Коментари - YotaPhone 2 вече е по-добър и по-евтин (снимки) | IT.dir.bg
назад

YotaPhone 2 вече е по-добър и по-евтин (снимки)

Руснаците от Yota Devices са извършили редица промени в своя смартфон с два екрана YotaPhone 2 - устройството е подобрено, по-евтино и вече се предлага в бяло.

Обратно в новината

Коментари - YotaPhone 2 вече е по-добър и по-евтин (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Термина Китайски части е интересен. Да произвеждат се в Китай но те са измислени в други страни. Там се ползва евтина работна ръка и Ноу Хау.

Телефон направен за собствени нужди на Русия.Правят и коли Опел Рено Лада може и други да има. Пазарна икономика.Дано 2/3 да могат да си го купят,цената не е ниска.Те масово пазаруват от Китай по Интернет. Пазарът им не е затворен и ограничен.

Кое му е Руското.Сглобявасе в Тайван с Китайски части.

Ха-ха този незнамкакъв си фон ще има ли и вградена отварачка за бира.

... А-а-а-а !!!! Не обиждай "Reef" джапанките,моля !

На всички мурзилки ще се раздава един такъв с вградена снимка на ВПутин яхнал жерав

bobsyn@

Аз си взех предната версия на Yotaphone, която в България се намира за около 450 лева. Е, малко по-правоъгълен е, но камерата е добра, идва стандартно с 32GB диск, без слот за допълнителна карта с памет. По ревютата пише, че са оправили някои кусури, но за мен парите си заслужават стига да не иска човек задължително най-новото.

Другарят Путю, Вожда и Учителя на целокупният световен лумпен-пролетариат обеща, че няма да се занимава със соросоидните операционни системи, ами щял да си измисли сам нова операционна система, хем хамериканците да не могат да шпионират СССР2. Ама защо сега това хубаво телефонче е с еврогейски Андроид не мога да разбера? Защо другарю Пути още не си измислил ОС, защо? Хайде, знам че можеш и твоята дума е хвърлен камък

Андроидът може да е еврогейски, защото Андрей, дето пише руския Адрейид още не е готов, ама процесорът е от Тула. Сляп Драгун се казва. Кръстен е на дядото на конструктора си. На китайски се пише Snapdragon

ДИМА

в превод гооглето дава за snapdragon: кученце, лъвско око, муцунка. никъде не видях сляп дракон

Мобилен телефон Allview X2 Soul Pro, Dual Sim, 16 GB, 4G Румънски, 749,99 лева...

600Евро? Ухаа! "Братушките" нещобса се объркали. Няма как да пробие никому неизвестна компания(при това руска?!?) с телефон за толкова кинти. Реално ако е 200-300Евро има шанс.

yotaphone отдавна не е неизвестна. е, лемурите, 'дето освен самсунг, моторола и айфоня дру'о не знаят...

Руски телефон с американска технология и китайски части. Какво му е руското. Поредния скъп боклук. Откога руснаците пък какво разбират от високи технологии?

Странно Путин подарява Yota Phone наляво и надясно, а Медведев ползва iPhone

Тези руснаци не са добре както винаги. Идиоти до последно. Кой ще купи руски телефон за 600 евро. У нас само Сидеров ще си купи с пари на партията разбира се и демонстративно ще говори пред камерите. Също може и друг вариант. Путкин ще прати бройки за върхушката на Атака.

Ето ви типичен комунист. Вместо да обсъжда качеството на телефона (добър или лош) той на политика го удря ;)

Като нововъведение за втори дисплей са го изкарали. Като габарити и дизайн - абсолютно нищо ново, даже дразнещо с тия извити елипси. Като софтуер "чист Андроид" предполага бъгове. Като сравнение между "руски дизайн и китайско производство" и "американски дизайн и китайско производство" то просто нема база за сравнение. С три думи: Поредното китайско менте.

Хубав е. Браво!

има ли го в балгария и колко струва

eMag го предлагат, но за сега само черния и то на висока цена. Технополис и/или Техномаркет също, но там е още по-скъп. Белият е по-добро решение, защото на e-Ink е много по-логично да е бяло на черно отколкото обратното (а и очите много по-лесно го възприемат и четат).

Гледах го в ТМ да имам представа. Не ми хареса като качество - не само на материала, а изобщо. eInk екранът е добра идея, но изпълнението особено с тоя Андроид го осира. За капак и цената е груба.

Не. Няма такова място Балгария. Има България, но това е отделен въпрос.

Интересно какво му е руското на този смартфон??? :-) Освен че се сглобява в русия...... :-)

Кой каза, че се сглобява в Русия?

пфффффф тоя боклук 600 евро хахаха колхозниците съвсем са изкукали от безпаричие

Като нямаш кинти не злобей. Телефона е пърфект. Ще си купя и такъв до стои до И6+

Българските модели са по-хубави! Нали?

не са по-хубави, но не са и по-лоши.

ДНЕСА НА ПОЛИГОН В ЮЖНА РУСИЯ , ИМАШЕ ВОЕННИ ИЗПИТАНИЯ НА РУСКИТЕ БОЙНИ РОБОТИ УРАН И СОЛДАТИТЕ ГИ УПРАВЛЯВАХА С ЙОТА-ФОНИ ... :)) ...

Като е толкова хубав купете си :), аз предпочитам SONY.........

"белата версия на йотафон".... абе неграмотници, и вие ли се водите журналисти:))) е па оно те тава е баце белата версия на те оно телефон, трябваше да напишете :))

Кажи му шоп и повече не го обиждай.

Очаквам с трепет първия български смартфон.

Оооох и аз , чадооо , ама не знам ще доживея ли ...

Ами вземи какъв да е телефон и лепни върху надписа твоя лепенка. На по високо ниво, пиши на китайците, да го правят направо те при производството.

И първия Германски

Чувство за хумор и Къци са две несъвместими неща.

А какво стана с българския лаптоп "Правец"?

Има щанд в ринг мола :)

Някой купувач да се похвали?

Предполагам е голям шит, щом от Нова година насам го продават, а няма нито едно ревю за него. Нито клипче, нито статия. май никой не се е излъгал. Аз преди да гледам клипове и ревюта не купувам нищо.

георги

Има ревю тук: http://nixanbal.com/revyu-na-yotaphone-2

Еми какво да стане, обикновени китайски лаптопи брандирани "Правец", нищо повече.

Има много ревюта и клипчета, това, че Вие не сте ги гледал и чел е Ваш проблем!

Първата версия на YotaPhone беше тояга, но YotaPhone2 е хубав телефон и както личи от статията се развива добре. Руски, нигерийски или марсиански - няма значение. Набийте си в тиквите, че не всичко руско е лошо и не всичко американско е хубаво. Как може да сте толкова ограничени???????????

Абе не е ли малко късна тая новина? Това се продава у нас от половин година вече, имам приятел, който си купи около Нова година (доволен е човека, но като всички флагмани работата е малко смешна - прави се нещо за повече употреба, но живота на батериите убива смисъла)

Ами не е... Прочети малко и ще разбереш защо. Освен това, "но живота на батериите убива смисъла" е ултра тъпо изказване ТОЧНО за този телефон, които е направен ТОЧНО, за да не зависиш от "живота на батерията". Питай твоя приятел колко време може да чете на e-ink екранът и ще ме разбереш... евентуално.

Предполагам, че тоя телефон се стартира с манивела, а батерията се захранва с водка.

Не, това с манивелата е старата версия. Новата версия работи с въглища от Донбас. В момента разработват и версия, която работи с руски газ.

А вие двамата работите на хляб и салам "Камчия". :)

jizast

Американски процесор и американска операционна система. Москалите поне да бяха добри търговци. Чудя се как се надяват да пробият на пазара. Те са силни само когато държат монопол и могат да изнудват партньорите си, на свободния пазар в истинска конкурентна среда са гола вода.

гледай само русофилистиците да не почнат да каканижат: само руските телефони са добри може да внасяме само руски телефони

neXus

Тука бъкано със западни подлоги. Бахти.....

Аааа, путлерастите са далеч повече.

Sanragon е толкова американски колкото ти си китаец. А дисплеите са ясни LG ili Samsung и понякога Шарп. За производителя няма какво да коментираме, Само в два случая не е Китай, е напоследък има и Индия, ама много рядко.

jizast

Ъхъ и Qualcom си е абсолютно руска компания, Google и неийния headquarter е в Москва...

nobody

виж ти, я ни разкажи защо Snapdgaron (Sanragon по твоите думи) не е американски ?

Американска ОС?!? Не е и руска, но и американска не е - нито Гугъл, нито Епъл имат собствена ОС, те продават фреймуърци за приложения под пазарен слоган "ОС", което е много порочно само по себе си. Проесорите са по-скоро Британски като планиране, а производството на ARM-ове е интересна тема, в която националните граници не са просто размити, а направо не съществуват. За другите части да говорим ли? Руснаците не правят нито повече, нито по-малко от американските си колеги - планират нещо върху съществуваща основа - така се развиват нещата навсякъде, нищо ненормално няма тук. Дори в България има няколко интересни фирми, например правещи компоненти от сегментите известни с Ардуино и Распбери, но и те и нашите стъпват върху съществуващото и правят своята си малка крачка ... Не знам какво злобеете във време, когато за тия неща национални граници няма. Ако има фирми създаващи проблеми, Епъл е сигурен член на клуба, но и там няма нищо национално - а просто заради далавера се руши екосистема (не само американци правят такива золуми).

Сериозно.. айде бе. А откъде се пръкна Андроида, да не са го донесли извънземните... или го разработи Google.А Андроида си е точно ОС базирана на Линукс, както iOS е базирана на Unix.

Не знам какви са, но поне нещо се опитват да правят. Докато ние с огромен успех изнасяме цигани и евтини проститутки. Други въпроси?

Бих си го взел ако беше на по-разумна цена. Толкова пари за който и да е телефон няма да дам, освен ако не пере, чисти и готви - едновременно!!!

изглежда много добре. може ли някои да обясни защо са необходими два екрана при положение че не можеш да ги виждаш и двата едновременно

За селфи-то в банята.По-фешън ще е

Единия бил като за електронни книги. Някакъв по-удобен и прост за четене.

За да не можеш да използваш калъфче, а в същото време да чупиш дисплей независимо на коя страна го изпуснеш.

E-ink дисплеят който е на задната страна на устройството е много удобен за четене на книги - демек като при електронните четци подобни на Kindle. Освен че е по-удобен, консумация на електроенергия при него е в пъти по-ниска отколкото при LCD дисплея, който има подсветка.

Сергей Брин: Русия е като Нигерия, но със сняг.

И Обама е като от Нигерия.

Уиджет-и;e-ink.Още нещо неразбираемо що не напишете за да стане тотално неразбитаема цялата статия.

до колкото си спомням най голямото предимство беше, че не може да се подслушва.

С тези смешни характеристики от Студената война и цена от 600 еврака няма как да ме спечелят. За 600 евро ще си взема китайски телефон с 4 пъти по-добри характеристики.

Хубавия ни социалистически телефон да работи с долната капиталистическата операционна система Андроид? Хубава работа :)

Андроид е open-source система, ползва неща, създадени от програмисти от цял свят, въпреки, че е под марката на Google.

А да не говорим пък и кой е един от създателите на Гугъл...

Русия и социализъм? Или си малоумен или живееш 50г. назад!

а бЕлата версия колко пара е?

Цената от 600 Евро е твърде впечатляваща в екосистемата на Андроид!

Направо 1200 Евро да го направят рашките. Тогава ще е още по-впечатляващо сигурно.

А тая глупост кой я измисли, да казвате екосистема? Какво общо има с което и да е определение за екосистема?

има го и за под 500 евро в БГ.

Konstantin

Има го за над 600 евро със сигурност, за под 500 само ти знаеш къде го има...