17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не наемайте ИТ служители от САЩ. По този начин се подпомага режимА на Алцхаймера.

Тая престъпна сган наречена Америка по-вече от 258 годишната си история само 27 години не е воювала.Вечни войни и е убила и проляла кръвта на милиони не вини хора сега убеждава нас ,че С.Корея е заплаха за Световният мир. Когато това "Световно зло" наречена Америка се разпадне само тогава ще настъпи мир и спокойствие.

"... на режъмЪТ" се помагало значи...

Ама нали Северна Корея е в каменната ера?? Умират с милиони от глад, не са виждали автомобил? Нещо се е объркал педала от ЦРУ...

А Африка къде е ? А Индия? Това че има 0,000001% изключения ли е определящото?

Това е расизъм по националност. В НК има членове 162 и 163 за погазване на права по националност.

поредните краварски простотии

Въй, главният съюзник на рашка-апашка няма пари за оръжията ли си ?! Ми що не поиска финанси, нефт и газ от матушка-рашка, че и технологии да поиска :) :) :)

простееш баЦе!... яко простееш

С. Корея от десетилетия е под икономически, технологични и др. ограничения. Това, което правят янките, е да налагат санкции на враговете си. После принуждават останалите държави по света да правят същото. Иначе и тях ще ги накажат.

Нали? Не е толкова цивилизовано и изискано като директно да пратиш армията си и да почнеш да колиш населението.

САЩ от ВСВ насам започнали над 200 военни конфликта. Гонеха да предизвикат война и в Украйна, и е и тяхна заслуга.

Не са ги започнали САЩ, а Русия-СССР сащ се включват в последствие, включително и в двете най-големи войни - Корейската и виетнамската. Та айде у лево с лъжливите опорки.