С-500 "Прометей" - кошмарът на всички видове балистични ракети

Една система може да открие и удари до десет цели едновременно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоганееееее! Копувай! Ще ти трябват както си я подкарал!? Друга тема е дали вършат работа!?

Дреме ми на шмайзера.И С-700 да разположите в Сирия ,пак си ги бомбим гат си поискам

Бтсвоооо откриха не еакумните технологои и нислото не лампово захранване:))))

На гол тумбак - чифте пищови. Руската икономика не е толкова напреднала, че да пазят стратегически цели. Тази система е напълно излишна. :)

"Вместо електровакуумни устройства с напрежение 30-40 киловолта се използват устройства с напрежение не повече от 27 волта." - с други думи най-после преминаваме от лампи на транзистори ... в 21век!

Срещу руска техника - със сигурност, макар че там може и с по-прости средства

Е баш това е бойлера де. По-хубав няма. И за топлене на вода става

В момента Русия са доста по-напред от САЩ в оръжейно отношение. Американската космическа програма ползва руски двигатели, американската ядрена програма ползва руски уран и руски центрофуги за обогатяване и т.н. Понастоящем САЩ имат много сериозни проблеми с обогатяването на уран и обслужването на ядрия си арсенал.

си имаме ц125 от 60а и с него приземяваме ф35 невидимия

Приземявате руски травспортни и пътнически най-вече напоследък

Само дето Раша един читав ТРАСПОРТЕН самолет не може да направи -Ан-вете вече съвсем грохнаха. Кьорав изтребител не е продала от години. АЕSA самолетен радар също - но поне УАААУ направила такъв за тежък камион. Иначе във фантазиите и хвлипръцковщината нямат равни.

приземил си на баба си фърчилото.

пак ли са давали кисела помия

ердоганя купи стара техника значи, с лампова електроника .....

Сега, малко ми е сложно и дълго да ви обясня защо все още се ползват лампи вместо полупроводници, особено пък при военните. Че в космоса. Да опитам така - микронната полупроводникава техника няма защита срещу мощните електромагнитни импулси. Което е част от ядрен взрив.

Не знам какво дават 'на Козяк' - но ти задължително се пробвай! Може да имат благотворителни акции за такива със 'специални нужди'. Щото в Рашка благотворителност няма - редиш се на опашка с пенсионерите пред контейнерите за боклук на Пятерочка супермаркетите, но ..бъди нащрек че се стига и до ръкопашни схватки :)

Гогов започнал да ползва псевдоним? Подобна вопюща некомпетентност не може да се скрие, Гогов! Две думи само да напишеш, пак ще те позная.

- прости сме и няма да те разберем. Важното е че при ядрена война никакви ЕМ импулси няма да смутят безупречната работа на телевизора ти Рубин и компютъра ти Ковровец - ще можеш да продължиш да зобаш на воля кремльовска пропаганда.

"...една система може да открие и едновременно да удари до десет балистични цели, движещи се със скорост до седем километра в секунда, и ще може да прехваща бойните глави при свръхзвукови скорости..." Извинете, но 7км/с си е хиперзвукова скорост, а не свръхзвукова!!!!

Ясно за 10 цели разбрахме, ама когато на радара видят стотици мишени, как ще разберат коя е истинската и коя е примамката???? Американците като навлязат в охранявана територия ще пуснат рояци примамки и тогава тая система само с 4 тръби какво ще прави тогава? А се включи а са я унищожили.

Ама разбира се, че са напред. Толкова са напред, че застигат самите себе си с една обиколка.

Явно ти е кеф да те шбат хамериканците.

А ти яж витаминозни демократични лна.И дебелия ми.

Кикикики Какво си смешно козяче !

Лично ти няма да преминеш - глуповат си за новата ера.

Тия заварените един за друг варели, знаете ли от кога ги гледаме? То не бяха С-100, С-200, .......... сега същите С-500 Прометей?!? Защо Прометей бе. Кръстете ги С-500 татарский роб. Татарството е митологията им.

нали не си мислиш че руснаците имат само една бройка C-500

хиперзвукова , свръхзвукова - журналята не правят разлика

Чикибойче защо не гледаш буклуците на говедарите? Те са по-готини и Турция и Китай така казват като купуват C400. Че и Индия и Саудитите. или ти си най-умен от всички гъзоблизници?

Ами има си начин, или ти си мислиш че никой преди теб не се е сетил. И Тази система има много повече от 4 тръби. 4 тръби има само болният ти мозък. Казарма си видял през крив макаро, затова си толкова тъп по въпроса.

При война се надявам такива като теб да ги изпарят в самото начало на бойните действия, за да се измирише до към края.

Видял си ц200 през крив макарон.

На празната ктаруни все варели и се привиждат. Добре че сте малко и ще изчезнете бързо.

Знаеш ли какво е "ешалонирана защита"? Малко си тъп но си мислиш че си изпрварил света с остра мисъл. Жалък си.

Тъпички сте, не си далече от истината

Руснаците вече имат и модел С-700. Но, по ред причини показват само по-ниските варианти.

Сополкьовците сега се чудят какво да измислят за да плюят. Обаче не достига сиво веществоя. Гладки малки мозъчета намазани с кравешки лайна.

Брех колко си умен. Те тия в Турция, Китай, Индия И Саудитска арабия трева пасат. Трябвало е теб да попитат да ги светнеш. Всеки кретен се праи на умен. Жалка работа джендърска.

Даааа ..това на са краварските НЕзвукови картонени макети и стиропори! Лудите крави така и си останаха технологично на нивото от 70-80 години с техните антики Пейтриат които дори не са някакъв жалак аналог на С-300...А дори не са на равнището на С-200 от 60 години на миналия век! А руснаците минаха от С-300 на С-350 и С-400 а вече и на С-500! Просто факти!

Ей Дирници неграмотни. Видеото което сте пуснали не е от C500 a тест на ракета А 235 Нудоль. Това е ракетата с най-бръз старт. Това е инфо за гъзоблизниците които реват че ракетите могат да бъдат прихващани още при старт. Мухахахахаха. Такава ракета ще бъде използвана и с ц500 з поразяване на спътници.

Ей гъзоблизници като гледате видеото прилича ли ви на анимация? Малко е истинско. Нали?

Устата ти смърди на кенеф от лизане на задници, но това не променя факта, че на видеото има само изстрелване на ракети, което нищо не значи, щото и фоерверките за 2 лева изстрелват "ракетки"

Както е тръгнало скоро ще направят и читав автомобил. И телевизор. За компютър им е рано още...

Аааа, приземиха твърдо един ИЛ, щото евреите се били крили зад него ,доакто си пиели бирата в авиобазата

Това са дирници! Какво можеш да очакваш от тях!

Вероятно си роден в тоалетна и захранван предимно с фекалии , впечатляваш се от всичко руско /било анимация или имитация/ което говори за генетично увреждане. Отивай в сибир - там е най-доброто място за живот за такива като теб - тук няма да липсваш на никой.

Преводът на руската статия е пълно бедствие! А това, че авторът е далече от разбирането на същността на темата, е очевидно. Защо се занимавате с дълбоко неясни за Вас теми!

Дира ще го бъде! От руското посолство са подновили грантовете - и пак потекоха новини за колхозните таратийки! - Нали забелязахте, че около седмица нямаше хабер за Великите Съветски Оръжия - само новини за великия хуавей! Каква се оказа работата - На руснаците им писнало да четат гафовете на Гогов и спрели рублите. След много кандърдисване най-накрая се съгласили, ама при едно условие - да държат Гогов по-далеч от от статиите - затова сега друг ги списва. Напред другари! До пълната победа на социализъма и комунизъма!

Е то краварите отдавна нито имат читави автомобили...Нито читави телевизори мито хладилници и печки! Всичко е маде ин Чайна! А руснаците спокойно си пройзвеждат Лада Веста, Лада Х рей , Лада Гранта и хората на Запад си ги купуват, особено в Австрия и Германния. А май не си чувал нещо за процесорите Байкал,Елбрус и т.н...А краварите още се влачат жал;карите в космоса до МКС само и само благодарение на руснаците! Къде е един хладилник до космически кораб!

Факт е, че руснаците са номер едно в системите за ПВО/ПРО и в РЕБ!