Коментари - Саботираният руски космически кораб ще продължи да се ползва на МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бах ги у ватенките, на това се казва кой ми сра в гащите, станцията им е нескопосно направена като всичко руско а американците им виновни.

може да го ползват за още една руска тоалетна

Не може да няма технология за запушване на малки пробойни в космоса.лепенка или нещо подобно?

Има разбира се силикон, епоксидна смола, обикновена самонарезна рапидка също запушва перфектно дупки

а за куха тролска глава тапа има ли?>

Добре де, някакво обяснение защо скрихте коментара?! Нито е спам, а и си е съвсем и точно в темата... Какъв е проблема на модерацията на ДИР-а? Дори, представете си, коментарът ми не е антипутински, както обикновено?... Толкова ли ви е непрятно, че нехайният работник е открит, който, поради непрофесионализъм, е направил дупката в капсулата? Ами факт е, цитирал съм руски източник, "Газета.ру."

БРЦК

Тъпанар, с такава дупка няма как да стигне до станцията и да се скачи с нея. Пределно ясно е , че дупката се е появила след скачването.

goose

Тъпанар, при тоя стрес на всяка обиколка и температурни разлики от 1160 градуса, докато е огрявана от слънцето и -273, когато влезе в сянката на земята, всяко слабо място на корпуса избива в космоса, не при излитането от земята, където максималната температура достига до 260 :) Ама това такива пишман специалисти като теб няма как да го осмислят, те си мислят, че температурите са същите като на земята - 15 градуса разлика на денонощие ...

Аха. А изрелските самолети се крили зад руския "Ил 20" половин час след като са кацнали на летището. Съвсем изперка путлерастската сган. Човек трябва да е тотален духовен изрод за да вярва сляпо и то на руснаците, които лъжат непрекъснато.

БРЦК

Така е. Пробиването на корпуса с бормашина е слабо място. Също така е слабо място наличието на американски идиоти на борда. Трябва да се вземат мерки.

американците са платили 70% от МКС, а руснаците едва 20. малоумник.

Аха. Някой е минал през руският отсек и е отишъл в кораба да го пробие за да не може да се върне на Земята. А пък тия на Земята установили, че е саботаж. Пък се оказа, че намерили виновника сред работниците в Роскосмос. Тя дупката е пределно ясно, че е преди скачването, ама се е отворила след скачването, защото е била запушена по същия начин по който е запушена и сега.