Коментари - САЩ ползват дронове с лицево разпознаване за специални операции | IT.dir.bg
назад

САЩ ползват дронове с лицево разпознаване за специални операции

Системата е снабдена с изкуствен интелект и може да разпознава лица на хора, които дори не виждат шпионския дрон

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - САЩ ползват дронове с лицево разпознаване за специални операции | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как примерно този дрон ще разпознае Мара Отварачката, сега и преди!?!...

Много лесно... ти за това не се тревожи ...

Дронът едва ли може да оперира без връзка с някаква централа. Заглушаването на сигнала винаги ще проработи. Освен това, ако се разбере алгоритъма, по който работи това разпознаване на лицата, може да се излъже с грим. В Китай вече могат да го правят хората, а един китаец е измислил и облекло с определени десени, които лъжат системите и те не те разпознават като човек.

Това с дрехите за заблуда е за Потребителски камери, Военните са съвсем друга история, и повярвай ми - и с грим и с перука и с кукерска маска- има начин и разпознават , дали е точно лицево или комбинирано разпознаване - пак е друга история, но още отдавна са се усъвършенствали тези алгоритми и техники до немислими висини. Какво стана с целия шум около бурките - вече камерите разпознават и напълно покрити от глава до пети индивиди и то с тъмни очила/т.е. от лицето се вижда има няма 1% / Анализират се стойка, походка, рязкост и специфика на движенията , и още много други неща, и то за части от секундата с 99.99% точност... С две думи - ше те намерат ако искат/АКО ИСКАТ/, ако ще в кучи бъз да се завреш...

Говориш нелепици. С кукерскаа амаска не могат даа познаят лицето ти. Ще повторя. Знаеш ли аалгоритъма, можеш да го биеш.

Да пращат едан ескадрила да търси Путин

Преди няколко дни ми попадна едно старо интервю с Елън Мъск и той предупреждаваше точно за това .

В САЩ ЗАКОНОВО Е ЗАБРАНЕНО ЛИЦЕВОТО ОПЖЗНАВАНЕ НА ГРАЖДАНИ. В стаята става въпрос за С ЕЦИАЛНИ ОПЕРАЦИИ срещу терористи. Докато в Русия и Китай непрекъснато работят в градски условия системи за лицето опознаване. По този начин вкараха в руските затвори всички участници на протестите на Новални. В САЩ за такова нещо ще летят държавни служби и обещетения, бля.

Британците преди 15 години имаха дронове като бръмбари.

Брех какво чудо е измислила пак империята на злото .

империята на злото се намира на Изток от Европа и за радост не може да измисли нищо повече от самоизключващ се самовар

Самоизключва се само когато човек или руслямско шимпанзе, наподовяващо човек, оперира с него