Руски хакери откраднали документи за търговските преговори между САЩ и Великобритания

Най-вероятно данните са откраднати от електронната поща на бившия търговски министър Лиам Фокс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста надеждни системи за защита разбирайте Exchange 2016 зад скъп firewall уви не е помогнало. Когато user-a e малоумен няма система която да го предпази.

И туй британска фейкова шитня кат Казачока! Казачока който беше тполкова супер опасен и отровен...Че от една капка умираха цели градове и села.....Толкова отровен, че срещу него нямаше спасение и всички издъхваха на 100%! А накрая...накрая от него се спомина една жена от получена алергия, и наркоман от предозиране!

ало редактора, уж си ителигентно момче... много подценявате хакерите или за Дира е важно да се плюят русофили и русофоби

Ами тогава защо се чудим на "човека с каскета" който също повтаря - "Анонимни източници и думата highly likely са основата на всички обвинения ......" Ученикът си е научил урока! Аз нека кажа ....." че сестра ти е проститутка" пък ти иди доказвай че нямаш сестра. :)

Официално МИ6 се намеси в изборите на САЩ, шефа на Скрипал Кристофър Стийл беше началник на сглобеното "руско досие" на Тръмп за Хилъри Клинтън (Рокфелер). Официално също се намесват в руските избори, без да крият това, както и в Украйна, Сирия и т.н. За британския ТВ филм "Strike_Back: Retribution" за "руски" "Новичок" и след два месеца пуснаха сглобената "атака" срещу своя официален шпионин Скрипал, като се оказа, че в кръвта на двамата Скрипал е нямало никакви следи на "Новичок" а от nerve agent BZ произвеждан в биолабораториите в Porton Down, а обвинените руснаци посетили градчето 2 часа след като Скрипал са излезли от охраняваната от МИ6 къща на Скрипал. Това се поясняваше в разследването на българската журналистка Диляна Гайтанджиева (dilyana.bg). Отровен агент А234 ("Новичок") никога не се е произвеждал в Русия, а в Казахстан и САЩ са извозили оттам всички количества. Украинецът Скрипал е работел за Porton Down и уреждал чрез украинци пренасяне на химическо оръжие от Porton Down до Сирия, в Източна Гута бяха намерени на склад контейнери с отровен газ VX от Porton Down, както и пленени английски, израелски, американски и саудитски военен персонал... Както се шегуват британците, след обяд с пиле от тестовете в биолабораториите в Porton Down до Солзбъри (където се разработват и изпитват химически оръжия повече от век, потърсете например "Porton Down VX"), сигурно са се натровили от обяд с отровно пиле.

Те така искат и Фатмака да го иинсталират електронно и с машини от КГБ.

В момента пропагандата е по-гадна и по-тежка отколкото при комунизма. Хората не са свободни, а обвързани и обременени в тежка технологична пропагандна система управлявана от диктаторите от Вашингтон

Този трик с "кибератаките" е крайно некоректен - всеки е длъжен да охранява собствеността си. Ами направете си достатъчно сигурна система, бе! Интересът на Всеки към тайните на Другите е ЕСТЕСТВЕН! Светът се развива като състезание, нали това е Капитализъм! Така че не мрънкайте и не подсмърчайте като циганчета пред супермаркет...

ок. довечера съм у вас. и ще си взема каквото искам ако не си блиндирал вратата с/у динамит... И ще бъда прав да сторя това щото както каза - "всеки е длъжен да охранява собствеността си.. Ами направете си достатъчно сигурна система, бе!" Ба си наглото мислене.

Типичен "фейк нюз". Четеш заглавието и цъкаш с език. Мозъкът ти вече е промит. Ако си направиш труда да прочетеш новината, разбираш "... вероятно от руски хакери." Разследването продължава, няма още нищо доказано. За съжаление нивото на dir.bg пада с всеки изминал ден. Дано си заслужават парите за тази промяна в отношението към читателите на сайта

Тия кога научиха, че има компютри, кога започнаха да разбиват пароли...Когато ние произвеждахме ПРАВЕЦ тия въобще не подозираха, че съществуват компютри....

Изключително много ме забавляваш :D По плановете на СИВ ние произвеждахме персонални компютри. Но, компютри за индустриални, военни и научни цели правеха и поляците, и руснаците. Всъщност, единственият в света компютър, работещ в троична бройна система, е руски. За незапознатите, математически анализи от 1960-те установяват, че най-оптималното представяне на числата би било в бройна система с основа неперовото число е = 2,731828... Поради простия факт, че това няма как да стане, двете най-близки остават двоична и троична. В момента критичните изчислителни системи във военната техника на руснаците се базира на фотоника, за да ограничат външното влияние от силни магнитни полета и висока радиация. А, от тестовете на изделие Л-175В (Хибины) срещу разрушителя Томас Кук, се видя, че американците никак не са взели необходимите мерки. Та, по-полека с мощните изказвания кой какво не бил знаел, защото изглежда руснаците да са далеч по-наясно с тези технологии от нас, всъщност.

Тотални глупости и тъпотии, особено за "изделие Л-175В (Хибины) срещу разрушителя Томас Кук". Как си видял бе кретен? Едиственото което се видя, е че Хибини е въздух под налягане. Моряците най-спокойно си снимахая с телефоните, ама видиш ли апаратурата на кораба била блокирана според малоумен блогър, а простата сган повтаря малоуно това малоумие.

Българският хакер рамо до рамо до братския руски хакер. Нов лозунг на 'Орлов мост'

Също като ншите джендъри - гордо пред турските манафи в нато .

Е какво излиза, че ако открадня някакви документи от незащитената поща на някой изкукуригал юк министър, и прекарам трафика през сървър в Буркина Фасо, тъпите английски гайди ще обявят, че ги е нафакал буркинафасийски хакер ли? Боже, колко мъка има в английските гей и либерастки среди...

Анонимни източници и думата highly likely са основата на всички обвинения към Русия. :Д

Сега следват подробности, че "сигурно са действали от руски IP адрес"... Майтап бе, Уили!

Няма значение кой ги е откраднал - да са си ги пазили както трябва. А има и друг вариант - умишлен...

"вероятно от руски хакери" Нека допуснем че наистина е така. Имаме значи две групи хора: 1 англосаксите, които се наговарят как да оберат света за пореден път. 2 руските хакери които им развяват мръсните тайни. Кой в крайна сметка е лошият?

те щото мужиците от чист алтруизъм го правят това?

Врагът на моя враг е мой приятел. ТАка че дреме ми защо са го разкрили -вероятно да помогнат на Китай срещу САЩ.

И това е повод за гордост при Мурзилките :) Най големият агресор в света . Посегнаха и на братските си народи като Украйна и Беларус .

А "демократичните" ФАЩ се изправиха не срещу 2 народа а срещу ВСИЧКИ.Амяа с промития "демократичен" мозък, лудите "демократи" няма как да го разбират и ще си дращят за центове по форумите. Нищо, вече никой не им вярва и ги вземат за мезе,ама те нали са луди не разбират.

А краварите посегнаха дори на собствения си народ, т.е. себе си ... ама, не по хубавия начин :D Или май никак не следиш що за жалък цирк е ситуацията в САЩ? Въоръжени групи "протестиращи" буквално рекетират бизнеси, арестуваните биват пуснати от разни прокурори тип Гешев. А, ако някой от заплашените/рекетираните извади оръжие срещу тези групи, за да се защити, същите тия жалки прокурори (до един от демократическата партия) завеждат дела за неправомерно боравене с оръжие, нарушаващо законите. А, това, всъщност, е в пряко нарушение и на законите, и конституцията им, които позволяват на тези граждани дори да открият огън и да избият натрапниците, нахлули в частна собственост. Въобще, гештъпо тук е просто едно копие на американските си колеги, затова е толкова зле ситуацията в цял свят. И се връщаме обратно в Украйна, където американската демократическа партия докара на власт фашисти. Не руснаците, а американците посегнаха на Украйна и гражданите на тази изстрадала страна. На Беларус посегнаха тия от Петата колона, т.е. машите на демократическата партия на САЩ. В Украйна тия не посмяха да пипат, та трябваше ЦРУ да се оправят сами.

Още една руска конспирация от категорията highly likely, каквато впрочем беше и историята с новичока и скрипалите, както беше и историята с нашенеца Гебрев и руснаците...Абе сичко е highly likely...и шараните поверваха...

Само те самите си вярват, и тоне всички.Никой вече не им вярва, гъбаркат ги и ги вземат за мезе...

Ма как се не спря тоя Путин - всеки ден им разказва играта! Па остави ги да починат малко, да си съберат солука и тогава ги почвай отново!

"вероятно от руски хакери" "изразиха увереност, че зад нея стои държава"

Ами от мужикистанците какво друго може да се очаква - шпиони, крадливци, копирчачи, подслушвачи, подривна дейност, саботаж и диктатура. Така е било винаги, така и ще бъде. Затова и са на това дередже де. Да сте чули скоро за Гноскосмос? За някоя успешна руска компания? За нова марка руска кола, телефон? Няма и да чуете. :)

Британците са досадни мрънкачи. Русия и Путин станаха кошмари за управляващите в Лондон. Как не се сетиха, че Ковид 19 също е зловещо изобретение на Кремъл

Англичаните са бъркали в контакта май.

Верно е! Лишчно Путин с двете си ръце ги хакна и отнесе докумените. Видех го.

Дей ядреното оръжие на Ирак!!

Бравос!

Тези ще да са чукчи и проникват през Беринга... и Аляска, щото е най-близо!

А, най-вече проникват през разхлабените сфинктери на джеймс-бондовците :D

И сега, след така изнесените факти, за пробита и компрометирана страшна кибер-защита, аз настоявам за незабавно въвеждане на дистанционно електронно гласуване!

Е па, оди са муай там да налапаш вируса!

Само да чукнат клавиш и сичко излиза на екран при Песков , който веднага го докладва на Путин!?

Следващата серия на 007 ще е Джеймс Бонд: Матрицата ;)))

Бегайте,бе! ..

М-д-аааа, имат според думите им отлична система за кибер защитен! Ама не ми се мисли какво щеше да е ако нямаха такава защита :))) Друг е въпроса, че и да има страшна кибер-защита, ако гламавия министър си напише за парола името и телефонния номер, направо и ебава мамата на цялата защита :)))

Че то някакви тайни ли има в тези договори? Те не са ли взаимноизгодни?

Не разбрах, Ройтерс твърдят, че Бай Иван е чел пощата на Джеймс Бонд?

Първо, защо трябва да има нещо тайно в тези документи? Второ, тръгват от: "вероятно от руски хакери" После до: "Анонимните източници не уточниха коя руска организация или компания смятат, че е извършила кибератаката, но изразиха увереност, че зад нея стои държава" И аз като що годе анонимен източник, може да изкажа разни предположения. И после: "Кремъл днес все още не е коментирал случая." "Хайли-лайкли" нямат още нищо англичаните.

Уф че скучнотия... Сънен съм още и чета руски " каки", викам нещо пикантно, а то...

Кой ми сра в гащите?

Малоумници вероятно,Сър!

Още една доза СМЯХ от западняците.

НА 100% е вярно, че руски, китайски, ирански и северно корейски хакери са откраднали здравия разум на така наречения "запад".

Тези ингилизи им стана навик ... "много вероятно, анонимни източници и т.н."Доказателства?! Какви доказателства? Ами ние сме джентълмени. И тогава на Бай Ганю като му тръгнала една карта ...

"вероятно от руски хакери". Откога предположенията станаха основание за изводи? Само глупаци могат при недостатъчно информация да праят кардинални изводи. Ами защо да не са китайски или индийски? Китайците имат повече интерес от тази информация.

Настояваме за електронно гласуване! Веднага!

Настоявай пред курни техноимпекса

Иска ни се, ама много.

Баш тъй, бабиното...да гласувамИ от компютуро.