С-500 "Прометей" - кошмарът на всички видове балистични ракети

Една система може да открие и удари до десет цели едновременно

Обратно в новината

Коментари - С-500 "Прометей" - кошмарът на всички видове балистични ракети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох... подмокрих се

кошмар за руските пътнически и товарни самолети :)))) това го гледахме вече.

Стига сте писали за Русия и Сащ! Пишете какво сме направили ние!

Вие правите като вятъра на руските си господари и НЕ СТЕ Ние! Не сте българи!

Ми...има една статия за рекордно ниво корупция...друго кво? Няма.

ти пък да умпрат от глад ли искаш....

Важното е, че това е първата система без "електровакуумни устройства", т.е. лампи :-)))

Кажи го това на говедарските ракетни войски! Които горките още са с магнитни ленти, флопита и дискети!

Вакуумните прибори имат .....РАДИАЦИОННА ЗАЩИТА и не могат да бъдат "хакнати". Проблемът е в дискретните им физически размери....колкото и да са миниатюризирани. За това говори руския специалист. iPhone излиза от строя само от оставяне на калифорнийското слънце за 15 минути. В момента е 107 градуса по Фаренхай в Калифорния.хо.хо.

Факт е, че руснаците са номер едно в системите за ПВО/ПРО и в РЕБ!

Щом баш разбирачът от кварталния ОФ клуб така казва факт ще е, дааа.

Хахахаха, прочети мнениети на Пентагона, относно зоните А2/АD (anti-access and area denial) и пак ела да коментираме!

Ничие мнение за каквото и да е няма да промени факта, че ти не знаеш за какво говориш. Може да се случи да си прав, може и обратното. Ти не знаеш кога има истина в баналните ти бръщолевения на стараещ се ОФ деятел.

що бе квартналният ГЕЙберастко-краварски клуб по-готин ли е?

Ам я кажи като са толкова добри защо си свалят само своите самолети ,а не могат и не могат да засекат израелските и американски ракети кгато са насочени срещу тях или срещу православните им съюзници сирийци и хизбуласи

Друг факт е че руснаците правят най-издръжливите ватенки в Европа. Ракетите не са от значение, ВАТЕНКА ако нямаш - за никаде не си. Факт.

Дира ще го бъде! От руското посолство са подновили грантовете - и пак потекоха новини за колхозните таратийки! - Нали забелязахте, че около седмица нямаше хабер за Великите Съветски Оръжия - само новини за великия хуавей! Каква се оказа работата - На руснаците им писнало да четат гафовете на Гогов и спрели рублите. След много кандърдисване най-накрая се съгласили, ама при едно условие - да държат Гогов по-далеч от от статиите - затова сега друг ги списва. Напред другари! До пълната победа на социализъма и комунизъма!

Преводът на руската статия е пълно бедствие! А това, че авторът е далече от разбирането на същността на темата, е очевидно. Защо се занимавате с дълбоко неясни за Вас теми!

Както е тръгнало скоро ще направят и читав автомобил. И телевизор. За компютър им е рано още...

Е то краварите отдавна нито имат читави автомобили...Нито читави телевизори мито хладилници и печки! Всичко е маде ин Чайна! А руснаците спокойно си пройзвеждат Лада Веста, Лада Х рей , Лада Гранта и хората на Запад си ги купуват, особено в Австрия и Германния. А май не си чувал нещо за процесорите Байкал,Елбрус и т.н...А краварите още се влачат жал;карите в космоса до МКС само и само благодарение на руснаците! Къде е един хладилник до космически кораб!

Ти вярно не си добре с централния си ганглий, ама не се притеснявай, то това за вас русофилите, путинофилите и комунистите си е в реда на нещата. При вас да сте нормални е ненормално.

Борси Борси дебил си ти от класа! И то от най-евтините краварски проститутки, това сте козяците едни евтини пачаври.

Имат, имат. Само че ти си невежа и не знаеш.

Изказването ти е просто еманацията на българския форумен интелект. Според теб производството на ОТВРАТИТЕЛНИ коли в Русия е икономическо превъзходство пред американски компании с фабрики в Азия които произвеждат топ електроника за цял свят. Ако утре Епъл предложат на Путин да отворят завод в Русия той ще се подмокри от радост, само да знаеш. И, не искам да ти развалям руските възхищения ама само щатът Тексас (един американски щат) има по-голямо производство, БВП и като цяло по-голяма икономика от Русия.

Да беше първо попрескочил до твоя краваристан и сам да видиш как един автомобил читав нямат , и нито една печка,хладилник или пералня... А руснаците за цялата 2018 са продали в ЕС около 5 000 - подчеравам - ЦЕЛИ ПЕТ ХИЛЯДИ Лади , продадени основно в България, Унгария, Словакия, Литва, Латвия и Естония. Авто ВАЗ и дума не споменава за продажби в Австрия и Германия по простата причина, че там НЯМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА ! А освен това Авто ВАЗ спира ИЗОБЩО продажбите в ЕС заради екологични проблеми, тоест ладите просто не отговарят на законите на ЕС. https://money.bg/auto/kolko-prodava-lada-v-es-i-koi-modeli-sa-nay-populyarni2.html

19 победи в рали Дакар. Имам приятели ловци. Казват, че лада нива е най-добрият оффроуд автомобил.

Да...А на мен комшийката ми каза, тя пък го чула на пазара, а те пък от техни приятели, че Тойота или Ленд Ровър бил най-добрия офроуд автомобил. И като се замисля, що по всички видеа кво стаа из Африка, из Афганистан, из Индия все такива офроуди показват. Как пък една Нива не видях там !!!

Ей гъзоблизници като гледате видеото прилича ли ви на анимация? Малко е истинско. Нали?

Устата ти смърди на кенеф от лизане на задници, но това не променя факта, че на видеото има само изстрелване на ракети, което нищо не значи, щото и фоерверките за 2 лева изстрелват "ракетки"

Вероятно си роден в тоалетна и захранван предимно с фекалии , впечатляваш се от всичко руско /било анимация или имитация/ което говори за генетично увреждане. Отивай в сибир - там е най-доброто място за живот за такива като теб - тук няма да липсваш на никой.

Ей Дирници неграмотни. Видеото което сте пуснали не е от C500 a тест на ракета А 235 Нудоль. Това е ракетата с най-бръз старт. Това е инфо за гъзоблизниците които реват че ракетите могат да бъдат прихващани още при старт. Мухахахахаха. Такава ракета ще бъде използвана и с ц500 з поразяване на спътници.

Това са дирници! Какво можеш да очакваш от тях!

Даааа ..това на са краварските НЕзвукови картонени макети и стиропори! Лудите крави така и си останаха технологично на нивото от 70-80 години с техните антики Пейтриат които дори не са някакъв жалак аналог на С-300...А дори не са на равнището на С-200 от 60 години на миналия век! А руснаците минаха от С-300 на С-350 и С-400 а вече и на С-500! Просто факти!

А пък аз чух, че ватенките минали на С 1000000000 по 1000000000 по 1000000000.

Минали не минали, лудите говедари пак пълнят гащите и се посират на доналд Дък МУХАХАХАХАХАХАХХАХА!

Сополкьовците сега се чудят какво да измислят за да плюят. Обаче не достига сиво веществоя. Гладки малки мозъчета намазани с кравешки лайна.

Руснаците вече имат и модел С-700. Но, по ред причини показват само по-ниските варианти.

Тия заварените един за друг варели, знаете ли от кога ги гледаме? То не бяха С-100, С-200, .......... сега същите С-500 Прометей?!? Защо Прометей бе. Кръстете ги С-500 татарский роб. Татарството е митологията им.

Чикибойче защо не гледаш буклуците на говедарите? Те са по-готини и Турция и Китай така казват като купуват C400. Че и Индия и Саудитите. или ти си най-умен от всички гъзоблизници?

Видял си ц200 през крив макарон.

На празната ктаруни все варели и се привиждат. Добре че сте малко и ще изчезнете бързо.

Ясно за 10 цели разбрахме, ама когато на радара видят стотици мишени, как ще разберат коя е истинската и коя е примамката???? Американците като навлязат в охранявана територия ще пуснат рояци примамки и тогава тая система само с 4 тръби какво ще прави тогава? А се включи а са я унищожили.

Явно ти е кеф да те шбат хамериканците.

нали не си мислиш че руснаците имат само една бройка C-500

Ами има си начин, или ти си мислиш че никой преди теб не се е сетил. И Тази система има много повече от 4 тръби. 4 тръби има само болният ти мозък. Казарма си видял през крив макаро, затова си толкова тъп по въпроса.

Знаеш ли какво е "ешалонирана защита"? Малко си тъп но си мислиш че си изпрварил света с остра мисъл. Жалък си.

примамките имат много кратък живот... и те трябва да са достатъчно близо до онова, което ги е изстреляло, за да могат да отклонятатаката. в общия случай просто се изстрелва нещо което изгаря, оставяйки същата или по силна топлинна следа... и това става само при ракети с топлинно насочване.

"...една система може да открие и едновременно да удари до десет балистични цели, движещи се със скорост до седем километра в секунда, и ще може да прехваща бойните глави при свръхзвукови скорости..." Извинете, но 7км/с си е хиперзвукова скорост, а не свръхзвукова!!!!

хиперзвукова , свръхзвукова - журналята не правят разлика

ама и вие сте едни мислители хиперзвукова скорост е свръхзвукова

Гогов започнал да ползва псевдоним? Подобна вопюща некомпетентност не може да се скрие, Гогов! Две думи само да напишеш, пак ще те позная.

Сега, малко ми е сложно и дълго да ви обясня защо все още се ползват лампи вместо полупроводници, особено пък при военните. Че в космоса. Да опитам така - микронната полупроводникава техника няма защита срещу мощните електромагнитни импулси. Което е част от ядрен взрив.

- прости сме и няма да те разберем. Важното е че при ядрена война никакви ЕМ импулси няма да смутят безупречната работа на телевизора ти Рубин и компютъра ти Ковровец - ще можеш да продължиш да зобаш на воля кремльовска пропаганда.

А ти яж витаминозни демократични лна.И дебелия ми.

При война се надявам такива като теб да ги изпарят в самото начало на бойните действия, за да се измирише до към края.

Тъпички сте, не си далече от истината

ердоганя купи стара техника значи, с лампова електроника .....

В момента Русия са доста по-напред от САЩ в оръжейно отношение. Американската космическа програма ползва руски двигатели, американската ядрена програма ползва руски уран и руски центрофуги за обогатяване и т.н. Понастоящем САЩ имат много сериозни проблеми с обогатяването на уран и обслужването на ядрия си арсенал.

Само дето Раша един читав ТРАСПОРТЕН самолет не може да направи -Ан-вете вече съвсем грохнаха. Кьорав изтребител не е продала от години. АЕSA самолетен радар също - но поне УАААУ направила такъв за тежък камион. Иначе във фантазиите и хвлипръцковщината нямат равни.

пак ли са давали кисела помия

Не знам какво дават 'на Козяк' - но ти задължително се пробвай! Може да имат благотворителни акции за такива със 'специални нужди'. Щото в Рашка благотворителност няма - редиш се на опашка с пенсионерите пред контейнерите за боклук на Пятерочка супермаркетите, но ..бъди нащрек че се стига и до ръкопашни схватки :)

Ама разбира се, че са напред. Толкова са напред, че застигат самите себе си с една обиколка.

В САЩ всичко е бизнес и пазарна икономика. След като могат да купуват по евтини и качествени двигатели вместо да разработват своу го правят. Същото е и с добива на урана купуват евтино, доколко ъова е далновидна политика не знам. За момента ядрената енергетика не изглежда да има добро бъдеще в САЩ. Ц 400 изглеждат добро попадение от страна на Русия. Комбинира възможностите на Пейтриът THAAD на по ниска цена, това е на хартия за сега, не са ползвани в реални бойни действия, освен злополучният инциден със сваленият собствен самолет, но щом китайците ги купиха значи ги бива.

"Вместо електровакуумни устройства с напрежение 30-40 киловолта се използват устройства с напрежение не повече от 27 волта." - с други думи най-после преминаваме от лампи на транзистори ... в 21век!

Лично ти няма да преминеш - глуповат си за новата ера.

На гол тумбак - чифте пищови. Руската икономика не е толкова напреднала, че да пазят стратегически цели. Тази система е напълно излишна. :)

Бтсвоооо откриха не еакумните технологои и нислото не лампово захранване:))))

Дреме ми на шмайзера.И С-700 да разположите в Сирия ,пак си ги бомбим гат си поискам

си имаме ц125 от 60а и с него приземяваме ф35 невидимия

Приземявате руски травспортни и пътнически най-вече напоследък

приземил си на баба си фърчилото.

Аааа, приземиха твърдо един ИЛ, щото евреите се били крили зад него ,доакто си пиели бирата в авиобазата

Ердоганееееее! Копувай! Ще ти трябват както си я подкарал!? Друга тема е дали вършат работа!?

Срещу руска техника - със сигурност, макар че там може и с по-прости средства

Брех колко си умен. Те тия в Турция, Китай, Индия И Саудитска арабия трева пасат. Трябвало е теб да попитат да ги светнеш. Всеки кретен се праи на умен. Жалка работа джендърска.