Само 33 минути са необходими на Северна Корея да нанесе ядрен удар по САЩ

В продължение на няколко месеца Северна Корея провежда тестове с изстрелване на балистични ракети

Обратно в новината

Коментари - Само 33 минути са необходими на Северна Корея да нанесе ядрен удар по САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възраждане - най- големия приятел на Ким по форумите!

червен корейски чукундур не му ли казаха че хамериканското ядреното коБче е доста по голямо от неговото

Тези скоро ще ядът шамари

Изтърваха ги. Имат ядрено оръжие. Достатъчно им е да думнат Окинава.

Въпросът е, какво ще се случи после. На тях им трябва да са Ядрена сила само за да продължат да съществуват и да не ги закачат. Иначе - няма после за северна Корея, независимо от Китай и който и да е. Там дори няма да може да изплеснат от бункерите си. Дори и да се заврат там за дълго.

Всъщност само 33 минути са необходими за достигане на една или повече МБР изстреляни от Сев. Корея до територията на САЩ. Огромна част от тях ще бъдат унищожени от американската система за ПРО. И после.... Ами не ми се ще да бъда в Сев .Корея. ще последвам мадиран ответен удар с който Сев. Корея ще бъде унищожена. Тотално унищожена. Без да може да се защото. Това ще се случи. И то ще стане почти автоматично. Трудно е да се бомбардира Русия с ядрено оръжие. Щото при ответния удар САЩ ще пострадат също. Но идат по страни като Дете. Корея, Иран или Беларусь ще бъдат унищожителни.

1. САЩ не могат да рискуват дори да мине една ядрена глава. Отделно най-опасни са им от подводниците, дето имали много на брой малки, но с ядрени ракети. А те може да са наблизо; 2. Целта не е да се атакува, а САЩ да знаят, че могат и да кротуват. Северна Корея си печели независимост, каквато ние например нямаме; 3. Северна Корея е до Китай и Русия, които никак няма да се зарадват. И дори има риск да приемат, че атаката е срещу тях и те да отговорят с ядрен удар; 4. Може да се задейства самото ПВО на Китай и Русия наблизо и да срине някои от ракетите.

Каква независимост има Северна Корея бе:) Когато има само една страна с която има обмен!?! Нищо не печели никаква свобода от никой, а играе воля, каквато му каже Китай. Така е от както я има. Отиди да си независим в северна Корея - да видим дали ще се самоубиеш и кога. Само за една година отиди. Много сме разглезени тука май, и сте позабавили соца. А никога не е бил такъв тоталитаризъм както там.

са царе на локумите

Въх,наакахме се от страх. Какво наивно джудже с плоска глава е този паляк. Даже не го удостояват с отговор янките,смятайте колко е смешен!

Има една поговорка че всеки си намира кръстника

И след още 33 мин. Северна Корея няма да е на световната карта!

Преди един месец Дебелото офицялно заяви че са на ръба на хуманитарна криза в Сев Корея. Нема кво да ядат. Сега говори че за 33 минути щял да удря Америка. Даа... този филм сме го гледали вече няколко пъти, и баща му правеше подобни номера на времето. Свинята се опитва да изнудва Запада за помощи, да не измрът от глад. Пардон, за ОЩЕ помощи, защото ООН (разбирай - Америка, те са най-големият дарител на ООН) им пращат храна за милиони долари всяка година. Защо Путин не си ги храни, нали са големи приятели.

И китайците е така спонтанно решили да си правят симулации.. Първо не знаят много за ПВО-то им.. както и никой който не трябва .. Второ, тестове са си правили само самите американци за да се знае на какво е способно.. другите просто могат да гадаят.. Същото се отнася и за китай ..

За да литне северно корейска ракета към САЩ, трябва да прелети над Япония и Хаваите. Там не ядат само ориз а има мощни ПВО системи за ранно предупреждение. Северна Корея квичи толкова, колкото Китай позволи!

Само 33 минути са необходими на САЩ да приключи със Северна Корея.

На английски може да е nation, но на български Северна Корея е държава, а не нация. Точното и официално название е КНДР. Американците често използват думата nation вместо държава, защото при тях думата state означава преди всичко щат, а не държава. Като цяло на английски най-често за държава се използва думата country (страна).

Проксито на Китай и Русия бърка на едно място отзад на САЩ! Туй му се вика асиметричен ход(удар)Добре да си помислят за Въоръжаването на Украйна.

Слонът, вървейки из саваната, настъпил мравуняк. Мравките се хвърлили да отмъщават, но изпопадали. Погледнали след слона и викнали - бягай страхливецо, бягай, ама само пак да ни паднеш в ръцете, ще видиш ти. Та и тоя прасюга, същата работа.

Американците къде ще са през тези 33 минути?

Хайде баце Ким! Почвай ги!

Айде почвай се сам себе си.

А на САЩ са необходими 3 минути, зада свалят ракетата над Япония!

А тези от подводниците им, дори за другото да си уж прав?

А на САЩ ще са необходими 4 часа за нанасяне на удар по Северна Корея. Причината е, от САЩ до Северса Корея разстоянието е 8 пъти по-голямо

на краварите скоро ще им се стъжни много, от едната страна Китай и Северна Корея са ги взели на мушка, от другата Русия, руски подводници на единия бряг, севернокорейски и китайски на другия, май май идва и края на тая империя на зло и войни

А на ватенките, дето се сдобиха на границите си с още 2 НАТО-вски държави и то със модерни и силни армии - Швеция и Финландия изобщо няма да им се стъжни :) хахахахахахахахахахаха верно сте много прости русофилите :)

Как определи, че армиите на Финландия и Швеция са силни? Това може да стане ясно само във война.

само да ти кажа , че КНДР има ЕДНА подводница ЕВЕНТУАЛНО въоръжена със ракети но пък имат 40 бр. от тези шлюпки , които обаче не могат да прекосят Пасифика , представяш ли си (носят торпеда) https://en.wikipedia.org/wiki/Sang-O-class_submarine А цитираните от теб държави имат сумарно по-слаб флот от САЩ , въобще не включвам флота на Канада,Испания,Италия,Англия,Франция,Южна Корея,Япония и Австралия. Да продължавам ли или няма смисъл - ще си тънеш във самозаблуда :)))

ТВа за пАдводницата лично чичо Ким ли ти го каза ? :) хахахахахаха ти си от тия дето цялата махала лющят жена му и неможе да се усети, ама иначе знае всичко за секретните подводници на диктаторските държави :) мухахахахахахахахахахаха

а , не бе , чакам точно залюхан русороб да ми приказва за секретните подводници на диктаторските държави. Много мултики гледаш , вата :))) Значи досега беше руското вундервафе , вече имаме и севернокорейско. Доколкото разбирам си убеден че Ким Свин има подводници със балистични ракети ? Нещо линка да видя дето съм го постнал. Подводниците му са малко над ТЕГЛОТО НА ЕДНА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА (БУЛАВА,ТРАЙДЪНТ ) И как пък точно реши,че имам претенцията да знам всичко за секретните подводници на диктаторските държави , след като мисля че НЯМА ТАКИВА. Май точно ти си МИСЛИШ ЧЕ ИМА,ДАЖЕ И СПОРИШ. Като абсолютен тъпак в момента ме обвиняваш за няк'ва измислица,която според теб е вярна. Айде бегай,не си дорасъл да говориш със мен - максимума ти е пейката пред блока или яз.копринка ( аудиторията - червени пенсионери - комундели)

овчи ето какво пишат краварските ти господари, знам, че не разбираш английски затова си го пусни на гугъла да ти го преведе - "North Korea maintains one of the world’s largest submarine fleets, with estimates for the total fleet ranging from about 64 to 86 submarines." а иначе от изброените от теб държави, може би освен Англия, никоя друга няма да тръгне на война с Китай и Русия заради американските интереси,

еййй , големи идиоти сте това , русоробите. Аз ви казвам че КНДР има ЕДНА ПОДВОДНИЦА която ЕВЕНТУАЛНО е въоръжена с ракети (нов клас) , а дебила почна да ми обяснява че във флота им имало 60-80 подводници. Ами имат , аз да не съм казал че нямат - половината от тях са шлюпки по 600-700 тона , другата половина са двойно по-големи,руски модел от 50-те години. Всичките са въоръжени САМО С ТОРПЕДА и са пълни бангии. Сега , 123 разбра ли или да ти го нарисувам. ЧЕТЕНЕ С РАЗБИРАНЕ тъпако , явно непосилно за куха,чугунена кратуна.

"Aз ви казвам "?? че ти пък кой си ве, неизвестен трол в интернет, той бил казвал хахах , да не би Ким да ти го каза вчера на кафе или от Пентагона те информират всеки ден за севернокорейските подводници, ей загубени хора ве. тва соросоидните идиоти наистина са тотални промити мозъци

Ми ко да ти кажа, чета ти писанията по долу и е ясно, че хората са те разбрали, че си путинофил! А именно ЛЪЖЕШ, та ЛЪЖЕШ! това е основно за всеки путинофил!

мАладец тАварищ !

M

Всички комунисти да ми ядат салама, от истинско месо е, нещастници червени, прости сте, за това сте мизерници, сами сте си виновни за мизерните пенсии !

там е чист тоталитаризъм! същоъо беше про нас преди 1989г. Същото е сега в рашистан същото е в куба! и още няколко държави от третия свят! Проблема на целия тоталитаръзъм е, че е пълен с лъжи и измами! И от това страда само народа! Шепа хора се облагодетелстват от ресурсите които трябва да подържат стотици милиони че дори и милиарди! Това се вижда и в рашистан, това се вижда и в северна корея, това се вижда навсякъде кадето има тоталитаризъм! мноооооооого се радвам, че ние в някаква част се отървахме от едно такова управление! Макар, че то постоянно се опитва да ни върне присебе си! като доказателство вижте само колко продажни путинофили има!!!!

Tи пръдлио по какъв толитаризам си бил бре.ако си бил по голям.имаше ли хляб, имаше ли истинско месо.салам сирене,кашкавал,и мн,мн други.сега какво имаш мамино синче"джендари,геи паради,витрини уш болл пък неможеш го купи.отреапаха ни прасетата,само и само да вкарват тяхно свинско месо.аисиктир от балами ,псевдо геи европеици

ми види се си под 20г! ако си роден 2000г е добре! Но по-скоро си след 2000г роден! Мога да ти кажа, че никога ама никога в България не е било имало толкова колкото има сега! на времето в магазините караха месо само веднъж месечно! Но не всеки месец! Навремето ей така да искаш да идеш от родния си град до къде да е на екскурзия, без да имаш позволение, значеше, че има голяма вероятност да те арестуват и да лежиш в затвора! Дори не споменавам, че ако си от Пловдив примерно и искаш да идеш даработи и живееш в Бъргас примерно е това беше АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Няма да говоря, че за да си купиш телевизор се чакаше 5 години може и повече! За кола и жилище се чакаше десетилетия! Бе дори бира караха веднъж на месец по магазините бре! Няма да соменавам и това, че ако разкажеш виц за бай тошо и те викат в полицията да даваш обяснения! а можеше да лежиш и в затвора! Просто вие младите сте прекалено малки и не ги знаете тез неща! Не ги и знаете за което вината е ваша! Но за другото Слава Богу, че не ги познавате тези неща! затова се борихме да ги НЯМА тез тоталитарни работи! Но сега путинофили кат тебе ми обясняват колко добре било когато рашистан ни мачкаше и ни казваше, че ако идеш на екскурзия в чужбина то ти си национален предател! такива продажници като тебе искат пак да се върнем в онези мракобесни времена! поне ми кажи колко копейки на пост ти плащат за неща коите НЕ разбираш НЕ си преживял и НЕ знаеш? Или казано с други думи колко копейки ти плащат за да ЛЪЖЕШ?

? какви са тези лъжи Никой не са го вкарвали в затвора, че бил ходилл на екскурция другаде Нашите лятото си взимаха двете заплати и семейството заминаваше на море за две седмици Със заплатите само. Като се върнехме, нямаше проблем да си изкараме месеца с каквито пари бяха останали. И така беше всяка година. Всяка. Това за колата и телевизора е също лъжа. Маща ми ми е разказвал, как е купил колата. Отишъл е, дори си я е избирал по цвят и е броил парите. За телевизора също. Този, онзи ли, хайде в къщи И понеже България е била много "зле", сме били на 26 място в света по БВП на глава от населението. през 1988. Хранехме половин Европа

Путинфил си! А путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! В твоя конкретен случай ще добавя и НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И РАБИРА КАКВО Е ПРОЧЕЛ! Дови да сме имали трилиони БВП и какво от това бре!!?? помисли малко бе путинофиле бре! Написал съм го бре путинофиле бре! Всичко отива при шепа хора бре путинофиле бре! Ей как пък така не се роди един умен путинофил бре! Не много умен! малко от малко! Като за начало да може да чете с рабиране бре! Ейй колко жалко за таз държава! Щом тука има такива продажни путинофили които дори не могат да мислят!!! Хранели сме половин европа!!??? уф няма как да ти го обясня, че е невъзможно това! ти си путинофил! Дори не можеш да четеш с разбиране! Нямало затворени за вицове или пък за това, че са напуснали родното си място без позволение! Ми ИМАШЕ! просто е ти си под 20г и НЕ можеш да разбереш и осъзнаеш това! И като се вземе предвид че си путинофил ....! Бе здраве да е! ТО моята вече е към края си, но ако България рзчита на такива кат тебе то ......

Салама го ядяхте само в София партийните секретари. Влизал съм през 1980г в магазините на МИНЬОРСКИТЕ Златица и Пирдоп. Само консерви от копърка, мама ти червеногъза. В провинция на заплата и аванс се пускаме като магическа мълвата: ПУСНАЛИ КРЕМВИРШИ. И се извикаха опашки от десетки и стотици нещастници да купят кило заветната кренвирши. През 1982г за първи път в живота си видях карловска луканка, филе Елена, салам сервилат. На ПОКАЗНИЯ МАГАЗИН на "Витошка" до "Магурата". Кайзер пастърма струваше 17,50 лв. Надницата на българина бе 3,50 лв. а оттам се намисляваха узръжки. Ако те хвана, жив ще те дера!

аве ай стига лъгахте ве, бати малоумниците, имало месо един път в месеца, нямало салам, кви са тея лъжи и глупости ве тролове, всички помним какво е било няма кой да излъжете освен няколко тинейджъри с промити мозъци

Ма трудно ти е да го повярваш нали? Ми така е като си роден след 2000г. Ама така си беше! Мога да ти разказвам истории цял ден! Но на пале като тебе няма смисъл! Инак прочети коментара на Не пшзди, блядь, явно той е живял по онова време! Но както съм написла в началото на всичко това и вие путинофилията ака и НЕ можете да четете с разбиране, та салам имаше за шепа хора! В софия преди 1987 НЕ бях стъпвал щото да идеш в София ей така .... охооо! Ама на вас палетата сега искам в Атина айде тръгваме и отивате! Искам в Лондон тръгваш утре даже! Но навремето да идеш до София! Искаш ама ...... уй! Пакд кажа много е добре, че не ги познавате тези неща за това се борехме! Но да не ги знаеш тия неща! Е това вече е вашто путинофилско предателство!!! Хем НЕ наете нещо хем НЕ сте го преживели ама ЛЪЖЕТЕ, та ЛЪЖЕТЕ!

ей как ги обичам такива ясновидци-гадатели в интернет които ми знаят даже и ЕГН-то, тва че ти си живял на село и си пълнил бахур и не си виждал салами си е твой проблем, нормалните хора в по-големите градове си ядяха и салами и филе елена и то представяш ли си от истинско месо, ай сега като си тръгнал да ми познаваш, кажи ми и числата от тотото да взема да изкарам и аз някой лев

Епа аз как ги харесвам таквиз путинофили кат тебе! Нито са живели по онова време! Нито знаят нещо за онова време! Нито са чували нещо за онова време, ама пишат така все едно те са го правили онова време! Ма ти си си путинофил а путинофиля е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, ма ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Затова те съветвам да идеш в любимата си родина рашистан и да се запишаш за фронта! така ще направиш услуга на цялото човечество, след като пукнеш там! Не е ясно как е възможно такива пишлемета кат вас толкова да НЕ знаят и да НЕ могат!!!!

Виждам, че хората правилно са разпозланли че лъжеш! Но и аз го твърдя! Ти никога не си живял преди 1989г. Сега ще ти докажа, че си лъжец! дано и ти го осъзнаеш! Ха дано ама на дали! Та по времето на комунизъма и социализъма другаря вълко червенков направи една реформа! та каква беше реформата? И какво се случи във всяко едно училище след тази реформа? това е въпрос 1 втория въпрос е в магазините във времената преди 1989г имаше 2 вида шоколад! Не като сега стотици видове! Та кои бяха тези видове? можеш ли да ми кажеш имената им? Колкото до другото то е твърде възможно някой от твоите роднини преди 1989г да е бл я комсомолски секретар я партиен секретар я някой близък до комунистическата партия бкп! тези хора бяха онези мацината които ОГРАБВАХА и КРАДЯХА всичко което трябваше да е за народа! Но това го е написал и човека който е дал този коментар в началото! Но яз твърдя, че ти си лъжец и НИЩО не знаеш за годините преди 1989г.

Ма, бегай в Русия, бе подлого мръсна... имало хляб... сега няма ли хляб? Има и е по-хубав! Имаше хляб и преди 44та, и то ПО-ХУБАВ. Нещастници, ДЕПМ руски еничари, и червени боклуци.

ходете и слугувайте сега на парясниците и си купувайте телевизори на кредити...без да спестявате...олигоговци.....с бащи шофьори на УБО и винаги подтиснати!

не, ти иди да слугуваш на господарите си от кремъл! И така ще отървеш света от още един предател като тебе! :)

дира тотално изплискахте легена!

Не одоббрявам политиката на севернокорейците, обаче изглежда нямат избор Тази страна е с наложени санкции още от 60те години на миналия век. При 25М население и недостатъчно обработваема земя, тези хора там гладуват Нормално е при това положениеи, управляващата върхушка да ненавиждат САЩ, ООН и ЕС, които също се включиха в санкциите. Но предимно САЩ, защото те започнаха с всичко това още 1950 и някоя година. И не ми излизайте, че била диктаторска държава. Всички са такива. Вижте го Макрон, как еднолично прокарва закони, вижте го Байдън, който обявява републиканците за терористи, а се оказа и че са лъгали за всичко покрай ковид. Да не говорим за мерките, които се наложиха тогава. Националната гвардияи дори обхождаше улиците на Ню Йорк. Собствената ти армия, срещу собствения ти народ.... Фашиста трюдо също. Най-големите демокрации се оказаха и най-големите диктатури. Ким Чен Ун няма да сдаде властта. И няма избор, освен да пребори врага си, защото не се вижда скоро тези санкции да бъдат вдигнати. Това е геополитически диктат Единствно Тръмп между другото се опита да преговаря с него и постигна някои успехи. Единствено той. И това е пътят. Но никой не тръгва по него. Та, Северна Корея ще продължи с разработката на оръжия. И само ще чака момента. И не се заблуждавайте, че ще изстреля всичко по САЩ. Ще гледат едновревемнно с това да ударят и по южната си съседка, Япония, евентуално Филипините и Австралия. Защото САЩ разполагат там с не малко бази.

я кажи колко бази имат сащ във Филипините.

ебати колко си тъп... ти виждаш ли протестите срещу Макрон? а колко протеста срещу Ким има? Схващаш ли разликата между диктатура и свободна държава? Второ, Северна Корея гладува поради същата причина, поради която СССР внасяше жито отвън, за да си произведе хляба - защото строи социализъм КОйто строи социализъм, гладва, дървена главо, запомни го. Где серп и молот, там смерт и голод.

Ако изстрелят балистична ракета с ядрена бойна глава към Колумбия, Мисури, след това американците ще пратят ниско летящи самолети и ще пребият Ким до смърт, замеряйки го с картофи и тикви... Този нормален ли е изобщо? Путин поне е наясно с кой си има работа... Си Дзинпин е още по-вътре в нещата... Дори един от евразийските идеолози Фурсов не смее да си помисли за такива неща... Виж на Медведев и Ким не им понася коняка нещо...

А на САЩ колко минути им трябват за да размажат Северна Корея и от тях да остане само мокро петно. Само питам де...

Ядреното оръжие е най- добрата гаранция за сигурността на една държава. Ирак, Либия, Сърбия и т.н. бяха разпарчетосани щото нямаха. Тези с ядрено оръжие никой не смее да ги барне, щото резултатът от барването може да е плачевен за барващия.

Има много условности Може и да разработиш ядреено оръжие, но след това ще ти трябва и системи за доставката му на адреса - какети или бомбардировачи Северна Корея от не малко време вече прави ядрени опити и има готово ядрено оръжие, но едва от скоро са способни да го пратят по-далеч. Което направиха между другото учудващо бързо

САЩ изобщо не обръща внимание на тия. Допотопните им ракети не могат да минат през ракетния щит.

Тва не се знае. Ядрените ракети не се влияят от радиацията, те си летят докат ударят.

Преди няяколко години имаше изследване - не помняя на кого в САЩ - че прехваленияи рекатен щит е далеч по-малко ефективен, отколкото се твърди

ИТ НОВИНА !?! Вие у ред ли сте !?!?!?

На снимката е Хуасон 17, а не Хуасон 15. 15-ката е с черна глава и е по-слаба от т.нар. "юбилейна" Хуасон 17. Ма дираджии, разбира се не сте длъжни да разбирате от ядрени ракети, особено сев. корейски ;)))))

Кво от това? Джуджето диктатор Джуджето държава С джуджешки ядрени сили Още преди да изминат тези 32 минути, цялата джуджетия ще бъде изпепелена

Джудже, ама ракетите са големи, една да удари може да попилее бая народ.

забелязал съм че диктаторските режими много обичат да се фукат и плашат другите, да сте чули такива фукни от американската армия,м от къде китех знае какви системи има Америка, направете си сметка американската армия ползваше интернет още 74 година на 20 век........ представете си сега какви технологии може да има..... при будйет от около 1,5 трилиона долара на ГОДИНА а и дим китайците правят тия симулации се успокоих значи 100% са грешни

за великата краварска армада дето тръгнала за северна корея и се озовала в австралия,яки системи имат баце а

Седи в кеневфа и мечтай.. Всичко което ползваш е дизайнато нито от Китайци нито от руснаци нито от севернокорейци.. Така че, като плюеш .. пиши писна на вестник от външна тоалетна.. а не вдигай шум много много с неща с които уж си против :) Лекенце

Абе видехме ви вашата армия, дето краде микровълнови и не знае как се ползва тоалетна чиния. 12 HIMARS-а ви върнаха обратно в първи клас, а ако дойде една американска дивизия ви е приключила за няколко дни. Да не забравяме, за блицкрига в Ирак - 72 часа. Толкова ще им трябват и до Москва. Иракската армия беше в пъти по-качествена от руската пасмина.

Тези "новини" от Сев. Корея не знам за чия употреба са ,освен за собственото им население. Защото всички знаем коя е най-голямата ядрена сила в света. Не, не е Русия , тя е втората.

кво се пъчиш след като краварите са бита карта в ядрената надпревара

съмнително е русия изобщо да е ядрена сила реално освен на думи, при тая корпуциа последните 40 години сигурно всичко е разглобено и продадено. аахахаххаха

съмнително ти дали имаш пол

Сега и със СКорея ли ще се заяждаме. Малко ли проблеми имаме?

И какъв би бил смисълът от подобен удар, след като след още двадесет минути от Северна Корея няма да е останало нищо?! Ядреното оръжие служи само за частична гаранция, че за другите ще е твърде скъпо да те нападнат, но използването му срещу друга ядрена сила гарантира пълното ти унищожение.

смисъла е САЩ да не напада. Северна Корея не е заплаха за САЩ, но САЩ е заплаха за Северна Корея. това е смисъла.

Se taia

Че те пък Щатите като са се засилили да напрадат... Направо... То поне да имаше нещо там, за което да има смисъл, ама то - едно голямо НИЩО!

Голям майтап - Вагнер пердаши НАТО в конвенционалната война, Дебелото Кими ги страхува с ядрени ракети, китайците им гонят корабите от морето. Голям майтап:)))

Ти на тия тъпи вицове от пенсионерския клуб майтап ли им казваш?

няма документиран случай Вагнер да са били в сражение с армия на НАТО на 7.02.2018 г. в Сирия американската армия унищожава отряд настъпващ към тяхна позиция, който в последствие се оказва Вагнерски въпреки че преди това руското командване отрича да са техни хора. Какво точно е станало всеки си има своя версия - 25-200 убити, 100-300 ранени, 20-100 унищожени машини включително танкове ... всеки го разказва по свой си начин, общото във всички версии е вагнерци са отстъпват панически, а армията на САЩ не губи нито една машина и не дава жертви.

Пердашат ги, да! Точно, както в Дейр аз Зур. За два часа, ГРУЗ 600!

33 МИНУТИ И ТАЗИ НЕЩО КАТО ДЪРЖАВА НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА

А какво чакат?!? И там ли сорспиите взеха власта и само мяучат от дивана?!?

Тия мрат от глад там сигурно. Щом пак подкараха ракетната песен. Също като рузия, като го засерат положението и плашат с ракети. Вече им се смеят и у тях.

Какво чакате?

Помощи чакат, как какво. От тия ракети не им остана време да засеят и там ги тършка чумата сега..

Не е хубаво да се гордееш с такива неща. Но не е и хубаво да идеш на хиляди километри от домът си, и да бомбандираш други!

Шило

И тия щом се е.ават успешно с щатите, ясно е колко струва този захаросан продукт.

Кое им е "успешното"? Не виждаш ли, че никой не им обръща внимание вече? Преди време рижавия клоун им се хващаше и от време на време напомняше на ракетното момче, че неговият червен бутон е по-голям.

А случайно да знаеш по колко американски кораба месечно им стоварват храна ?

Според мен , ако ги изстреля, и трите далекобойни ракети на Дебелата Свиня ще бъдат прехванати от ПВО-отбраната на САЩ на Хаваите. Възможно е тогава американците да откачат и да изстрелят свои ракети по оризоядната Свиня. Така радиацията ще засегне Китай и Русия, както и Южна Корея и Япония. Възможно е да започне нова Световна война. Тогава обаще Свинята отдавна ще е опечена, но няма да става за ядене. Ще излъчва радиация.

даже няма и да се стреля, батман, супермен, джерард бътлър и силвестър ще идат да ошамарят бузанкьото за 5 минути, след това като в армагедон пращат ракетите у космосо, като междъвременно брус уилис е вързал си и путин за мъдете за суплата на рикетата и ае, битиви 21.00. таа вечер....ех ако ставаха така тия работи...като по бозите по битиви и нова слугинажни лайновизии...ама ще ви се

по-добре да сядат да преговарят, че както е тръгнало няма да остане много от УСрА. А теа са луди и не им пука кво става после.

Руската армейска сбирщина не може да превземе половин година паркинга в Бахмут, но пък КНДР ще разбият Щатите за половин час! Мечтите на чевените кухи картуни :))

Големи са ти приказките, но ако започне голяма война Севрна Корея няма да стреля сама. САЩ не могат да поемат риска да бъдат обстреляни едновременно от Русия, Китай и Северна Корея. Впрочем само Русия е достатъчна във всяка от частите на ядрената триада (земя, въздух, море) да нанесе на САЩ непорпавими и неприемливи щети.

На теб ти е малък мозъка, каква голяма война бе, я си лягай да спиш :D

Сигурно. Що обаче си мислиш, че споменатите от теб три сатрапии ще останат без ответени удари? И до какво мислиш ще доведе това?

А ти си мислиш, че само Русия и КНДР имат ядрено оръжие и целият свят ще стои и ще гледа къде летят ракетите и толкова ли?

Сринете тая миризлива кочина! Целият свят ще ви благославя за това! Ще се покриете с вечна слава!

Ти жълта маймуна ли си бе лайнар миризлив?Аре марш при "братята" да не ядеш пак шутовете мърша червена

Горките пиндоси.... Цял свят вече се гъбарка с тях, Т'ва се вика - на умряло куче нож да вадиш.....

Най-умрелите държави - Руслямска държава и Северна Корея заплашват, но само това могат. Ако САЩ искаха досега да са ги унищожили вече 70 години преди да могат изобщо да отговорят, но не са искали никога. Докато за Руслямска държава това е основната нощна полюция.

Видехме ги ти комунделски БЕЗаналогови оружия, колко струват! БУХАХАХАХАХА Кой им вярва на тия севернокорейски мAймуняци бе! Всичко им е руско на тях! Всички азиатски-болшевишки примати, много технологично го дават, ама им дай дамо да крадат и да копират нескопосано от Запада!

Така както никой не ги взема насериозно, така ще им го турат отзад, та ония съвсем ще се сащисат койим е срал в гащите?!

само така

И са необходими само 1-2 минути след първоначалното изтрелване от Северна Корея, за да полетят 100 ракети обратно към нея. Глупави ли сте или сте много глупави?

кой ти цъка - , но определено е от много глупавите :D

Аха, а другите, особено Китай и Русия мирно ще гледат сеира - как 100 ракети летят в тяхна посока.... Един да си изпусне нервите и всички сме у киреча, не разбирам само защо краварите си играят с огъня по цял свят. Пишки ли си нямат. що ли...

Плиткоумен си, няма ядове!

Ами защото могат да си го позволят бе,свинар лигав! Не ви ли спряха вече мизерните рубладжийски подавки? Откъде намират копейки да ви плащат тези отдавна деградирали и фалирали азиатски примати....