САЩ "шпионира" Китай на Марс

Сателит на НАСА следи китайския роувър на Червената планета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На САЩ шпионирането им е генетично заложено... а и не само на тях, естествено. Лошото е, че разпространяваме низките си страсти, простотията, наглостта и алчността човешка вече и в Космоса... Накрая излиза, че наистина Човечеството е един зловреден вирус!

За пишещите глупости Айнщайн е казал "ако си глупав то е за цял живот"затова не ви се сърдим природа

И да шпионират и да не шпионират, свърши се с Краварника. Тия дето изфабрикуваха лъжата Аполо-Нанайси, вече отиват в историята. Съвсем заслужено Русия и под нейно влияние Китай ще заемта мястото на евреите и краварите в Космоса. Руските космически кораби отдавна порят дълбините на Дълбокия Космос, следвани плътно прилепнали отзад от китайците. Докато Холивуд снимаше в пустинята Мохаве Аполо-Нанайси, Русия и Китай вече имат сонди и кораби извън пределите на Слънчевата система.

А братска Русия има сонда даже и на дъното на океана, Фобос-Грунт. Ура таварищи! Венсеремос!!

Под какво влияние на Русия под кви 5 лева :D Китай е 20 пъти по-напред от Русия, по скоро Русия би била под контрола на Китай. Не се излагай , кви сонди извън слънчевата система имат, какво сондират точно братята Рашки? ;D Провал след провал на "братска" Русия в битката за Космоса, а "изфабрикувания" аполо и те го признават, впрочем хора казват даже, че с подходящата апаратура можеш да видиш дори и Американския флаг на Луната.

САЩ да се молят докато някой не публикува снимки от орбита на Луната, че нищо няма да видим. Ни знамена ни гуми от ровъри.

сляпо черво в еволюцита....

Ми то, тъпако всички кацания си имат координати и който иска и най вече може, да снима. Китайците вече снимаха следите одтвени от астронавтите. Ако направят и по-добра камера може и подробностите да видят. LRO засне с много по добра камера местата на кацанията, ама той си е американски. Руслямците не могат явно. Японците също преди време заснеха следите от ровърите, че те са като китайската стена от космоса. Та американците няма за какво да се безпокоят, а тъпаците като тебе.

Има си хас нескопосаният щатен врякалник да не се развряка и под тая статия. Не се наврещя ей, я да си гълташ седативите и всичко останало и да кротваш, не ти ли писна все да те връзват и да трябва да те преобуват като се забравиш в напъните си да вряскаш.

Този ровър с много яки ксенони и нощем ли бачка.

Китайският втора държава? Дирниците на какъв език пишете или превеждате иероглифи без да мислите?

ЯКО ПЛЮЩЯТ ШАМАРИ ТУКАТИ ШУТОВЕ.......... НАСА СА В ШОК И УЖАС ОТ КИТАЙСКИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ

чекай че не разбрах кой са тия постижения? че могат да копират американски технологии.... да ... царе са на това.

Снимката е фалшива. НАСА няма сателити там. Никога не са стигали до там. Дори не знаят къде е Марс. Отгоре на това руските сателити там не са направили такава снимка - значи не съществува там такъв марсоход на Китай. вЕрвайте ми.

И Гагарин се наливаше като руска свиня когато е "летял" в кръчмите

А какво да правят американските сателити там освен да картографират и и изследват повърхността на планетата от разстояние? Да обикалят само ли? Абе Гогов...

все едно нещо се е разбило там.