Коментари - Samsung купи конкурент на Apple Pay | IT.dir.bg
назад

Samsung купи конкурент на Apple Pay

Samsung обяви придобиването на компанията LoopPay - конкурент на системата за мобилни разплащания Apple Pay.

Обратно в новината

Коментари - Samsung купи конкурент на Apple Pay | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще умра от смях.. последните нововъведения на гнусмас - мобилни разплащания и вградена батерия. бхахахах Абсолютно безидейни, точно като коментарите на потребителите си.

твоят коментар е особено "идеен"...

nobody

тва е Striker. Познах го по звъчното пръхтене, както 'майсторлъка' който държи да покаже, че може да пише Самсунг наобратно... Почти никога не чете коментарите след себе си, с 2 думи - с*ре и бяга, т.е. типично тролово държание. Иначе е невероятно ламе

И за какво им е тази система. Почти всички андроидски потребители, никога нищо не са плащали нито за софтуер, нито за музика и филми. Няма как и да почнат да плащат. Тяхното мото е: "Ползваме безплатно нищо, че ни промиват мозъците с реклами"

хахах виждам че зомбитата дори не знаят за какво се използва тая система

Е и ти като си платил за нещо, онази ти работа по-голяма ли стана. Това ли ти вдига самочувствието и ти осмисли живота, че са те метнали да си платиш за поредната безсмислица? :-)

Не бе, човека просто мисли като всеки нормален човек от белия свят, смята, че е нормално като хресваш нещо да си го купиш, а не да го откраднеш. За теб е неразбираемо, разбира се.

много глупави коментари чета тук от хора които си нямат и най-малка представа кой от кого копира, аз само ще кажа че когато Самсунг са имали телефони с функция за мобилни плащания Apple още не са знаели че ще правят телефони

Точно като твоя;)

Дали остана нещо, което Самшит да не се опитат да изкопират от Епъл, неуспешно, разбира се. То бива безидейност, ама тва вече е смешно. Самшит трябва да разберат, че за да не изчезнат от пазара трябва да пуснат нещо оригинално и невиждано досега, а не да приодбиват компанийки, разработили остарели морално технологии за разплащане, разчитащи на магнитни ленти за идентификация. Днес статията в Yahoo ги осмива яко за тази "умна" придобивка, явно продиктувана от паниката им, че си заминават.

Apple са най-добрите и това го показват акцийте който са 741 000 000 към днешна дата. А какво мрази най-много българина? Успели хора или пък корпораций.

Акций, корпораций... типично за български фен на Епъл. А колко получаваш ти от тия акциЙ, че си се запенил така? Друга част от българите (като теб) пък обичат да се дуят с парите на другите.

аве пич, не си ли пропуснал една тройка нули?

ахахаха, е нема такива индивиди, хахаха, акциЙ, корпорациЙ, ахахаха, най-скъпата компания, а 740 милиона, ахаха, няма оправия с тези, вярно е, че са различна порода, хахах, явно в гените им нещо. хахах :-)

ми било иновативна компания!Да,ама не!Не си направиха труда да разработят нещо те самите,а после някакви психопати ще ми обясняват колко били иновативни Самсунг,и как Епъл изоствал с технологиите. Злобни комплекси,само да ви кажа че Самсунг не е никаква иновативна компания,а най-големите плагиати които се опитват да догонят Епъл,но им дишат прахта,и още доста дълго ще дишат,защото нищо свестно не пускат на пазара,освен една пластмасова кутийка с лого Самсунг. Когато Самсунг си направят труда да създатът поне своя сбствена операционна система поне тогава може да ги хвалите колко са били велки!Сега са Нищо! Ето още един пример,отново се опитват да надцакат най-добрите(Епъл) с това приложение,но ще е пълен провал.

И това - Самсунг имат принос към собствена операционна система, казва се ТИЦЕН. Но ти си от този тип ограничени хора, които сляпо защитават дадена марка. Знаеш ли че самсунг има повече служители от гугъл, епъл и фейсбук заедно? Не, защото толкова си и запознат с безпристрастна информация. Самсунг правят телевизори, прахосмухачки, самолетни части, оръжия и други военни технологии, климатици и какво ли още не. Телефоните са един малък дял от целия им бизнес. Но неуки тролове като тебе ще спорят и говорят за "иновация" без да знаят какво означава ИНОВАЦИЯ. Айфона не е иновация, а успешен маркетинг. Технологията я имаше HP години преди това, но нямаха добър оратор като Стийв Джобс, да убеди хората че това е нещо което искат. В момента google, microsoft, apple, samsung, sony, всички са конкуренти. Защото всичките участват в същата индустрия. Нещата също така стават все по-сходни. Епъл са построили компютър от ЧАСТИ на АТАРИ (това не е иновация, а приложение или създаване на нещо ново от нещо съществуващо). Научи дефиницията на иновация. Но когато епъл отиват при атари, CEO-то на атари отказва колективна работа, и в момента колко по-силни са Епъл от Атари :D

забрави да добавиш и "бизнесът" с коли,който не потръгна?А чакат съвсем търпеливо да им изтече договорът. Другото което си забравил да добавиш,е че Самсунг са изпълнители на по голяма част от нещата с които се занимават,като частите за самолети,кораби,защото им задавт като параметри и те само изпълняват това което им е заръчано!Както с чипсетовете които Епъл им заръча да направят(но по стандарт и параметри наложени от Епъл),или тези неща не ти изнасят,та така си ги пропуснал. И какзах СОБСТВЕНА ОС,а не малък принос! И когато ти сравнявам Самсунг и Епъл срванявам само ИТ което двете фирми произвеждат,и подчертавам,че Самсунг нямат никаква иновация при тези технологии,и колкото и да се опитват,не не им се получава.

nobody

Колко много боклук си натряскал само в един пост? Да се чуди човек кое по-напред да оборва .. Относно ''собствената ОС", Самсунг си имат и то доста читава - Tizen се казва, ама ти даже не си го проверил. Въпроса е, че на този пазар екзотики не оцеляват и трябва да е нещо с много голям потребителски дял, за да има приложения, за да имат по-малко бъгове приложенията и т.н. Аpple заопочнаха да го осъзнават същото нещо с техния Ios - около 13-14% дял срещу над 80 за Андроид

Соф, моите уважения ^^ Много тролове тук... Да се карат за самсунг и епъл... По същия начин се делят тук в БГ на русофили и американофили... малко са тези които гледат цялата картинка, и търсят информация безпристрастно, от всички източници... Но поне се срещат!

Добре е да направиш една справка колко технологии и компании са закупили Епъл. Един дълъг, дълъг лист. Може да направиш и друга справка какво са разработили от нулата. Дори и операционната им система ползва за база нещо вече разработено. Тогава може би ще спреш да дрънкаш тъпотии с пяна на уста.

Това не е обида а факт! Защото заради пришълците ние истинските софиянци сме навън за да предпазим децата си от това да попият нещо от вашите и гадния ви манталитет!

nobody

пак ли не разбра на кой репликираш? Този път Мелина ли избра да се пишеш,а не Бояна ?? Намери ли на картата Булевард Витоша ?

Репликата не е към Бояна.

nobody

Нещо интересно се забелязва - имате общ проблем - Мелина и Бояна. Постовете ви са сходни, и постоянно обърквате на кой репликирате, или пък пишете с текст към някого (например Бояна ( нерегистриран ) 19.02.2015 12:29) , обаче без да е реплика към него :)) Май сте един и същи човек,а ? Я си признай :)) Тролчета епълски

И при теб има нещо интересно СОФЧЕ,с някакво нещо ЗИ(нерегистрирано) имате много обща изгода от няколко коментара и как се подкрепяте,а да не казвам и същият начин на писане,май И ти Софче със ЗИ сте един и същи човек.Прост БЕЗ ЕПЪЛСКИ ТРОЛ :) Признай си.

Пиша ви от Австралия тук минималната заплатата е 2500 долара и всеки използва Apple.

Оф, и тук ли почна да постваш... В австралия нямате ли си сайтове, които да спамиш?

В ЮК е същото... От години всеки има епъл, самсунг, някои имат и епъл и самсунг, някои имат 1 от тези + блекбъри. Да имаш айфон не значи нищо на запад, просто е избор. Но в БГ някои промити мозъци почват да се мислят за велики, имайки някакъв смарт-фон от определена марка...

Първо по витошка е забранено да се кара. Второ ако караш кола за над 100 000 бона ще слушаш и най-мазната чалга без да ти пука. Сега по темата. Ехххх самсунг, самсунг пак ли копирате бе...

nobody

И кво като е забранено:)) Някои карат и по Витошка и до ден днешен. Тия с айфоните и Азиса

Това само вие на село си го мислите както си и мислите че се казва витошка хахаха. Всъшност се казва Булевард Витоша!

nobody

Никога не съм давал значение на това, и не деля хората, но тук яко се обърка. С"Витошка" е много по-известен булеварда между хората в София. А Булевард Витоша" е точно за тези които са го видели на картата или gps-а, като тебе

Само не обиждай на "вие на село" защото не всеки човек, който е обикалял достатъчно навън, знае че България в момента е едно голямо село. Има само един град, който се опитва да настигне останалите нормално-развити градове по света, но това не е гордост, това е трагедия. Демографска трагедия. Защото една държава не може да оцелее само с 1 развит град. Великия град с метро с 2 линии, където искат чужди инвестиции а не се сетили да сложат английски надпис или говор... Добре че Пловдив спечели евро-проекта, дано влязат пари и в други градове, а не само като сегашната централизация.. Защо ли младите продължават на напускат страната? Мелинке, чиито родители сигурно не идват от село :D

А, защо трябва да има английски надпис и говор? Аз да не съм в англоговоряща държава? Във Виена метрото, рейсовете и трамваите, уредбата е на немски. Иначе с другодо написано от вас съм съгласен.

Когато се качих в метрото октомви месец 2014 с iPhone 6 plus на хората около мен им се схвана врата да надничат хахаха

имаш аЙфон 6, а се возиш с метро?!? Уау, шофьорът ти да не е бил в отпуска?

nobody

видял си, това което си искал да видиш. Всъщност ти за това си дали парите, някой нещо да види. А дали е било така и точно поради каква причина са надничали, е друг въпрос. Честно да ти кажа, мен лично би ме било срам да ходя по улиците и да говоря с айфон. Отказах служебен, поради тази причина. Това е все едно да минеш по Витошка с отворен джам на колата и отвътре да дъни Азис !

6 плюс, когато бях с айфон и се върнах в Бг преди 5 години, хората още се чудеха какво е това. И в момента ще мина на самсунг, защото ми е писнало да се зареждам телефона всеки ден, или 2 пъти на ден. И пак от когато го взех този телефон, никога не съм се фукал, даже ме беше срам да го извадя в БГ да говоря, защото тука хората с манталитет - всеки гледа другия и го коментира. А ти, си олицетворение на този манталитет. Да се фукаш с някаква проста джаджа, която и фризьорките си я купуват в България... Какъв бизнес имаш, каква кола имаш, колко си обикалял света? Семейство имаш ли? Или имаш само 1 айфон 6 плюс :D

Има две марки коли, Мерцедес и всички останали. Има две технологични марки, Apple и всички останали.

Има и два вида хора: 1. Които ползват Apple 2. Които не са фанатизирани

Светът не е черно и бяло. Ползвам iPhone и не, не съм фанатизиран. Това ми е удобно за телефон, това ползвам. И да, работил съм и работя с Андроид, така че не ми казвай, че не съм виждал друго освен iOS.

Има два типа хора 1. Които са умни, ползват това което им е полезно и не се влияят от марки 2. Хора, които са "фенове" на марки, които са попаднали в кепчето на маркетинговата политика на дадена марка. Маркетинг - манипулация. Да те накарат да си мислиш че това е което искаш. ППС - Ще дойде нов Епъл скоро, който ще е по-иновативен и ще има оратор, по-добър от Стийв Джобс (да почива в мир).

Значи чудя се защо не оставите хората спокойно да си изберат телефон? А това, че андроид потребителите са неплатежоспособни е направо върха на тъпотията... Всяка компания има топ модели, които не отстъпват по нищо на ябълките, че са дори и по-добри. И пак - вместо да се дискутира по темата вие започвате един нелеп спор за копиране... И хората си пиричаме но все пак сме различни и никой не ни съди за това - доводите ви са смешни!

Това е точно копиране! Всеки знае кой е оригиналът на съвременните телефони, излиза през 2007 и е iPhone! И всеки знае какви бяха преди 2007 самсунг с грозните копчета... Няма да казвам какъв човек трябва да си да казваш че корейското копие е по добро от ОРИГИНАЛА. Технологията ще напредне много и ще стане в пъти по сложна за копиране, например холограма. Тогава корейците ще трябва да се върнат към кухненските уреди.

Какво копиране, мунчо? Купили са компания, която вече е разработила технологията. А я виж другата статия за виртуалния шлем на Епъл.

nobody

като заговори за първия айфон, пак се разбира че не обичаш да четеш а директно да пишеш/горовиш. Първите айфони са крадени съвкупно от Sony, Palm, и Nokia. Особено със Sony-то приликата е огромна. От другите само различни детайли. Напиши в Google Images "iphone stolen sony" и виж/цъкни на първото. Да не се объркаш само че е айфон - Sony си е !!

С копиране не става... Имат още няколко мъчителни години на пазара за смарт телефони.

Всъщност не е точно копиране , защото идеята я има реализирана отдавна като безконтактно плащане , но не видя много светлина защото не се поддържаше много много. Технологията на Apple не е нищо повече от paypal ( принципно ) , тази която са купили самсунг е доста по-различна и би работила на всеки пазар , не само в Америка , за ралика от тази на apple. Така че Izombi такова , не всичко се върти около фирмата на която се кланяш и робуваш.

За да тръгне една система за плащания, първо трябва да има клиенти с пари които да плащат. Андроидските клиенти не са такива. Те отктовенно смятат, че кражбата не е нищо особенно и няма нужда да плащат. Колкото и да го философстваш и да обиждаш другите ти си един от гешефтаджиите. Единственно Епъл имат такива много клиенти, които си плащат и затова и тяхната система работи, а другите само се пробват да съберат потребители.