Коментари - САЩ ползват дронове с лицево разпознаване за специални операции | IT.dir.bg
назад

САЩ ползват дронове с лицево разпознаване за специални операции

Системата е снабдена с изкуствен интелект и може да разпознава лица на хора, които дори не виждат шпионския дрон

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - САЩ ползват дронове с лицево разпознаване за специални операции | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брех какво чудо е измислила пак империята на злото .

Британците преди 15 години имаха дронове като бръмбари.

империята на злото се намира на Изток от Европа и за радост не може да измисли нищо повече от самоизключващ се самовар

Преди няколко дни ми попадна едно старо интервю с Елън Мъск и той предупреждаваше точно за това .

Да пращат едан ескадрила да търси Путин

Дронът едва ли може да оперира без връзка с някаква централа. Заглушаването на сигнала винаги ще проработи. Освен това, ако се разбере алгоритъма, по който работи това разпознаване на лицата, може да се излъже с грим. В Китай вече могат да го правят хората, а един китаец е измислил и облекло с определени десени, които лъжат системите и те не те разпознават като човек.

Как примерно този дрон ще разпознае Мара Отварачката, сега и преди!?!...

Много лесно... ти за това не се тревожи ...

Самоизключва се само когато човек или руслямско шимпанзе, наподовяващо човек, оперира с него

Това с дрехите за заблуда е за Потребителски камери, Военните са съвсем друга история, и повярвай ми - и с грим и с перука и с кукерска маска- има начин и разпознават , дали е точно лицево или комбинирано разпознаване - пак е друга история, но още отдавна са се усъвършенствали тези алгоритми и техники до немислими висини. Какво стана с целия шум около бурките - вече камерите разпознават и напълно покрити от глава до пети индивиди и то с тъмни очила/т.е. от лицето се вижда има няма 1% / Анализират се стойка, походка, рязкост и специфика на движенията , и още много други неща, и то за части от секундата с 99.99% точност... С две думи - ше те намерат ако искат/АКО ИСКАТ/, ако ще в кучи бъз да се завреш...

Говориш нелепици. С кукерскаа амаска не могат даа познаят лицето ти. Ще повторя. Знаеш ли аалгоритъма, можеш да го биеш.

В САЩ ЗАКОНОВО Е ЗАБРАНЕНО ЛИЦЕВОТО ОПЖЗНАВАНЕ НА ГРАЖДАНИ. В стаята става въпрос за С ЕЦИАЛНИ ОПЕРАЦИИ срещу терористи. Докато в Русия и Китай непрекъснато работят в градски условия системи за лицето опознаване. По този начин вкараха в руските затвори всички участници на протестите на Новални. В САЩ за такова нещо ще летят държавни служби и обещетения, бля.