявата точка с вазелин...Нещастни умопобъркани дебили, как може да се радвате на военна мощ на чужда държава? Утре тези ракети ще сеят смърт и разруха и ще падат по вашите тъпи и прости глави! Руската империя си следва свои собствени интереси, за Бугаристан им е през оная работа. Освен това, малоумни дебили, разликата между Царска Русия на цар Николай и посткомунистическа феодална Русия на Путин е от небето до земята. Това разбирате ли го? Май-не. Неука, проста и дола паплач и измет сте си вие, национални предатели, било то русофили или тръмпофили... Нали знаете, че никой не обича предателите и те първи ще изядат бахура, ако се случи нещо?

Тъп си, Васко, много си тъп! Не руснаците имат бази по целия свят, не са те тези, които сеят "демокрация", оставяйки милиони жертви! Чий х.й търсят в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Япония, Южна Корея, Европа?

Преди да коментираш нечие изказване във форумите, научи български език. Ти кьорав ли си или малоумен? Казах, че написаното важи и за САЩ, Израел , Китай и т.н. За всички сеячи на демокрация. Освен това- видяхме какво пося Русия в половин Европа, та още берем плодовете на сеитбата им. Див и варварски социализъм. Видяхме и плодовете на Русия в Афганистан, Сирия, Крим и така нататък. Айде, моля ти се...

Васе, тролските похвати са отдавна известни. Та и ти така.Пишеш нещо общо и после се насочваш към желаната цел. Нали?

Русия е Нигерия със сняг Забележително изказване на един от създателите на Google - Сергей Брин, за Русия: [въпрос]: Един от нас ще пътува за Русия, какво ще го посъветвате? [Сергей Брин]: Да си вземе бодигард. [въпрос]: Сега Русия произвежда приблизително толкова нефт и газ, колкото целият Персийски залив. Какви са геополитическите последствия от това? [Сергей Брин]: Русия е Нигерия със сняг. Наистина ли искате банда криминални "каубои" да контролират световните енергийни доставки?

Това нещо го има през 2009г в цитат в money.bg... Ще трябва да е от времето преди заптиетата да са арестували Левски... ха-ха-хахххх Да си ШОРОШОРАСТ Е ОБЕЗМОЗЪЧАВАЩО! :)))))))))))))))))))) Aлцeĸ нa 03.02.2009 в 14:25:42 #14 Зaбeлeжитeлнo изĸaзвaнe нa eдин oт cъздaтeлитe нa Gооglе - Cepгeй Бpин, зa Pycия, oтпpeди 7 гoдини, нo вce тaĸa cвeжo: [въпpoc]: Eдин oт нac щe пътyвa зa Pycия, ĸaĸвo щe гo пocъвeтвaтe? [Cepгeй Бpин]: Дa cи взeмe бoдигapд. [въпpoc]: Ceгa Pycия пpoизвeждa пpиблизитeлнo тoлĸoвa нeфт и гaз, ĸoлĸoтo цeлият Πepcийcĸи зaлив. Kaĸви ca гeoпoлитичecĸитe пocлeдcтвия oт тoвa? [Cepгeй Бpин]: Pycия e Hигepия cъc cняг. Haиcтинa ли иcĸaтe бaндa ĸpиминaлни ĸayбoи [а bunсh оf сrіmіnаl соwbоуѕ] дa ĸoнтpoлиpaт cвeтoвнитe eнepгийни дocтaвĸи?

Тази статия е поредният пропаганден вибратор за изгладнелите за руски ракети русофилчета :)))

някаква тайна ракета или могъща сила е бомбардирала с голяма точност рублата, че вече 5 години не може да отлепи от дъното и рашките смучат яко кал.. ама па може да си имат и те велика ракета.

Боб чорбата, тях не ги мисли. Имат си и за ядене и за пиене. И, правят каквото си искат, а не каквото им кажат! Това е свободна държава!

Особено за пиьене. Кеф ти водка, кеф ти самогонь, кеф ти течност за чистачки, кеф ти Боярищник. Ако искаш го пий ако искаш си почисти ваната ако изобщо имаш такава в комнатата

Да, кеф ти, каквото поискаш. И черен хайвер.

Че даже и зелен. Хихихихи!..

Ватниците се насраха от факта ,че оня ден още един американски кораб влезе в Черно Море. Затягат им примката лека полека. С тая ракета могат да уплашат само гаргите , но не и отлично подготвен противник, който явно много добре знае що за стока мурзилките.

Schilo

Хахахахах,ь има посрани в Черно море, вярно е. Ама бяха на борда на един американски кораб. Уж много нов, и в същото време, по-безпомощен от рибарска лодка!

Що да са били безпомощни? Ти какво искаше да го свалят и да се почне ли? Що всички руснаци толкова обичате войната? Що толкова ви влече към оръжията? Що все ви се струва че някоий иска да ви нападне? Ей лоши хора, зли хора сте това руснаците. Ами огледайте се бе хора, света не е само насилие.

Точно така. УС-то са най-великите... Докараха си пушкалата при нас, че като поченат да ги пуцат да пуцат по НАС. Продължавай да ревеш със все сили да призоваваш за война! Дано 1-вата чупена ракета падне в твоя заден Двор!

Досега руските ракети са свалили само един руски Ил... Иначе статии много...

И стотина "Томахоук"-а

1000000 направо :)))) Много сте им лесни, бе! Идиоти.

Не, стотина са, щото янките се спряха. Видяха, че китайските пиратки имат по-голям ефект. Че има идиоти, има, и ще ти кажа, как да видиш един- погледни се в огледалото.

Любимата статистика, колко убйства имат УС-то и колко малко имат другите. Това ти показва колко са велики или колко са кръвожадни?

Червен трол, погледни статистиката. Колко убийства на 100 000 човека има в САЩ и виж колко има в твоята матушка Русь. Явно вий червените сте освен войнолюбци ами и увредени в главите и не четете, но пък лъжете яко.

BajMihal

Рашките само с Гладомора повеждат убедително. Да не говорим за квотите за избиване на "врагове на народа". Там Хитлер изглежда като аматьор в сравнение със Сталин.