Коментари - Само 33 минути са необходими на Северна Корея да нанесе ядрен удар по САЩ | IT.dir.bg
назад

Само 33 минути са необходими на Северна Корея да нанесе ядрен удар по САЩ

В продължение на няколко месеца Северна Корея провежда тестове с изстрелване на балистични ракети

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Само 33 минути са необходими на Северна Корея да нанесе ядрен удар по САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И са необходими само 1-2 минути след първоначалното изтрелване от Северна Корея, за да полетят 100 ракети обратно към нея. Глупави ли сте или сте много глупави?

само така

кой ти цъка - , но определено е от много глупавите :D

Видехме ги ти комунделски БЕЗаналогови оружия, колко струват! БУХАХАХАХАХА Кой им вярва на тия севернокорейски мAймуняци бе! Всичко им е руско на тях! Всички азиатски-болшевишки примати, много технологично го дават, ама им дай дамо да крадат и да копират нескопосано от Запада!

Горките пиндоси.... Цял свят вече се гъбарка с тях, Т'ва се вика - на умряло куче нож да вадиш.....

Най-умрелите държави - Руслямска държава и Северна Корея заплашват, но само това могат. Ако САЩ искаха досега да са ги унищожили вече 70 години преди да могат изобщо да отговорят, но не са искали никога. Докато за Руслямска държава това е основната нощна полюция.

Аха, а другите, особено Китай и Русия мирно ще гледат сеира - как 100 ракети летят в тяхна посока.... Един да си изпусне нервите и всички сме у киреча, не разбирам само защо краварите си играят с огъня по цял свят. Пишки ли си нямат. що ли...

Сринете тая миризлива кочина! Целият свят ще ви благославя за това! Ще се покриете с вечна слава!

Така както никой не ги взема насериозно, така ще им го турат отзад, та ония съвсем ще се сащисат койим е срал в гащите?!

Ти жълта маймуна ли си бе лайнар миризлив?Аре марш при "братята" да не ядеш пак шутовете мърша червена

Руската армейска сбирщина не може да превземе половин година паркинга в Бахмут, но пък КНДР ще разбият Щатите за половин час! Мечтите на чевените кухи картуни :))

по-добре да сядат да преговарят, че както е тръгнало няма да остане много от УСрА. А теа са луди и не им пука кво става после.

Големи са ти приказките, но ако започне голяма война Севрна Корея няма да стреля сама. САЩ не могат да поемат риска да бъдат обстреляни едновременно от Русия, Китай и Северна Корея. Впрочем само Русия е достатъчна във всяка от частите на ядрената триада (земя, въздух, море) да нанесе на САЩ непорпавими и неприемливи щети.

Според мен , ако ги изстреля, и трите далекобойни ракети на Дебелата Свиня ще бъдат прехванати от ПВО-отбраната на САЩ на Хаваите. Възможно е тогава американците да откачат и да изстрелят свои ракети по оризоядната Свиня. Така радиацията ще засегне Китай и Русия, както и Южна Корея и Япония. Възможно е да започне нова Световна война. Тогава обаще Свинята отдавна ще е опечена, но няма да става за ядене. Ще излъчва радиация.

Шило

И тия щом се е.ават успешно с щатите, ясно е колко струва този захаросан продукт.

Не е хубаво да се гордееш с такива неща. Но не е и хубаво да идеш на хиляди километри от домът си, и да бомбандираш други!

Какво чакате?

На теб ти е малък мозъка, каква голяма война бе, я си лягай да спиш :D

Плиткоумен си, няма ядове!

Сигурно. Що обаче си мислиш, че споменатите от теб три сатрапии ще останат без ответени удари? И до какво мислиш ще доведе това?

Тия мрат от глад там сигурно. Щом пак подкараха ракетната песен. Също като рузия, като го засерат положението и плашат с ракети. Вече им се смеят и у тях.

Помощи чакат, как какво. От тия ракети не им остана време да засеят и там ги тършка чумата сега..

А какво чакат?!? И там ли сорспиите взеха власта и само мяучат от дивана?!?

даже няма и да се стреля, батман, супермен, джерард бътлър и силвестър ще идат да ошамарят бузанкьото за 5 минути, след това като в армагедон пращат ракетите у космосо, като междъвременно брус уилис е вързал си и путин за мъдете за суплата на рикетата и ае, битиви 21.00. таа вечер....ех ако ставаха така тия работи...като по бозите по битиви и нова слугинажни лайновизии...ама ще ви се

33 МИНУТИ И ТАЗИ НЕЩО КАТО ДЪРЖАВА НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА

Голям майтап - Вагнер пердаши НАТО в конвенционалната война, Дебелото Кими ги страхува с ядрени ракети, китайците им гонят корабите от морето. Голям майтап:)))

И какъв би бил смисълът от подобен удар, след като след още двадесет минути от Северна Корея няма да е останало нищо?! Ядреното оръжие служи само за частична гаранция, че за другите ще е твърде скъпо да те нападнат, но използването му срещу друга ядрена сила гарантира пълното ти унищожение.

Ти на тия тъпи вицове от пенсионерския клуб майтап ли им казваш?

Кое им е "успешното"? Не виждаш ли, че никой не им обръща внимание вече? Преди време рижавия клоун им се хващаше и от време на време напомняше на ракетното момче, че неговият червен бутон е по-голям.

А ти си мислиш, че само Русия и КНДР имат ядрено оръжие и целият свят ще стои и ще гледа къде летят ракетите и толкова ли?

Сега и със СКорея ли ще се заяждаме. Малко ли проблеми имаме?

Тези "новини" от Сев. Корея не знам за чия употреба са ,освен за собственото им население. Защото всички знаем коя е най-голямата ядрена сила в света. Не, не е Русия , тя е втората.

няма документиран случай Вагнер да са били в сражение с армия на НАТО на 7.02.2018 г. в Сирия американската армия унищожава отряд настъпващ към тяхна позиция, който в последствие се оказва Вагнерски въпреки че преди това руското командване отрича да са техни хора. Какво точно е станало всеки си има своя версия - 25-200 убити, 100-300 ранени, 20-100 унищожени машини включително танкове ... всеки го разказва по свой си начин, общото във всички версии е вагнерци са отстъпват панически, а армията на САЩ не губи нито една машина и не дава жертви.

А случайно да знаеш по колко американски кораба месечно им стоварват храна ?

кво се пъчиш след като краварите са бита карта в ядрената надпревара

забелязал съм че диктаторските режими много обичат да се фукат и плашат другите, да сте чули такива фукни от американската армия,м от къде китех знае какви системи има Америка, направете си сметка американската армия ползваше интернет още 74 година на 20 век........ представете си сега какви технологии може да има..... при будйет от около 1,5 трилиона долара на ГОДИНА а и дим китайците правят тия симулации се успокоих значи 100% са грешни

съмнително е русия изобщо да е ядрена сила реално освен на думи, при тая корпуциа последните 40 години сигурно всичко е разглобено и продадено. аахахаххаха

за великата краварска армада дето тръгнала за северна корея и се озовала в австралия,яки системи имат баце а

съмнително ти дали имаш пол

Кво от това? Джуджето диктатор Джуджето държава С джуджешки ядрени сили Още преди да изминат тези 32 минути, цялата джуджетия ще бъде изпепелена

Пердашат ги, да! Точно, както в Дейр аз Зур. За два часа, ГРУЗ 600!

На снимката е Хуасон 17, а не Хуасон 15. 15-ката е с черна глава и е по-слаба от т.нар. "юбилейна" Хуасон 17. Ма дираджии, разбира се не сте длъжни да разбирате от ядрени ракети, особено сев. корейски ;)))))

ИТ НОВИНА !?! Вие у ред ли сте !?!?!?

САЩ изобщо не обръща внимание на тия. Допотопните им ракети не могат да минат през ракетния щит.

Седи в кеневфа и мечтай.. Всичко което ползваш е дизайнато нито от Китайци нито от руснаци нито от севернокорейци.. Така че, като плюеш .. пиши писна на вестник от външна тоалетна.. а не вдигай шум много много с неща с които уж си против :) Лекенце

смисъла е САЩ да не напада. Северна Корея не е заплаха за САЩ, но САЩ е заплаха за Северна Корея. това е смисъла.

Ядреното оръжие е най- добрата гаранция за сигурността на една държава. Ирак, Либия, Сърбия и т.н. бяха разпарчетосани щото нямаха. Тези с ядрено оръжие никой не смее да ги барне, щото резултатът от барването може да е плачевен за барващия.

Тва не се знае. Ядрените ракети не се влияят от радиацията, те си летят докат ударят.

Джудже, ама ракетите са големи, една да удари може да попилее бая народ.

А на САЩ колко минути им трябват за да размажат Северна Корея и от тях да остане само мокро петно. Само питам де...